70
IL.2.Sturmovik1946
-
#30 Feltelepited az IL-2 Sturmikov 1946 -ot.
DVD ISO ban van egy Farligth nevű könytár amiben van exe faj /repülő/ ,azt ird felül azzal amit telepitettél. Müködik -
oriwalter #29 és az gondolom tartalmazza a pac fighteres meg aep-es meg mindenféle gépet a korábbi verziókból
mert nekem elsősroban nem a szupergépek a fun jaim, hanem a valósak. jó mondjuk a do 335-ös azért nagyon tetszik...:D -
#28 Igen, az a legegyszerűbb, ha telepíted egy külön alkönyvtárba az 1946-t. Ami mentések, meg skinek, stb. van, azt pedig átmented ebbe. A régit utána le lehet törölni nyugodtan. Sőt, még nyersz is a dolgon, mert többeknek feltünt, hogy az 1946 optimalizáltabb, vagyis egyazon konfigon szebben, akadásmentesen fut. -
oriwalter #27 köszi, a segítséget de amikor ezeket a filokat bemásoltam akkor vagy nem indult el, vagy nem volt hang úgyhogy inkább lekapom az 1946-ot azt csapatom neki azzal, de ugye azzal nem lesz gond csak telepítem a mappába és kész? mert én a merged packal nyomattam fel, meg a patch-ek is azok.
azé kösz -
#26 Nem bosszantásul, de:
a 4.04; a 4.05 és a 4.07 között az alábbi fileokat kell csereberélni és működik a dolog. Vagyis, a fileok cseréje után az adott verziószámmal indul el a program.
Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a 46' alkönyvtáraiban található fileokat mindenképpen telepíteni kell, mert különben nem lesznek az új gépek.
Nos tehát:
a 4.04:
il2_core.dll
il2_corep4.dll
mg_snd.dll
mg_snd_sse.dll
il2fb.exe
files.SFS
a 4.05:
il2_core.dll
il2_corep4.dll
mg_snd.dll
mg_snd_sse.dll
il2fb.exe
files.SFS
a 4.07:
il2_core.dll
il2_corep4.dll
mg_snd.dll
mg_snd_sse.dll
il2fb.exe
files.SFS
Nos. Ezek a fileok természetesen az adott verziókhoz tartoznak.
Van ennél egy egyszerübb megoldás is a használatra.
Csak és kizárólag az 1946-t kell telepíteni, majd a switcher telepítésével megoldhatjuk a verziók közötti átkapcsolást.
Pontosabban, neked nem is ez a gondod, hanem patchelni akarod. Az igazság az, hogy a 4.05 Pe-2; Valamint a 4.07 Mandzsúria,46' nem is patch, hanem külön alkönyvtárba telepíthető.
-
oriwalter #25 megnéztem és ha az két il2_core dll fájlt felüliratom a 4. 07 essel akkor már nem indul el -
oriwalter #24 jó addig eljutottam, de utána a 4.05 után is a játék mappájába kell rakni? ja meg a másik, hogy ha oda rakom akkor nem indul el a játék
darál képernyő elő egy pillanatra utána meg a nagy semmi.... -
#23 nem olyan bonyolult a dolog. Winrarral is ki lehet csomagolni és utána oda másolod őket, ahová csak tetszik. -
oriwalter #22 üdv, az én paraszt xd láma agyam nem tudta felrakni a 4,04m nél újabb patch-eket azok dedicated server mappába akarják pakolni magukat.
