Cigi vs. Légkondi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
Imádom a hegyi beszédet! 😊 Teljesen egyetértek veled, miszerint ne szemeteljünk és képzeld a csikket leszámítva, nem szoktam soha szemetelni!Szépen beleszõtted amerikát a szövegedbe, amit ki nem állhatok, független a nevem tõle, úgyhogy nincs hozzá közöm. Ja és még vmi: kisvárosból való vagyok. Elhiszed? Nem mi? Mindjárt gondoltam...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Jano
Ez viszont <#eljen>.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nincs mit hozzáfûznöm. -.-

Azt hiszem inkább az a gond, hogy lassan a szemetelés az lazaság. A lazaság meg jófejség. Pedig aki szemetel az az én szótáramban sem jófej. Dehát mindenki másképp tiszteli meg szülõhazájának földjét. Ugyan ez van nagyban. Aki rólam/rólunk lehúzza a nagy pénzeket és csak annyit hagy nekünk, hogy elvegetáljunk azt kell jófejnek tekinteni meg irígykedni rá. Pedig szerintem szánalmas az az ember akinek az életét a pénze teszi értékessé. Nem cserélnék vele. Azt hiszem ez akkor foganatosult bennem amikor a templom mellõl a tihanyi látképnél egyszercsak a lábam elé néztem a kõkorláton túl. Az egész domboldal egy merõ csikk volt. Az atyától megtudtam, hogy nem a tihanyiak járnak oda sikkbõl szemetelni és nem is az idelátogató külföldiek. 2-t találhatsz kedves amerikainevû (sikk) chat-társam kik ilyen lazák és jófejek! De sebaj. Ha egyszer a kislányodat kiengeded a játszótérre és a saját tulajdon kutyáddal teleszaratott homokozóban a kutyaszarral fog gyurmázni akkor biztos rendjénvalónak fogod találni ezt, hiszen ez "természetes" és sikk és ettõl leszel laza meg jófej! Máris irigyellek! Dehát éljen amerika!

Le kéne menni néha egy cigizõs-autókázós kedvedben valamely "vidéki" kisvárosba ahol észrevehetnéd ha van hozzá szemed, hogy azok az emberek vigyáznak az anyaföldjükre. Nem teleszarják mint pótolhatatlan és utánozhatatlan irígylésreméltó "nagyurak". Hurrá!

UI: priviben küldj el anyámba mert levettem a totyikot fav-ból. THX!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

HD JOHNNIE
Jajj édes jó istenem vétkeztem!! Meggyónhatom atyám?? Na ne szenteskedjél itt nekem! Senki nem mondja meg, hogy mit csináljak pláne nem te! Viszlát és kösz a halakat!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Jano
Ja, máshol jó gyerek vagy, csak itthon szemetelsz. Szép hozzáállás...

Slayerboy
A fa**t nem 😄

Voltam zárás előtt. _______________

Naja, de ezert egy szemetdomb a varos. En se dobalom az utcara a hasznalt wc-papirt.
HD JOHNNIE
Taknyos zsebkendõt eldobni korrekt dolog ám... Nem spanyolországban vagyunk, ahol valóban az égõ cigi okozza az erdõtüzek egy részét... Ott pl nem dobtam el égõ cigit!😊

Calver
hallottam én olyanról is h ifjú titán kemény volt és lehúzta mindkét elsõ ablakot h ne kelljen ellenkormányozni, aztán egyszercsak annyira nem kellett h a hátsó szélvédõ átállt "elfújta a szél" üzemmódba... <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Jano
Égõ cigit ablakon kidobni korrekt dolog ám. -.-

<#vigyor><#idiota><#vigyor3>

én ugy oldom meg hogy csak a vezetõ oldali ablakot huzom le kb 10cm nyire! van az ablakok ilyen légterelõ vagy mi és annél már olyan 30-40 km/h -s sebesség után kifelé megy a füst. azaz nyáron figyeltem meg a füst ugy megy ki az ablakon h kering ebbe a légterelõbe és aztán az ajtó tetején kimegy. autópályán is jó meg fõuton mert nem vág ugy be a szél.

klima melett soha nem cigizek! És speciel csak városban cigizek kocsiban ha pályán megyek akkor megállok a pihenõhelyig kibirom! (nem tudom milyen közönként van megállóhely de szerintem 5-10km en belül!)

[ mi a gyíkot okoskodok itt amikor nem is cigizek 😊 ]

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Valóban f@szul fogalmaztam 😊 Szóval nincs légáramlás. Ha lehúzod az összeset akkor csak vibrál a levegõ.

