Pankrátor lesz a Predator 3 főszereplője?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kerob
Éreztem, hogy ezért valaki belém fog kötni.<#szomoru1> De teljesen igazad van.

\"A képzelőerő fontosabb, mint az ismeret.\" (Albert Einstein)

Csudri
Nem autóbalesetben halt meg, bár az a baleset hozzájárult a halálához. Ugyanis a baleset után HIV-vírussal fertõzött vért kapott a korházban és végül AIDS-ben halt meg. 😞

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

uniu
Akkor talan cak az AvP1 volt 😊 (lehet hogy keverem a konyvekkel..)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Semmi köze annak a jelenetnek a cenzúrához. Egyszerûen túl hosszúra sikeredett az Aliens ahhoz hogy moziban nyomják, ezért kellett megnyirbálni. És mivel a többi kivágott jelenettel egyetemben ez a rész sem érintette igazán a fõszálat, így ez is bekerült a kivágott jelenetek közé, pedig a film egyik leghangulatosabb jelenete. Elég nagy hülyeség is lett volna ha cenzúrára vagy korhatárra hivatkozva vágják ki, elvégre a sokkal véresebb összecsapások a két fél között meg érintetlenül vannak bent a filmben.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

<#idiota>

JonDavis
Az AvP2 még kisejött a moziba<#whatever>

uniu
Nekem is tetszett! Csak az a baj, hogy a tortenet nem B kategorias...
Az AvP2 rol ne is beszeljunk, az minden volt, csak nem igazi akciofilm. Az idiota cenzura miatt, az akciojelenetekbol alig lattam vmit.
Nemtom ki hogy emlexik ra, asszem az Alien 2 ben volt az a senitry gun-os resz amikor 2 ilyen geppuska osztja az olmot a csatornaban az Alienekbe😊 A mozifilmben 1 az 1be kivagtak ezt 😞(
Innentol kezdve nezhetunk Dragon ball-t is. (illetve mar azt sem😞()

kerob
Én tojok rá, hogy "B" film, vagy sem, nekem tetszett, és kész!

Kevin Peter Hall

kerob
Szegény Kevin Peter Hall nem lehet a harmadik részben is a predi, mert sajnos a második rész forgatása után meghalt egy autóbalasetben. Kíváncsi vagyok, kit takar majd az új predi álarca, remélem ismét valami magas fazont találnak.

Egy idõben azon voltam kiakadva, hogy anno még a csao-darwinban összekapcsolták Van-Damme-ot a predivel. Valszeg a kérdések szerkesztõje nem olvasta a stáblistát 😞
De hát ez a tv2, meg a hasonló csatornák színvolnala.- 😞

a PREDATOR 2 "B" film? <#csodalk>

nyilván ízlések és pofonok, de sztem a P2 egyik legjobb folytatás a filmtörténelemben, szinte tökéletes akció-orgia, ami teljesen más mint az elsõ rész, mégis híven õrzi annak hagyományait...

szerencsére az AvP2 sem "B" filmnek készül, és sztem a Ragadozó 3-at sem akarják ledegradálni, hiszen mégiscsak egy kultikus, nagy múltú sorozat darabja lesz...

Reméljük nem lesz B-film Szerintem a 2. film se volt B sõt!! Hozza az elsõ rész színvonalát simán<#hawaii>

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Mondjuk én The Rock-ot jobban el tudnám képzelni ebben a szerepben. Persze attól függ ki mire vágyik. Én szivesen megnéznék egy olyan predátoros mozit ahol a régi jó kis adok kapok megy mint Schwarzy korában nagy puskák erõs emberek és némileg agyatlan lövöldözés.
Az volt benne a szép hogy mindenki el tudta hinni hogy Arni fel tud cimbálni egy akkor fatörzset a fára, vagy hogy stalonne lógva is elbir egy kézzel is egy embert , de enyhén szólva sem tudom elképzelni brad pittet ahogy legyözhetetlen harcos vagy hogy pirce brosnan tud kötelet mászni...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

uniu
a 2. resz mar 1ertelmuen B-s re sikerult.. ez meg annak is keszul majd :-/

miért lenne B kategória, és milyen Predator sorozatok? mire gondolsz?

Moyko
ebben azt nem értem hogy 1-2 héttel ezzelött azt olvastam, hogy ez a "pámpin-májstrer" a predátor 1 - remake ben játszik majd.
(megj.: lelöni mindenkit aki kitalálta hogy egy jófilmbõl remake.et csinûljanak)

There is only one Boss!

Predatornak jó lenne, annak csak hörögni meg csettegni kell azt biztosan hozza..DD
uniu
Szomoru, hogy a Predator sorozatokbol B kategoria lett... Amugy azt hittem, hogy ez a fazon lesz a Predator😉)

Szószerint de hát azt a kategóriát is fel kell tölteni filmekkel.
NEXUS6
B kategória rulez!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

JonDavis
Szerintem meg nem lesz gyenge az AvP.
Viszont ez a John Cena inkább, mint Stalonne.Õ már öreg..

Hát szerintem ez is gyenge lesz,mint az avp,a fõszereplõ már nem tetszik...