Polgárõrség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizalmat szavazunk a lakosság nevében,remélhetõleg az Önkormányzat és a
vállalkozók jelentõsen támogatják anyagilag,és erkölcsileg,mert csak így tudják ellátni a feladataikat,a lakosság békés nyugalma érdekében.Külön elismerésünk az új Titkárnõnek ÕZKURT VALÉRIÁNAK!Gratulálunk és Eredményes Új Évet Kívánunk neki és a társainak!
EREDMÉNYES BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK:
TOMPA LAKOSSÁGA
Tehát elsõ tapasztalat: korrekt, barátságos és tárgyalóképes szervezet.
Persze ez szubjektiv
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
büszke lehetsz magadra!!<#kocsog>#kocsog>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
nehogy én legyek a következõ polgárõr akinek ilyen deréken beszólsz...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
:|
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
18 év alattikén cigit vettél, és egy nyomorék, túlsúlyos polgárõr rádszólt.
Erre mit csináltál? Megfenyegettél egy nyomorékot. Hm, risztekpá -.-
Nekem is. Sõt van több ismerõsöm is van, aki polgárõr.
Maga az ötlet (civilek figyelnek a közbiztonságra) egy remek dolog lenne, ha kicsit komolyabban foglalkoznának vele (mert egyrészt jót tenne a közbiztonságnak, másrészt a jelenlegi "rendszer" kissé nem megfelelõ).
többieknek meg: éljen az általánosítás
nekem spec csak pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nézzetek utánna, hogy miért vannak, mit tettek eddig, mire jók (a magyar joghézagok mellett). És vedd számításba, hogy diszkriminációt nem alkalmazhatsz amikor felveszed az egyént.
Aki normális az polgárõrként is normális. Aki meg fasz az polgárõrnek is fasz. Én már csak tudom. Bunkó bkv sofõr vok :P
Ugyanaz mint az utakon. Aki paraszt az nem lesz elõzékeny a közlekedésben, hisz nincs olyan hogy "közlekedési morál".
fav- priv only
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Még 8. minket is hívtak polgárõrnek xD
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
nállunk a városba mind szinte a mult rendszer ,volt segédrenõrje!
1 pár idiota fiatal van aki embereskedik a rendõrök mellett.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
csicskák..........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a városban meg megy a pofázás "bele iszol a sörbe orrbab@szlak" erre közöltük vele hogy: 1 nincs is kibontva az üveg :) 2 húzzon a qrva anyába akkor meg rögtön ugrik ki a gumibottal hogy õ itt a polgárõr stb, hát az ilyen az elmehet a pics@ba......
Mert még sose láttam...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek errõl a civil közbiztonsági szervezetrõl, esetleg van e saját, hozzájuk füzõdõ történetetek.