Érkeznek a lítium-polimer akkumulátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Amúgy én úgy tudtam, hogy a Li-ion és a Li-polimer akkuk elektrónikával védettek, mind a teljes lemerülés mind a túltöltés ellen.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Már sokkal többet bírna a laptop egy gyengébb akkumulátorral is (pl. a MIT gépe 1 hétig bírja).
Bár tudom, hogy nem 1 kategória, de azért legalább kihozhatnák már 24 órás üzemidõvel, a kisebb fogyasztás miatt a laptopokat (bár én anyagilag maximum a MIT-es gépet tudnám megengedni magamnak).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Nekem most Li-Polimeres mp3 lejátszóm van. Az tûnt fel benne, hogyha lemerül és kikapcsol, akkor akár fejre is állhatok, az elektronikája (ez itt hülye szó, mert más nincs is benne 😊 ) letiltja, nem engedi bekapcsolni, csak a megfelelõ töltés után. Valószínûleg így védik meg a teljes lemerülés ellen. A Li-Iont meg a NiMh-et ugye ilyenkor még sokszor be lehet kapcsolni.
A modellezõknek meg azt üzenem, hogy notebook/laptop-nál lényegtelen hogy ütésre érzékeny-e, mert nem valószínûleg nem szerencsér a gépnek sem konkrétan, ha ütés éri. Valószínûleg nem a katonai, kültéri változatba fogják beletenni. 😊
Arty: nem fog megbukni, mert a kis méretû dolgokba ez az ideális. Azt nem tudom konkrétan, hogy a nagyon vékony Motorolákon milyen akku van, de gyanítom, hogy LiPolymer...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Egyrészt kéne másik töltöt vennem, baromi drágák és én is hallottam a túltöltéses mizériáról.
Viszont könnyüek.
Maradok a NiMh nél.
Baromi ronda ez az új dizájn!
sza.sa
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
viszont remélem ez a rövidebb élettartamú cella megbukik 😞 a földnek nincs szüksége mégtöbb döglött akkura ... 😞
Forza.