Orange SPV C500 HELP!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam progikat! Köszi!
Kérdés 01: Hogyan oldjam meg, hogy a progikat ha telepitem ne a fõmemóriába telepítse (storage), hanem a memória kártyára(storage card)?
Kérdés 02: ha egy játékot felteszek (Pocket Heroes - kitömörítem a gépen és felmásolom a memória kártyára, utána inditanám, de csak feketeképernyõ 1 másodpercig és visszadob... Mit csináljak? <#help>#help>
Kérdés 01: Hogyan oldjam meg, hogy a progikat ha telepitem ne a fõmemóriába telepítse (storage), hanem a memória kártyára(storage card)?
Kérdés 02: ha egy játékot felteszek (Pocket Heroes - kitömörítem a gépen és felmásolom a memória kártyára, utána inditanám, de csak feketeképernyõ 1 másodpercig és visszadob... Mit csináljak? <#help>#help>
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Oké, köszi, de nem vagyok vmi nagy angolos <#banplz>#banplz> És ga guglizok, nagy részben csak angol oldalakat hoz <#lookaround>#lookaround> Légfyszives vmi konkrét oldalt, ahonnan lehet szedni témákat, progikat, stbiket... De azért köszi az eddigi segítséget is!
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Én azt tippelem, hogy ha megnézed társtelefonokat, amik 2003as windows oprendszerrel és azonos felbontással rendelkeznek, akkor már kompatibilisek a te PDA-dal is, mivel 200 MHZ a proci benne, azt hiszem az olyan középkategoriás most (?) menni fognak normálisan. Hajrá, guglizz 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ja és hogyan kell háttérnek saját képet kitenni?
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Sziasztok! Azt akarom kérdezni, hogy tudtok-e oldalt/oldalakat ahonnan Orange SPV C500-hoz lehet progikat, témákat stb-ket letölteni? Ja és van nékem egy USB Device-om, ahoz a szoftvert hol találom?
Sacred & Diablo 2 fan ;)