12
  • Yfel
    #12
    Sajnos a Domino szervert nem tamogatja...

    Nem baj, egyszer csak a fejehez kap a sysadmin es elfelejti a Notes-t :o)

    Y
  • Dj Faustus #11
    Lotus Notes email support
  • Yfel
    #10
    Orulnek ha lenne benne Lotus Notes kompatibilitas. Azonnal lecserelnem az email kliensemet Mozillara.

    Y
  • Benoke
    #9
    Jó a Gémél, de nekem kicsit káoszos a felülete, nehezebben használható, mint amilyennek lennie kéne. (Kicsit túl csicsázták ami komolyan hátráltatja a használhatóságát lásd új Mfos termékek. Új felület csicsás, ötletes, elméletileg jobban használható, csak a gyakorlatban felejtették el kipróbálni, gyorsabb munkára amire kitalálták, teljeséggel alkalmatlan az új felület) Thunderbird hívő vagyok én is, Van egy funkciója amit hiányolok, de ez az OE -ben sincs meg.
    Thunderbird -el meg vagyok elégedve a Spam szűrője soha egyetlen egy nekem szánt levélre nem mondta, hogy szemét lenne, bezzeg a szemetet majdnem tökéletesen szűri. Havonta akad 1-2 új trükkel próbálkozó, de ha felokosítom , akkor ezeket is csont nélkül szűri.
  • Lamellus
    #8
    Get mail from other accounts

    This feature is currently only enabled for a limited number of users. We're working on making it more available soon. Look for it in the 'Accounts' tab in Settings.
  • BiroAndras
    #7
    És a GMail le tud tölteni leveleket nem GMail-es címekről? Én nem találtam ilyen lehetőséget benne. Ugyan fel lehet venni más címeket, de csak küldeni tud róluk.
  • Flashy
    #6
    minek hordanak golyóálló mellényt, hiszen nincs egy tizedmásodperc sem amíg átmegy rajtuk a golyó.
  • juzosch
    #5
    MIért jó? Nekem a legjobban a spamszűrése tetszik. Működése első 1-2 hetében sokat tanult az adaptív szűrő, azóta max 2-3 spamet nem szűrt ki, és volt 1 levél, amit tévesen spam-nek hitt. A phisinges leveleket is egyből jelezte. Azóta alatt 3-4 hónapot és kb 10000 levelet érte, + a spamként kiszűrt több 1000 levél.
  • Charybdis
    #4
    Persze hogy számít az a 2 másodperc. Amúgy meg legtöbben nem csak akkor csatlakoznak a netre, amikor letöltik a leveleket.

    Használjatok Gmail-t, akkor nem kell e-mail kliens, csak egy biztonságos böngésző, pl. Firefox :) Nem beszélve arról, hogy így bárhol meg tudod nézni a leveleket.
  • Sanyix
    #3
    Aszondják biztonságosabb :))) persze arra a 2 másodpercre amíg letölti a leveleket nagyon biztonságban kell lenni...
  • Flashy
    #2
    kb ugyanaz a kérdés mint a böngészőknél. biztos tud többet is de annak ellenére hogy már 3 éve ezt használom, most nem tudnék hirtelen olyat mondani amitől leesnél a székről. de 1 fontos előnye pl hogy a microsoftos levelezők biztonsági rései (még szinte meg se érkezett a levél de már automatán elindul belőle valami kárt okozó kód és nem tudsz mit tenni) nem találhatók meg benne. én azt hiszem valami imapos kényelmetlenség miatt váltottam OEről. ha hiányzik valami az outlookból, vagy valami olyan hibája van ami zavar, próbáld ki ezt hátha jobb. ha elégedett vagy azzal amit használsz, akkor ne. nem kell ebből akkora hitvitát keríteni amekkora mindjárt lesz itt :)
  • Darth Sith
    #1
    szuper. egyelőre maradok az outlook-nál. Mivel tud többet, hogy érdemes volna lecserélni erre?