25
  • Lacee83
    Ez a fickó meggyalázza a számítógépes játékokat. Az Alone In the Dark egy klasszis játék. Amikor megtudtam h film lesz belőle alig vártam h ujra megelevenedjenek előttem a játék képei és fantasztikus hangulata. de amikor megláttam a filmet..... szánalmas. És magyarázkodhattam a haveroknak h mekkora játék volt az AItD és ne is figyeljetek erre a sz.ra. Ez a 2. rész akkor ér valamit ha 1 az egyben a játékot filmesiti meg. És a köze sem lesz ahoz amit elkezdett. A forgatókönyveit vajon ő irja vagy elmegyógyintézetben kezeltek??
    Mert a játékok általában nagyon jó alapok a filmekhez de szakértő és érdemes kezeknek kell filmet csinálni belőlük.
  • GErYkE83
    Atyaég!!:D Bollnak 1 nyereséges filmje sem volt!!!
    "Boll folytatásokat is csinál, vagyis van rá igény" mind1ik filmje csúnyán megbukott...tudod miért csinál folytatást eme 2 csodálatos filmből??
    Mert más license jogot nem kap meg... csakis ezért...
  • donceleger
    Elnézésedet kérem, az Alien sorozatot valóban nem írtam ide, ezt elfelejtettem. De nyugodj meg, lttam, mint ahogyan minden eddig elkészített horrorfilmet!!! Mindet meg nem akartam leírni, mert az túl sok lett volna.
    Bollról még annyit, hogy ha továbbra is gyártja a filmeket, akkor biztosan van rá igény. A filmvilágban tapasztalható hogy eltűnik egy-két rendező, ha szar filmet csinál, ami nem is nyereséges. Boll folytatásokat is csinál, vagyis van rá igény. Tehát megoszlik a vélemény. Jó is, meg nem is. Valakinek tetszenek a filmjei, valakinek nem! Ez van!!!
  • Tinman #22
  • Zedas
    "és még mindig nem tudtak olyan horrort gyártani, amire azt mondtam volna hogy hú de milyen fasza"

