Pankrátor lesz a Predator 3 főszereplője?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A képzelőerő fontosabb, mint az ismeret.\" (Albert Einstein)
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Az AvP2 rol ne is beszeljunk, az minden volt, csak nem igazi akciofilm. Az idiota cenzura miatt, az akciojelenetekbol alig lattam vmit.
Nemtom ki hogy emlexik ra, asszem az Alien 2 ben volt az a senitry gun-os resz amikor 2 ilyen geppuska osztja az olmot a csatornaban az Alienekbe😊 A mozifilmben 1 az 1be kivagtak ezt 😞(
Innentol kezdve nezhetunk Dragon ball-t is. (illetve mar azt sem😞()
Kevin Peter Hall
Egy idõben azon voltam kiakadva, hogy anno még a csao-darwinban összekapcsolták Van-Damme-ot a predivel. Valszeg a kérdések szerkesztõje nem olvasta a stáblistát 😞
De hát ez a tv2, meg a hasonló csatornák színvolnala.- 😞
nyilván ízlések és pofonok, de sztem a P2 egyik legjobb folytatás a filmtörténelemben, szinte tökéletes akció-orgia, ami teljesen más mint az elsõ rész, mégis híven õrzi annak hagyományait...
szerencsére az AvP2 sem "B" filmnek készül, és sztem a Ragadozó 3-at sem akarják ledegradálni, hiszen mégiscsak egy kultikus, nagy múltú sorozat darabja lesz...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Az volt benne a szép hogy mindenki el tudta hinni hogy Arni fel tud cimbálni egy akkor fatörzset a fára, vagy hogy stalonne lógva is elbir egy kézzel is egy embert , de enyhén szólva sem tudom elképzelni brad pittet ahogy legyözhetetlen harcos vagy hogy pirce brosnan tud kötelet mászni...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
(megj.: lelöni mindenkit aki kitalálta hogy egy jófilmbõl remake.et csinûljanak)
There is only one Boss!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs