142
-
#22 látom nem igazán sikerül az a bemutatás. jobb lesz, ha összerittyenetek Én egy kis szösszenetet. -
#21 Második helyen felmennek az A -ba de első a Juve lesz :D! Egyébként főként Maradona idején hatalmas őrület volt a városban. De manapság sem szégyenkezhetnek a fanatikus szurkolóik miatt! -
#20 Napoli remélem vissza jut az A ligába mert már hiányzik évek óta. Sok sikert Forza Inter!!!!!!!!!!!!! -
#19 pont mostanában sírtak a Seria A vezetői, hogy csökkent a nézőszámátlag a Seria A-ban. Hát a Napoli asszem megoldaná ezt a problémát... :D -
#18 erős csapat,remélem jövőre feljutnak nagyon kell egy ilyen csapat a mostani serie A-ba -
#17 Ha jól emlékszem UEFA kupát is nyertek Maradonával nem? -
#16 Hy all!!! Bocsesz , csak a topic nyitása óta nem voltam itthon, és most érek rá!!! Nos a Napoli egy hatalmas patináns klubb hetven valahányezres stadionnal.Olyan nagy nevek játszottak ott, mint Maradona vagy Don Diegot. Jelenleg a csapat a Seria B-ben van , és sajnos tavaly még a harmasosztályba tartózkodott.És ami azt illeti, nem vagyok nagy Napoli szurkoló , csak kedvelem a csapatot, és úgy érzem, hogy megérdemel egy topicot. -
#15 sajnos topikot könnyebb megnyitni, mint a csapatot bemutatni :( -
#14 Campioni D'Italia 89-90
-
#13 -
#12 Kellett ez a topic.
Jó lenne egy bemutatás tényleg. A Napoli történetét csak a Maradonás időktöl kezdve ismerem. :DD -
#11 én meg a másik feladata alól mentesítem:csinálok bannert majd,ha ráérek -.- -
#10 Mentesítem Gabbert a feladata alól:):
Bemutatnád a klubbot bővebben aminek topikot nyitottál? -
#9 egy patinás futballklub,amely a serie b-ben van (még) -
#8 ez még mindig csak egy topik a fórumban :) -
stream man #7 ez meg mi?
-
#6 és te az vagy? mert a logódba csak veszthem, és náttingem foreszt-et látok -
#5 LOL :DDD -
#4 Boci Napolíni -.- -
#3 -
#2 -.- -
#1 Itt egy SSC Napolis fórum, úgy láttam, hogy még nincs!!! Jöjjön minden Napoli szurkoló!!