142
  • gabber_saviola
    látom nem igazán sikerül az a bemutatás. jobb lesz, ha összerittyenetek Én egy kis szösszenetet.
  • nono84
    Második helyen felmennek az A -ba de első a Juve lesz :D! Egyébként főként Maradona idején hatalmas őrület volt a városban. De manapság sem szégyenkezhetnek a fanatikus szurkolóik miatt!
  • ForzaInter
    Napoli remélem vissza jut az A ligába mert már hiányzik évek óta. Sok sikert Forza Inter!!!!!!!!!!!!!
  • banok
    pont mostanában sírtak a Seria A vezetői, hogy csökkent a nézőszámátlag a Seria A-ban. Hát a Napoli asszem megoldaná ezt a problémát... :D
  • 9csöves9
    erős csapat,remélem jövőre feljutnak nagyon kell egy ilyen csapat a mostani serie A-ba
  • B0B0
    Ha jól emlékszem UEFA kupát is nyertek Maradonával nem?
  • Pisti1026
    Hy all!!! Bocsesz , csak a topic nyitása óta nem voltam itthon, és most érek rá!!! Nos a Napoli egy hatalmas patináns klubb hetven valahányezres stadionnal.Olyan nagy nevek játszottak ott, mint Maradona vagy Don Diegot. Jelenleg a csapat a Seria B-ben van , és sajnos tavaly még a harmasosztályba tartózkodott.És ami azt illeti, nem vagyok nagy Napoli szurkoló , csak kedvelem a csapatot, és úgy érzem, hogy megérdemel egy topicot.
  • gabber_saviola
    sajnos topikot könnyebb megnyitni, mint a csapatot bemutatni :(
  • Cucmey
    Campioni D'Italia 89-90
  • Cucmey
  • Cucmey
    Kellett ez a topic.
    Jó lenne egy bemutatás tényleg. A Napoli történetét csak a Maradonás időktöl kezdve ismerem. :DD
  • hunbasser
    én meg a másik feladata alól mentesítem:csinálok bannert majd,ha ráérek -.-
  • neevous
    Mentesítem Gabbert a feladata alól:):
    Bemutatnád a klubbot bővebben aminek topikot nyitottál?
  • hunbasser
    egy patinás futballklub,amely a serie b-ben van (még)
  • hunbasser
    ez még mindig csak egy topik a fórumban :)
  • stream man
    ez meg mi?
  • vmvr
    és te az vagy? mert a logódba csak veszthem, és náttingem foreszt-et látok
  • toysoldier
    LOL :DDD
  • ColdFire
    Boci Napolíni -.-
  • toysoldier
  • Pheaper
    -.-
  • Pisti1026
    Itt egy SSC Napolis fórum, úgy láttam, hogy még nincs!!! Jöjjön minden Napoli szurkoló!!