30
  • Antiga
    gyúrjunk glokkra meg júespére (hahaha) meg a scoutra mondjuk

=====================
    Botok powa :P
  • BRobee
    Ha minden úgy lenne, mint a valóságban, nem lenne élvezhető. Tromfoljatok arra, hogy ha fejbelőnek, nem érzed. Hát kérd meg a haverodat, hogy egy heccsátnál basszon oda jóól a kalapáccsal.Wow ez realisztikus :>>>>
  • djukel
    Bazmeg még játszik valaki ezzel a játékkal?
  • Sadist
    Ugyanolyan a fegyverek sebzése, visszarúgása, ugyanúgy van medic pack/regenerálódás, ugyanúgy lehet főzni a gránátot, ugyanúgy lehet sprintelni, úgyanúgy vannak különböző posztok csapaton belül?
    Ráadásul már van több, mint 40 pálya. Köztük több négyzetkilométeres, és néhány háztömbnyi méretű is.
    Azért Armyt a CoD-hoz hasonlítani kicsit olyan, mintha azt mondanád a Heroes sorozatra, hogy tök olyan, mint a starcraft, mert mindkettő stratégia és vannak benne főhősök.
  • akyyy
    Te kezted már az elejétől, nemtudom melyik topikba már.
  • Sanyix
    Full komoly, játszottam mind2 vel, és az army 1 az 1-ben pont olyan volt mint a cod, csak modernben :) ugyanúgy 1 lábújjhegyen állva kempelt a 2 centi széles korláton az emberke, ugyanúgy 2x2 méteres, vagy folyosón rohangálós pályák voltak.
  • Sadist
    Enyje, megint kezded? :|
  • akyyy
    Talán mert a hírekben furcsa volt, hogy ki ír nekem ilyet, csak mikor megláttom a randa nevedet, már nem csodálkoztam, f@szkalap.
  • Sadist
    Uramisten :| Ezt így komolyba, vagy csak direkt brahiból?
  • Sanyix
    Hát az army se különbözik annyira, bár az inkább a cod-ra hajaz.
  • Sadist
    Akkor miért válaszolsz rá butuska? :|

Üldözési mániád van?
  • Sadist
    eheheh, hát jah, valósághűség :D
    Ugrálás közben célzott lövés
    Ballisztikai sisak, ami megfog egy karabélylőszert
    Mindenhol átlőhető falak
    Fegyverek újratöltése
    Bal oldalon dobált töltényhüvelyek
    Nincs se hajolás, se kúszás
    Nem halálos gránátok

És akkor ezek még csak a legszembetűnőbb dolgok :D
  • akyyy
    A Te hozzászólásaidat nem szoktam elolvasni mert általában csak engem fikázol az összes topikban.
  • Sadist
    Nice try, de azért valami jobbat vártam tőled :| Talán olvasd el #10 és #11-et egymás után, aztán gondolkodj még egy kicsit, hátha összejön valami istenesebb oltás is :|
  • irkab1rka
    sv_dynamicpricing 0

A fantázianevek meg már régóta igy vannak, tekintve hogy a gyártók kijelentették, hogy a játékbeli fegyver modellezése közelében sincs a valódi fegyver tulajdonságainak.

A vicc, hogy a deagle ára elszállt anno, és még az awp is olcsóbb volt (naná, egy csomó szerveren awp tiltva van, tehát huzzák le az árat, mert senki nem veszi, nem veheti. A deagle meg jó pisztoly, a set-vásárlóknál ez ment bármi mellé, és mivel a set ára felment, nyilván csak a deagle-t vette meg a csávó automatikusan.
    1.6-ba is át akarják rakni úgy tudom. Meg reklámokat is akarják engedélyezni.

Maradjunk annyiban, hogy már ideje volt annak, hogy ez a cég is elbassza a renoméját, várom már nagyon az utódot, mert azért a cs:s-ben elég durván nem valósághű pár dolog, és a cheatek se kutyák :)

JobieZ: muhahahaha, a cs egy szar. Gyere, próbálj megbüntetni höhöhöhö.
    Sadist: ki mondta, hogy a cs csapatjáték? waron talán, publikon semmiképp. Ha a másik csapatban van 2 hozzáértő awp, nálatok meg egy se, akkor 90% hogy ők nyernek és kész :) marad a csetelés szélesvásznon.

és FYI: a dynamic pricing-et nem a valve találta fel. Csak hogy ne menjek messze a szivünkcsücske Tesco is alkalmazza régóta. Igy jár, aki rutinból veszi a trappistát. höhöhööhöhö
  • Blasta
    Miért? :DDDD
    Megverik, vagy mi? :D
  • akyyy
    Ezért szereted.
  • Juszufka
    A Desert Eagle ami Night Hawk... Az a legidegesítőbb, hogy fantázianeveken vannak a fegyók.
  • JobieZ
    nagyobb cs forumokon sztem ilyet nem mondj, egy jó tanács
  • Sadist
    Persze tudom, mégis sokan játszanak vele, mert árkád vacak az egész, a hülye is tud vele játszani és nem igazán kell hozzá ész.
  • Sadist
    kántörsztrályk meg rakás foshkazal, nincs ironsight, a fegyverek viselkedése és sebzése valami röhejes, a bunny hoppozós fasságról nem is beszélve. A pénzért fegyver vásárlós dolog meg hülyeség, mert aki jól játszik, annak több pénze lesz, mégjobb fegyvert vehet. Armyban legalább ugyanolyan fegyverek vannak mindkét csapatnál, és ott tényleg az győz, aki jobban tud csapatban játszani.
  • Sadist
    Látom életedben nem láttál még tőzsdét :|
  • stukov
    A ölsz lesz pénzed -> vehetsz olyat ami kell.
  • R0sc0
    sok kocka mérges
  • Steamhawk
    sztem vicces :D
  • Luminas
    Ez az új módszer a kiegyensúlyozásra..?
  • Adam II
    Ráadásul pont a Desert Eagle 50AE a legjobb pisztoly a játékban pfff kb ezért nem játszok ezzel a játékkal. A fegyvereknek semmi köze a valósághoz.
  • Tibmanus
    azért mert a fegyvereket nem futoszallagon gyártják...
  • akyyy
    Ha sokan veszik, miért nem olcsóbb? hisz több belőle igy a haszon ugyananyni áron. főleg ha igazából nem is készítik:S
  • BRobee
    Jogos a felvetés, butaságnak tartom ezt az árfolyam dolgot...