21
-
#21 Éreztem, hogy ezért valaki belém fog kötni. De teljesen igazad van. -
#20 Nem autóbalesetben halt meg, bár az a baleset hozzájárult a halálához. Ugyanis a baleset után HIV-vírussal fertőzött vért kapott a korházban és végül AIDS-ben halt meg. :( -
#19 Akkor talan cak az AvP1 volt :) (lehet hogy keverem a konyvekkel..) -
Cvd #18 Semmi köze annak a jelenetnek a cenzúrához. Egyszerűen túl hosszúra sikeredett az Aliens ahhoz hogy moziban nyomják, ezért kellett megnyirbálni. És mivel a többi kivágott jelenettel egyetemben ez a rész sem érintette igazán a főszálat, így ez is bekerült a kivágott jelenetek közé, pedig a film egyik leghangulatosabb jelenete. Elég nagy hülyeség is lett volna ha cenzúrára vagy korhatárra hivatkozva vágják ki, elvégre a sokkal véresebb összecsapások a két fél között meg érintetlenül vannak bent a filmben. -
pauly #17 -
#16 Az AvP2 még kisejött a moziba -
#15 Nekem is tetszett! Csak az a baj, hogy a tortenet nem B kategorias...
Az AvP2 rol ne is beszeljunk, az minden volt, csak nem igazi akciofilm. Az idiota cenzura miatt, az akciojelenetekbol alig lattam vmit.
Nemtom ki hogy emlexik ra, asszem az Alien 2 ben volt az a senitry gun-os resz amikor 2 ilyen geppuska osztja az olmot a csatornaban az Alienekbe:) A mozifilmben 1 az 1be kivagtak ezt :((
Innentol kezdve nezhetunk Dragon ball-t is. (illetve mar azt sem:(()
-
#14 Én tojok rá, hogy "B" film, vagy sem, nekem tetszett, és kész!
Kevin Peter Hall -
#13 Szegény Kevin Peter Hall nem lehet a harmadik részben is a predi, mert sajnos a második rész forgatása után meghalt egy autóbalasetben. Kíváncsi vagyok, kit takar majd az új predi álarca, remélem ismét valami magas fazont találnak.
Egy időben azon voltam kiakadva, hogy anno még a csao-darwinban összekapcsolták Van-Damme-ot a predivel. Valszeg a kérdések szerkesztője nem olvasta a stáblistát :(
De hát ez a tv2, meg a hasonló csatornák színvolnala.- :(
-
viizo #12 a PREDATOR 2 "B" film?
nyilván ízlések és pofonok, de sztem a P2 egyik legjobb folytatás a filmtörténelemben, szinte tökéletes akció-orgia, ami teljesen más mint az első rész, mégis híven őrzi annak hagyományait...
szerencsére az AvP2 sem "B" filmnek készül, és sztem a Ragadozó 3-at sem akarják ledegradálni, hiszen mégiscsak egy kultikus, nagy múltú sorozat darabja lesz...
-
GErYkE83 #11 Reméljük nem lesz B-film Szerintem a 2. film se volt B sőt!! Hozza az első rész színvonalát simán -
assdf #10 Mondjuk én The Rock-ot jobban el tudnám képzelni ebben a szerepben. Persze attól függ ki mire vágyik. Én szivesen megnéznék egy olyan predátoros mozit ahol a régi jó kis adok kapok megy mint Schwarzy korában nagy puskák erős emberek és némileg agyatlan lövöldözés.
Az volt benne a szép hogy mindenki el tudta hinni hogy Arni fel tud cimbálni egy akkor fatörzset a fára, vagy hogy stalonne lógva is elbir egy kézzel is egy embert , de enyhén szólva sem tudom elképzelni brad pittet ahogy legyözhetetlen harcos vagy hogy pirce brosnan tud kötelet mászni... -
#9 a 2. resz mar 1ertelmuen B-s re sikerult.. ez meg annak is keszul majd :-/ -
viizo #8 miért lenne B kategória, és milyen Predator sorozatok? mire gondolsz?
-
#7 ebben azt nem értem hogy 1-2 héttel ezzelött azt olvastam, hogy ez a "pámpin-májstrer" a predátor 1 - remake ben játszik majd.
(megj.: lelöni mindenkit aki kitalálta hogy egy jófilmből remake.et csinűljanak) -
Moghorath #6 Predatornak jó lenne, annak csak hörögni meg csettegni kell azt biztosan hozza..DD -
#5 Szomoru, hogy a Predator sorozatokbol B kategoria lett... Amugy azt hittem, hogy ez a fazon lesz a Predator;)) -
Pocok256 #4 Szószerint de hát azt a kategóriát is fel kell tölteni filmekkel. -
#3 B kategória rulez!;) -
#2 Szerintem meg nem lesz gyenge az AvP.
Viszont ez a John Cena inkább, mint Stalonne.Ő már öreg.. -
pauly #1 Hát szerintem ez is gyenge lesz,mint az avp,a főszereplő már nem tetszik...