Javaslataim, így kapásból:
    The Thing
    Event Horizon
    Alien

Az általad írt lista is ok., de a péntek 13 kivételével a saját idejükben totál kommersz filmeket írtál, tehát a jókat gyakorlatilag nem is láttad.
    Boll műveinél pedig jobb a Doom film vagy a akármelyik Resident Evil is...
  • pandemonius
    Hát szerintem meg a Doom egy egész türhető film lett, annak ellenére hogy a játékhoz nem sok köze van, legalább mint akciófilm megállja a helyét, ellentétben a Boll-fosgyár termékeivel. Uwe Boll próbálkozik, ahogy mondod, csak amig kipróbálgatja a tehetségét, tönkretesz pár nevet, amiből egy normális direktor keze alatt még jó film is lehetett volna. Majd ha már a Far Cry-t vagy ne adj isten a Halo-t vagy a Warcraftot fogja "probálni", le fog konyulni pár mosoly a szinészek és a nézők oldalán is. Rengeteg tehetséges rendező van a világban, akiknek nem feltétlenül kell 20 filmet kiadniuk, mig végre kiderül a tehetségük. Amugy meg nem emeli egy film értékét, hogy "van nála sokkal sz++rabb is" Igen van nála rosszabb, a Batman&Robin is kábé ilyen gyenge volt, de ez elég kétes dicsőség. Ezt a sajnálat dolgot meg nem kellett volna igy a lelkedre venni.
  • donceleger
    Na akkor elmondanám, hogy a "kritikai léc" nálam nem oly alacsony, ahogyan azt lefestetted. Nekem tetszik és kész. Másnak enm. Még szerencse hogy nem vagyunk egyformák. Horror filmeket szeretem a legjobban, és még mindig nem tudtak olyan horrort gyártani, amire azt mondtam volna hogy hú de milyen fasza. Nem mondom hogy Boll filmjei nagyon jók, de sokkal jobbak mint egyes próbálkozások.
    Itt van pl a Doom című film??? Milyen volt??? Csak azt ne mondjátok hogy jó!!! Mindenki játszott szerintem a játékkal. Volt egy feeling-je, amit sajnos a film teljesen lealázott. Alig volt benne valami izgalmas, aztán amikor az a játékból is jól ismert jelent jött: csak a pisztolyt látod és tüzelsz, az egyenesen szégyen volt. Ekkora szart még életemben nem láttam.
    Tisztában vagyok a horroral. Péntek 13 és a Rémálom az Elm utcában sorozat a legnagyobb klasszikus horrorfilm. De ott van a Hellraiser és a Wishmaster is! Sorolhatnám még. Uwe Boll próbálkozik, és szerintem nem csinálja olyan rosszul, mint ahogyan itt lefestitek. A Doom sokkal szarabb volt.
    Sajnálni meg nem kell engem, de iylen óvodás dologba nem megyek bele.
    Vannak nála rosszabbak, ezt el kell ismerni!
  • pandemonius
    Én annak idején úgy ültem le megnézni a House of Dead-et, hogy fingom nem volt, ki ez az Uwe Boll, és hogy gyakorlatilag ő a játékadaptációk Antikrisztusa. Teljesen tiszta lappal kezdett nálam, mégis az általam látott egyik legpocsékabb filmnek tartom. Ugyanez a helyzet az AITD-vel is, aminek a játék változatával anno rengeteget játszottam, és igencsak szíven ütött, hogy a rendező ennyire képtelen kihasználni a nagymúltú nevek lehetőségeit, és ilyen félkegyelmű történetvezetést tud csak kreálni. Szerencsétlen színészeket csak sajnálni tudom, hogy gyakorlatilag derékba tört a karrierjük (már akinek volt) ezekkel a trágya filmekkel. Aki pedig olyan nagy hévvel védi Uwe Boll-t, azt is csak sajnálni tudom, igen alacsonyan lehet náluk a kritikai léc... De bizonyos szempontból ez is jó dolog, ha valaki minden **art, amit elé raknak ilyen pozitivan tud értékeli. Csak akkor inkább ne dicsekedjen vele...
  • GErYkE83
    Ott a pont, de én elfogadom a véleményét, ha neki tetszik hát nézze...
    A Bloodrayne-ben egyedül a színészek voltak jók, meg 1-2 harci jelenet...
  • Zedas
    Neked ezért a hozzászólásért fizettek? Más megoldást nem tudok elképzelni.
  • GErYkE83
    Ja még annyit, hogy nemhiába készül Penge sorozat, és utánna jön a 4. mozifilm..
    ez is mutatja mennyire veszteséges...
    Én várom
  • GErYkE83
    Kedves Doncelenger.. Uwe Boll ténylegesen 1 tehetségtelen rendező akár, hogy nézzük is...a rendezéshez nem sok köze van..Bloodrayne csapnivaló,House of Dead rettenet(főleg a játékból hozott jelenetek realtime)..Alone in The Dark nc..
    A Penge 3 véleményeddel részben egyetértünk,DE az még 1000x jobb film mint Boll összes filmje..miért is?? 1.hozza az előző film hangulatát, 2. látványos akciók amit 1 Penge filmtől el lehet várni. A negatívumok között szerepel nálam, hogy nem tudtak újat nyújtani, megújítani a sorozatot és van a filmben 1-2 fárasztó karakter. Akit te így lehúzol mint"Pl a Penge 3 rendezőjét sehol nem említik, aki azt hitte hogy még egy bőrt lehúzva majd kasszasikert ér el. Ehelyett kaptunk egy C osztályos rendkívül szar filmet, legalábbis nagyon sokak szerint, ennek rendje és módja szerint meg is bukott film méghozzá nagyon csúnyán". Lássuk csak kiről is lévén szó. Az úr neve David S. Goyer itt a link a filmjeihez(legfőként írói szerepkört lát el, ez az első nagyobb rendezése sztem egész korrekt így elsőre, lesz ez jobb is).
    Link Azt hiszem magáért beszél.
    A büdzséről is beszéljünk pár szót, mert te annyira tájékozott vagy. Lássuk hát:
    A film $65 millió dollárba került.
    Bevétel pedig: $128,905,366 dollárocska. Mekkora Bukás volt, de télleg....
    Az első rész $131,183,530 dollárt hozott, gyakorlatilag ugyanannyit...a 2. rész pediglen $131,183,530 dollárt. Nem nagy a differencia.
    Az IMDB értékelése 5.7/10. Az enyém ~6/10.
  • pauly
    "Lehet nem minden A osztályos, de az Alone in the Dark az" :)))
  • Tinman #12
    Nem hülye, csak tehetségtelen.
    Látni, hogy nem játszottál az AITD sorozattal... ha meg is nézted, igen felületesen érinthetted csak a témát.
    Nem érted az alapvető problémát... elmagyarázom.

