Wanted: bp. Parlament alaprajz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ha igen , akkor tegyél képeket 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A lerakó Orbán irodája.
B lerakó Gyurcsányé.
De félek nem mûködne mert összekapnának a terrorok hogy melyik lerakóra tegyék.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy Borg, kb mikor lesz jó a player stat a team.sg.hu-n? Kíváncsi lennék már részletesebben a statjaimra 😄
SZERK: Most jut eszembe, hogy csináltam már nagy mapot is, igaz az nem rendes map, hanem egy fake HL2:EP2 videóhoz készülget <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amúgy magamfajta földi halandó beteheti oda a lábát és fotózhat odabent?
De õszinte leszek, ha BP-i vagy a legegyszerûbb fényképezõgéppel turistakörutat csinálni, max biztonságiak terroristának néznek, de annál nagyobb bajod legyen xD
ha készlesz remélem majd engedélyezed a GTASA ba való konvertálását is !

NAGYON FONTOS!!!!! <#idiota>#idiota>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Nem vicc: Menj el a földhivatalhoz és kérdezz utána. Hátha kiadják (jó sok léért). Máshonnan valószínûleg úgyse szerzed meg. És miért az alaprajz kell? Inkább fotókat nézegess. Van elég róla. Vagy menj el a parlamentbe és nézd meg magad.
púúúúú
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én így képzelem el: Adott Orbán Viktor akit a csúnya komcsik <#vigyor5>#vigyor5> becsuktak a vécébe. Aztán jön a felmentõ sereg: Rogán magára tetováltatja az alaprajzot, majd kimenti...
púúúúú
Tehát: szükségem lenne a budapesti parlament alaprajzára, hogy miért az egyelõre maradjon az én titkom (na jó, annyit hogy semmi rossz szándékom nincs vele, játékmoddinggal kapcsolatban keresem, de többet egyelõre nem árulhatok el) de sehol nem találom a neten. Államtitok volna esetleg? Ha valakinek van tippje (szakirodalom, vagy link, bármi) annak nagyon örülnék. És bocs a modiktól hogy topicot nyitottam, tényleg nem volt más ötletem.