másoljam be a játék könyvtárába vagy mit csináljak? esetleg kő hozzá az 1946? nem vágom. előre is köszi
-
#21 Gyuvan már ráj9öttem de azért leirom hátha segítetk rakjuk fel simán a 4.05öt csináljunk abba a mappába ahova raktuk 1 mappát és másoljuk ki ezeket a fájlokat:
il2_corep4.dll
il2_core.dll
mg_snd.dll
mg_snd_sse.dll
il2fb.exe
files.sfs
utána ugyan abba a mappába,alkönyvtárba(ahova raktuk a 4.05ot)rakjuk fel a 46ot menstük ki onnan is a filkoat és ezeknek a cseréjével lehet váltani :) -
#20 Én egy más mellé raktam, külön alkönyvtárban. Régebbi verzióknál működött a file cserélés, ennél még nem próbáltam. -
#19 Öhh h kell vissza csinálni 4.05 re mert kicserebelréltem a filekot és else indul most ujrarakom -
Lysandus #18 elő lehet jegyezni :-) -
Lysandus #17 Lehet már kapni nálunk is. CDgalaxisban el lehet jegyezni, én meg tegnap vettem meg a westend-i MM-ben. Alig akartam hinni a szememnek amikor megláttam. Azt hiszem mindkét helyen 7 ezerbe kerül. -
#16 ;) ohh elhamarkodottan írtam utána már meg tudtam csinálni de az zavar h mindig yasuzni kell ha elindítjuk a gépet:( van 1 jó sok bizgentyűs sanyitek joyom, pedált hol tunnék én venni m.o-ba vagy inkább debrecenbe?és trackirt se kaptam a hélikerbe pedig kérdeztem mennyi lenne 1trackir négy erre a boltos azt mondta h nézzem meg a borotva hab mellet egyel balra:Dde ott csak péksüti volt de holnap is megnézem hátha hoztak már -
#15 Többünknek működik a dolog. Illetve pontosítok. Aki minden lépést megtett, annak működik. Nem is bonyolultak a lépések.
1. Game bemountol Virtual Daemon-al. Arra vigyázzunk, hogy 4.06-nál fejlettebb verziót alkalmazzunk. Van már 4.08 is.
2.Telepítsük fel a játékot. Én oda raktam, ahová szeretné magát tenni.
3. Indítsuk el a Y.A.S.U. 1.03 vagy a fölötti verziót.
4. Indítsuk a játékot.
5. Menjünk el a boltba és vegyük meg a legtöbb gombbal, bizgentyűvel felszerelt botkormányt. Jah és vegyünk hozzá egy pedált és ha már ott járunk, vegyünk egy fejkövető rendszert. Ha szerencsénk van, 100K HUF-ból marad annyi pénzünk, hogy tudunk venni egy tálca sört, meg egy baseball sapkát.
A sapka azért kell, hogy ráragasszuk a TrackIR fényvisszaverő matricáját. A sör meg azért, mert az jó...
Botkormánynak ez megteszi: http://prohardver.hu/cikkek/2006-11-30/pilotafulke_szamitogephez/
Itt egy Fejkövető(TrackIr): http://www.vrcenter.hu/index.php?menu=1&id=17
Itt kapható sapka: http://www.headbanger.hu/front/index.php?kat=16
A sör meg itt(is): http://www.italok.hu/search.jsp?MainTypesName=S%F6r%F6k&TypesName=Dobozos+s%F6r
Remélem, elég részletes volt az útbaigazítás. -
#14 Vki leírná h kell elindítani mert felrakom de nem indul el pedig yasuztam a 4.08as deemon van meg PLs Help -
#13 Milyen létező téma? Ez a játék új részének a témája lenne, nem a régié tudtommal... -
#12 amúgy nem is rosz ötlet :D -
Thanatos #11 és ezt konkrétan merre álmodtad? :) -
kiskorúbézoltán #10 Akkor sajnos néhányba bele fogok szaladni ... :((( -
#9 lelámázásért -
#8 A nyitásért vagy a lelámázásért? -
#7 Kéne már csinálniuk Olegéknek egy rendes első világháborús szimet is szerintem.Én annk örülnék már.A Red Baron óta nem is volt hasonló kivéve az árkádokat.Ennél a 46-os témánál még a koreai háború is érdekesebbek.Szerintem kár elhajlani a fiktív témák felé ha a történelmiek sincsenek rendesen feldolgozva. -
#6 mert már büntipont jár érte -.- -
#5 manapság már olyat is ritkán élünk meg az sg-n,h nem lámázza le az egyik a másikat,amiatt,h létező témát nyitott meg -
#4 Kőne 1kép majd nem? -
#3 sztem ittkérdezd -
lacaaa2 #2 sziasztok gondom lenne a játékkal felraktam de nem indúl el se alcohol 120-al sem se daemonnal valaki segítsen légyszi azt írja hogy rakjam be az eredeti lemezt -
lacaaa2 #1 sziasztok gondom lenne a játékkal felraktam de nem indúl el se alcohol 120-al sem se daemonnal valaki segítsen légyszi azt írja hogy rakjam be az eredeti lemezt