3D fájl konverzió, ingyenes?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy tulajdonhányadom egy cégbe, na ott sem láttak még eredeti software-t 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Az alapproblémám végülis megoldódott (blender->zmodeler107), úgy, hogy blenderbõl kiexportáltam .3ds-t, azt beimportáltam Anim8or-be, aztán onnan kiexportáltam ismét .3ds-be, és azt már megette a zmodeler107.
Úgyhogy asszem be is zárom a topikot, ha megtalálom, hol lehet. Kösz mindenkinek.
egyébként zmodeler 107 az ingyenes, és 3ds-t tud kezelni, lwo + obj plugin meg biztosan van
Nem munkám, csak hobbim. Az utóbbi idõben igyekszem elkerülni a crackek használatát, és igyekszem elõbb ingyenes megoldást találni a legtöbb problémára. Egyébként javarészt sikerül is...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Olyan programot keresek (Windowsost, ha lehet), amivel 3D-s fileformátumok között lehet konvertálni, legfõképpen a .3ds/.lwo/.obj(Alias Wavefront) közötti konverzió, továbbá ami ingyenes. Fizetõset találtam tonnaszámra.
Az is jó, ha tudtok olyan szerkesztõprogiról, ami mindet tudja importálni és exportálni.
Elõre is köszi!