Counter-Strike Source - fegyvert vegyenek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antiga
gyúrjunk glokkra meg júespére (hahaha) meg a scoutra mondjuk

=====================
Botok powa 😛

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Ha minden úgy lenne, mint a valóságban, nem lenne élvezhetõ. Tromfoljatok arra, hogy ha fejbelõnek, nem érzed. Hát kérd meg a haverodat, hogy egy heccsátnál basszon oda jóól a kalapáccsal.Wow ez realisztikus :>>>>
Bazmeg még játszik valaki ezzel a játékkal?
Sadist
Ugyanolyan a fegyverek sebzése, visszarúgása, ugyanúgy van medic pack/regenerálódás, ugyanúgy lehet fõzni a gránátot, ugyanúgy lehet sprintelni, úgyanúgy vannak különbözõ posztok csapaton belül?
Ráadásul már van több, mint 40 pálya. Köztük több négyzetkilométeres, és néhány háztömbnyi méretû is.
Azért Armyt a CoD-hoz hasonlítani kicsit olyan, mintha azt mondanád a Heroes sorozatra, hogy tök olyan, mint a starcraft, mert mindkettõ stratégia és vannak benne fõhõsök.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
Te kezted már az elejétõl, nemtudom melyik topikba már.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sanyix
Full komoly, játszottam mind2 vel, és az army 1 az 1-ben pont olyan volt mint a cod, csak modernben 😊 ugyanúgy 1 lábújjhegyen állva kempelt a 2 centi széles korláton az emberke, ugyanúgy 2x2 méteres, vagy folyosón rohangálós pályák voltak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sadist
Enyje, megint kezded? :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
Talán mert a hírekben furcsa volt, hogy ki ír nekem ilyet, csak mikor megláttom a randa nevedet, már nem csodálkoztam, f@szkalap.

Sadist
Uramisten :| Ezt így komolyba, vagy csak direkt brahiból?

Sanyix
Hát az army se különbözik annyira, bár az inkább a cod-ra hajaz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sadist
Akkor miért válaszolsz rá butuska? :|

Üldözési mániád van?

Sadist
eheheh, hát jah, valósághûség 😄
Ugrálás közben célzott lövés
Ballisztikai sisak, ami megfog egy karabélylõszert
Mindenhol átlõhetõ falak
Fegyverek újratöltése
Bal oldalon dobált töltényhüvelyek
Nincs se hajolás, se kúszás
Nem halálos gránátok

És akkor ezek még csak a legszembetûnõbb dolgok 😄

akyyy
A Te hozzászólásaidat nem szoktam elolvasni mert általában csak engem fikázol az összes topikban.

Sadist
Nice try, de azért valami jobbat vártam tõled :| Talán olvasd el #10 és #11-et egymás után, aztán gondolkodj még egy kicsit, hátha összejön valami istenesebb oltás is :|

sv_dynamicpricing 0

A fantázianevek meg már régóta igy vannak, tekintve hogy a gyártók kijelentették, hogy a játékbeli fegyver modellezése közelében sincs a valódi fegyver tulajdonságainak.

A vicc, hogy a deagle ára elszállt anno, és még az awp is olcsóbb volt (naná, egy csomó szerveren awp tiltva van, tehát huzzák le az árat, mert senki nem veszi, nem veheti. A deagle meg jó pisztoly, a set-vásárlóknál ez ment bármi mellé, és mivel a set ára felment, nyilván csak a deagle-t vette meg a csávó automatikusan.
1.6-ba is át akarják rakni úgy tudom. Meg reklámokat is akarják engedélyezni.

Maradjunk annyiban, hogy már ideje volt annak, hogy ez a cég is elbassza a renoméját, várom már nagyon az utódot, mert azért a cs:s-ben elég durván nem valósághû pár dolog, és a cheatek se kutyák 😊

JobieZ: muhahahaha, a cs egy szar. Gyere, próbálj megbüntetni höhöhöhö.
Sadist: ki mondta, hogy a cs csapatjáték? waron talán, publikon semmiképp. Ha a másik csapatban van 2 hozzáértõ awp, nálatok meg egy se, akkor 90% hogy õk nyernek és kész 😊 marad a csetelés szélesvásznon.

és FYI: a dynamic pricing-et nem a valve találta fel. Csak hogy ne menjek messze a szivünkcsücske Tesco is alkalmazza régóta. Igy jár, aki rutinból veszi a trappistát. höhöhööhöhö

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Blasta
Miért? 😄DDD
Megverik, vagy mi? 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

akyyy
Ezért szereted.

A Desert Eagle ami Night Hawk... Az a legidegesítõbb, hogy fantázianeveken vannak a fegyók.
nagyobb cs forumokon sztem ilyet nem mondj, egy jó tanács
Sadist
Persze tudom, mégis sokan játszanak vele, mert árkád vacak az egész, a hülye is tud vele játszani és nem igazán kell hozzá ész.

Sadist
kántörsztrályk meg rakás foshkazal, nincs ironsight, a fegyverek viselkedése és sebzése valami röhejes, a bunny hoppozós fasságról nem is beszélve. A pénzért fegyver vásárlós dolog meg hülyeség, mert aki jól játszik, annak több pénze lesz, mégjobb fegyvert vehet. Armyban legalább ugyanolyan fegyverek vannak mindkét csapatnál, és ott tényleg az gyõz, aki jobban tud csapatban játszani.

Sadist
Látom életedben nem láttál még tõzsdét :|

A ölsz lesz pénzed -> vehetsz olyat ami kell.
R0sc0
sok kocka mérges

sztem vicces 😄
Ez az új módszer a kiegyensúlyozásra..?
Adam II
Ráadásul pont a Desert Eagle 50AE a legjobb pisztoly a játékban pfff kb ezért nem játszok ezzel a játékkal. A fegyvereknek semmi köze a valósághoz.

azért mert a fegyvereket nem futoszallagon gyártják...<#lama>

akyyy
Ha sokan veszik, miért nem olcsóbb? hisz több belõle igy a haszon ugyananyni áron. fõleg ha igazából nem is készítik:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jogos a felvetés, butaságnak tartom ezt az árfolyam dolgot...