Vegyük a Silent Hill 1. részét. --> A maga idejében az egyik legjobb PSX horror játék volt remek HANGULATTAL.
    Elkészült a filmadaptáció. --> Meglepően jól sikerült, remekül hozta a Silent Hill hangulatát.
    És ez az amit mi elismerünk! Ez az amire várunk, hogy a kedvenceinkből olyan film készüljön, mely méltó a játék verzió sikerén osztozni.
    Boll már sokszor bizonyította, hogy ERRE ALKALMATLAN.

Az AITD mozi sok szódavízzel elmegy, ha NEM az AITD néven próbálkozik. Tudod te, hogy anno a 386/486 korszakban mekkora frenetikus hangulata volt az Alone in the darknak??? HATALMAS, megismételhetetlen, fenomenális etc.

Vegyük a Bloodrayne játékot. --> Beteg, hentelős hangulat, de elég vagány és merész alkotás, remek akció játék. --> Siker.

Erre ez a fax csinál egy ótvar gagyi vámpír sztorit belőle, melynek ismételten köze nincs a játékhoz. Bár az igaz, hogy a Bloodrayne Boll legjobb alkotása.
    De ez meg kb. olyan, mint, hogy melyik a jobb a 25 éves kispolszki vagy a 25 éves Trabant...

A Penge 3-al kapcsolatban egyetértek.

Azért nézzük meg a szarjait, mert reménykedünk. Nagyon sokan járnak ide, akik nem csak filmeket nézegetnek, de vérbeli játékosok is, így "hivatalból" adunk egy esélyt a kedvencünk nevével elkészült filmadaptációnak.
    És mindig reménykedünk, és mindig csalódás... a legtöbb gamer már félve néz meg 1-1 játék alapján készült filmet.
  • donceleger
    Szerintem nem hülye. Az Alone in the Dark szerintem nagyon jó film volt. Én például nagyon várom már a folytatást. És bosszant, hogy nem fogják moziba vetíteni. Szerintem itt sokan csakazért is utáljátok Uwe Boll-t, mert a többség is utálja, az iagzán jó filmjeit meg észre sem veszitek. Oké, a Bloodrayne valóban nem sikerült olyan jól, de el kell ismerni, voltak förtelmesebb alkotások is.
    Pl a Penge 3 rendezőjét sehol nem említik, aki azt hitte hogy még egy bőrt lehúzva majd kasszasikert ér el. Ehelyett kaptunk egy C osztályos rendkívül szar filmet, legalábbis nagyon sokak szerint, ennek rendje és módja szerint meg is bukott film méghozzá nagyon csúnyán. Semmire nem volt ez jó, mint Snipes és a rendező leégetésére. Erről bezzeg senki nem regél. Általános téma lett, ha Boll bácsi csinál valamit, akkor az csak is szar lehet. De kérdem én, hogyan tudtok a filmjeiről egyáltalán írni???? Ha valami nagyon szar, azt eleve nem is nézem meg!!! Főleg ha olyas valaki rendezi, akiről elvileg tudod, hogy szar filmeket csinál!!! Ti meg itt fikáztok, meg lehülyézitek, pedig minden filmjét láttátok. Ezzel mindent elárultok. És ti vagytok azok, akik majd a 15-ik filmjét is meg fogjátok nézni, és akkor is majd csak hülyézni fogjátok, mert úsztok az árral. Ha nem tetszik, akkor ne is nézzétek!!!!
    Szerintem akkor is jó filmeket csinál. Lehet nem minden A osztályos, de az Alone in the Dark az!!!
    Úgyhogy be lehet fejezni a fikázást!!!
  • Librarian
    Ez tényleg ilyen hülye??? Vagy gyűlöli ezeket a játékokat és most elhatározta, hogy tönkreteszi őket? Ő a világ legrosszabb rendezője, miért csinálhat még filmeket???? Főleg olyanokat, amikből jó filmeket lehetne csinálni...
  • mellon
    A cikkíró szerintem így akarta: "Egyedül a sötétben jelenleg minden idők 31. legrosszabb filmje" az IMDB szavazói szerint.
    Nagyon nehéz lesz kivárni a bemutatóig
  • neoG
    kérek egy x bötüt
  • Seth
    lehet hogy sokkal jobb lesz?? :D
  • Tinman #6
    Gyere és játszunk együtt a mesternek/a mesterért!

• winnie
    ehhez nem kell pénz, elég no budget lesz. az meg nyilván ki van zárva, hogy slater szerepelje és boll sem hiszem, hogy rendezné.
  • Lordboxi
    honnan kap ez a fazon pénzt a filmjeire?
  • sweech
    ez hülye

(hogy lehet eldönteni melyek a világ regrosszabb filmjei?)
  • quantum
    no comment :DDD
  • joola
    lol