HD JOHNNIE
Hát ki az ablakon 😊 Mondjuk az ablak mentén húzodik egy esõvédõ az sokat segít, nem mindegyik kocsiból tudok kihamuzni, ilyeneknél még 50-nél sem, de a peugeot 206-os alkalmas erre a feladatra 😄 Ott 150-nél is simán kihamuzok az ablakon és kidobom úgy a cigit, hogy nem jön vissza.

Calver
és hova hamuzol? nekem már 80nál kishíján kiviszi a huzat a bagót a kezembõl, azt meg már csak félve teszem hozzá h ilyenkor száll a parázs össze-vissza, tulképp egyetlen ugyahogy értelmes megoldás ha a visszapillantó elõtt tartod és úgy hamuzol, de sztem 130nál már akkor is repül

HD JOHNNIE
elvileg megnyugtat, de akkor éppen felidegesített 😄 Egyébként szerencsére egyszer fordult elõ velem ilyesmi mióta vezetek.

gratulálok 😊 mire jó ez? 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

HD JOHNNIE
Hehe érdekes probléma 😊 Én simán lehúzom a vezetõ oldali ablakot és kész. Egyszer már jártam úgy, hogy 130-nál kidobtam a cigit kb a tükör magasságában és fent meg visszajött 😄 Volt ám vészféktõl elkezdve minden😄😄

Miért te mennyi idõ alatt szívod el? nekem nagy a tüdõm és megvan 1-1,5 perc alatt. de ha akarom 5perc alatt is elszívom 😄

GanXstaZoleeWrk
ha belsõ keringetést kapcsolsz bent keringeti ha nem akkor a kinti levegõt hûti és fujja be, de hogy kifele fujna bármit is azt nemhiszem 😊 belsõ keringetésnél nincs szûrés mert minek is? 😊

GanXstaZolee#2709

ott a pont 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
x+1 megálló hely van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Calver
autópályán tilos megállni a leállósávba csak h elszívj egy cigit

Na ezt most gondold át mégegyszer! <#idiota>

Az egyik elsõ és a vele átellenesen lévõ hátsó ablak résnyire lehúz...
Esetleg mindkettõ elsõ és az egyik hátsõ. De a 4-et egyszerre sose különben nincs keringetés.

Pheaper
tellitsd meg gázzal a kocsid h szivárogjon és utána gyújts rá (Y)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

NEOreg3
ne cigizzetek vezetés közben!

inkább igyatok<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hunbasser
amúgy van direkt füstelszívó,direkt kocsikba

nem tudom hol lehet ilyet kapni,de te megveszed,és autószerelõ(vagy ha ügyes vagy,akkor te) beszereli/beszereled,és meg van oldva a dolog.
nem tudom,h mennyibe kerül egy ilyen,én is csak hallottam róla,de én már ültem olyan kocsiban,ahol ilyen volt beszerelve,nem nagy kaland,az árát sem tudom

ReaL MaDRid x siempre

így van! <#eljen>

ez a lényeg 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

sweech
cigi=fasság :l

akyyy
lassan? nekem 10 perc kéne neki😄 najó, lehet 8 -.-

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

10 sec (másodperc xD)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

_Atti_
leszámitva hogy baleset forrása lehet és az már nem csak az õ dolga általában.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

2 pedig pont akkor értelmes dolog mert ha nem õ vezet és a vezetõ olyan mint én akkor vagy nem bagózik vagy sétál 😄 ha meg õ vezet akkor ugye azt csinál amit akar 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

😄DDDD

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Punker
1 hogy lehet olyan lassan szívni a cigit?
2 ne mond már hogy nem tudsz addig megállni

kocsiban cigizni plána ha te vezetsz baromság......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Laox
Értem, köszi.

http://www.bulihely.com

Laox
Legalább 5 perc, míg elszívok egy cigit, addig a füstben megfulladnék :-)

SHADOWEYES7
elvileg a klima benn keringeti a levegõt nyáron,szóval csak a mikro filter szûri a levegõt,de csak szennyezõdéseket szed ki,nem füstöt!!
szerintem is az ablak lehúzás a megoldás!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kinyitsz egy elsõ meg egy hátsó ablakot résnyire és 10 sec alatt a menetszél kirántja a füstöt a kocsiból <#idiota>

Laox
Nem, tényleg nincsen bûz benne, mivel eddig elég ritkán, akkor is teljesen lehúzott ablaknál cigiztem. De ez a légkondis megoldás érdekelne, hogy nem árt-e neki és ki tudja-e szûrni.

Laox
Sziasztok!

Eszembe jutott, hogy milyen rossz autópályán vagy országúton lehúzni az ablakot, ha cigizni szeretnék. Szóval a légKONDÍCIONÁLÓ a nevébõl kiindulva elvileg a cigifüstöt kiszûri, ha csukott ablaknál gyújtok rá. Lehetséges ez? Sokkal könnyebb lenne így cigizni :-)