19
  • kecsaatika
    tök király mese az öcsém oda van érte XD
  • Loverman
    nana, azért a Túl a sövényen történelemmel rendelkezik, egy igen híres "újságok végén lévő, három képből álló vicces szösszenet", lásd a Metro végén Garfield van meg másik 2, csak azok igazi képregények. Nos, a fent említett dolgot filmesítették meg, nem a Madagaszkárból találták ki...
    Amúgy a mérce szerintem még mindig a Shrek, jobb helyeken.
  • SSeth
    Hátja... én 15 percig bírtam a Madagaszkárt.
    De amióta az kijött, csak úgy ömlenek a mesék. Persze mindegyik merőben másról szól... Gondolok itt a Madagaszkárt követő 3 mittudoménmilyen című animációs filmről amelyek a tartalma az volt, hogy az állatok valahonnan el fognak jutni valahova(mondjuk az utca túloldalára... izgalmas)
  • Cat #16
    első látásra kicsit Macskafogó-szerű
  • echo
    Baromi jók a karakterek a képek alapján. Kiváncsi vagyok a filmre :)
  • BobaFett
    Jaja, madagaszkár mint mércét énsem értem, alig birtam végigszenvedni.
  • Gerygrey
    Mindent nyúlnak ami sikeres, nem újkeletű a dolog, kár ezen kiakadni. Z a hangya - bogár élete, deep impact - armageddon, iwiw - myvip, youtube - ... Ezer példát lehetne mondani. Én csak azt nem értem hogy mitől lett akkora etalon a madagaszkár, hogy mindenhol az a mérce. Nagy rajongója vagyok a cg filmeknek, de szerintem a madagaszkár a legrosszabbak között van. Erre meg kíváncsi vagyok (pozitív filmkritika az esgén ritkaság, és többnyire igaz is úgyhogy irány a mozi hétvégén).
  • gyuri12
    vazz ez nagyon király!:D
  • egyember1
    na ezt megnezem... :D
  • 00000000000000
    Tényleg nagyon jó mese.

Az idei toplistám rajzfilmekből:

I. Verdák
    II. Túl a sövényen
    III. Elvitte a víz

Jah és még a happy feetet nem is láttam :D:D
  • Atees1987
    láttam, nekem naon teccett, a Patatanya is naon jó volt :D
  • Loverman
    azért kíváncsi leszek majd arra a Ratatuille-ra aminek már a címe sem arra sarkall h megnézzem. ez a film tényleg minőségi alkotás, a Patatanya és hozzá hasonlóknál ezerszer jobb. Megnéztem, pedig először nem is akartam, de a mozi előterében láttam az előzetesét és már meggyőzött. Amúgy ha ez tényleg CGI mese, akkor le a kalappal mert teljesen úgy néz ki mintha gyurmából, a régi módszerrel csinálták volna. néha még látod is egy-egy karakter mozgásán mintha tényleg pillanatfelvételek sorából rakták volna össze. Ez után a film után a Ratatuille olyan lesz mint a Madagaszkár után a Vad kaland... Mondjuk ez még a Madagaszkárnál is jobban tetszett, persze ez is saját vélemény.
  • ScarY MAN
    xD
  • DjDano
    a fikázás tipikus magyar mentalitás... sajnos
  • winnie
    szerintem szánalmasabb, hogy mindig akad valaki, aki innen, messzi magyarhonból mindent sokkal jobban tud.

ha a pixar után készítené valaki a filmet, akkor azért nyúlás. most előtte készítik és azért? ez valahol lol, pláne, hogy egy több éves gyártási folyamatról van szó, ahol elég nehéz lenne a másikat nyúlni. a lecsónak mióta tudni a történetét?
  • winters123
    Én is láttam és nekem tetszett :) A legjobbak a csigák :)

8/10
  • PoisonBorz #2
    ...Némó nyomában -> Cápamese
    Ratatuille -> Elvitte a víz

Rémszáni, hogy van egy kreatív stúdió, de annak is előrenyúlják az ötleteit...
  • mikloss
    Tegnap láttam. Vannak benne jó poénok de egy két eröltetett dolog is. Összességébe átlagos-jó 10-ből 6,5-est kapott nálam. Egyszer mindenképpen nézhető.