17
  • Sylan
    :(
  • Microtus
    Ugyanilyen bug a Silkroadban is volt, nem is olyan régen. Ott rollback lett a vége.
  • Luminas
    Az állítólagus bug elméletileg arról szólt, h ha vkinek adtál pénzt trade-n keresztül, és kiloggoltál, akkor beloggolás után ismét nálad volt a pénz - gyakorlatilag klónoztad. A bugfix fél nap alatt elkészült (ha egyáltalán létezett). Screenshotot pfd-ben találtam csak, ami szintén nem bizonyít semmit.. Ekkora pénzt nehezen lehetne eltitkolni, a gond igazából ott lehet, hogy ha rögtön szétszórta, v elkezdett cuccokat felvásárolni - így ugyanis már nem törölhetik, max az itemeket, a játék gazdaságába már bekerült. Nem valószínű azonban, h pár karakteren kívűl több is időben ismerte volna a bugot, ergo a hatása elhanyagolható. Már ha egyáltalán igaz az egész..
  • Komolytalan
    Nekem egy nemhivatalos leírás is elég volna, hogy hogyan lehetett pénzt szerezni, meg hozzá nem veszteséges tömörítésű scr shotok (szóval nem jpg, hanem mondjuk tiff, PS huszárok kizárása érdekében).
    Szerintem - ha lehetett is így pénzt szerezni - a Blizznek könnyű dolga lesz, hiszen ekkora pénzmennyiség (100 mila) töredéke sincs egyetlen karakternek se, még akkor se, ha az guild bank kari, vagyis 100 emberhez tartozik. Vagyis csinálnak 1 selected az adatbázison, hogy kinek van több 100ezer (nem millió, ezer) g-nél, ebből kiszűrik a bank karikat, a többinek meg eléraknak a pénze elé egy negatív előjelet és csókolom.
  • Evil Merodak
    Erről itt is írtak már. Szóval szerintem igaz. Amúgy meg ne várjátok hogy a Blizz be fogja látni a saját hibáját. Legalábbis hivatalosan aligha.
  • Komolytalan
    Hiszi a piszi. Ha szélsőségesen számolunk, vagyis "csak" 100 mila arany (nem többszáz), fél nap alatt (vagyis azonnal megtalálta a bugot), akkor is 138889 arany percenként (mondjuk 1 perc 1 mobfight), vagy 2315 arany másodpercenként (kb ennyi idő alatt dob ki 1 dologt vendornál, meg mondjuk visszaveszi 0 g-ért, és így generál pénzt). Figyelembe véve hogy 2315g vendor értékű tárgy nincs a wowban (még 100g se nagyon), illetve hogy 138889g-t raid bossok se dobnak (amiket nem 1 perc lenyomni nem 1 főnek), a hír valóságértéke feltehetőleg 0.
  • HJPOWER
    Igen, nos aki jó időben van jó helyen, itt is megcsinálhatja a szerencséjét.
    Új világ, új szabályok!
  • Acheron
    Wow fanatikusok ide vagy oda azért hihetetlen üzlet van még ebben a játékban is!
  • Loverman
    na újra megy a fikázás..
    ha az hogy mindenről akarnak tájékoztatni pletykamagazin, akkor menjetek olvasni inkább Élet és Irodalmat.
  • Chrystopher
    Valaki tud egy ilyen emberkét? :D Kéne 300gold :D:D
  • akyyy
    pff, blikkbe jobbat írtak :(
  • Pocok256
    Nem hiszem h ez pletyka magazin szint mert még elég messze van a Kelemen Annácskától. Meg hidd el sok embert érint bár engem szerencsére nem. Sok őrült fanatikus wowos
  • Luminas
    Screenshot or it did not happen..

"Sokáig tanakodtunk, hogy megjelentessük-e hírben ezt az információt, hiszen hivatalos megerősítést nem kaptunk. Aztán úgy döntöttünk, hogy igen, ennek helye van a lapon, hiszen nagyon sok embert érinthet."
    LOL, ennyire pletykamagazin szintjére süllyedni..
  • Indigo
  • portable
    ez klas
    valaki 20e ért árulja a nemistudom milyen lovakat a wowban
    Frei Tomi rulez
  • KekszNET
    ez a wow mania ;(
  • PLaci #1
    Öööööö??? lol?