29
-
#29 szerintem egyszerüen halj meg
ilyen hulladék minek él? -
totya4 #28 Ez a hír ügye valami vicc? Nem december van most? Mintha április 1 lenne... -
#27 De nem embereket. Ezt a törvényt jól kitalálták. Szerintem ha nem is vagyunk németországban, akkor is az ilyen törvényeknek jó hatása lesz a játékokra (a kiadók rászolnak a fejlesztőkre hogy finomabban, és máshol erősítik a játékokat) ha ilyen törvények nem lennének, akkor már most sokkal durvább játékok lennének. -
#26 zeldában is kell gyilkolni, bocsi -
#25 Szerintem meg igenis jól teszik. Vannak bőven olyan címek amivel még játszani lehet (mario zelda soul calibur tekken, autósok, sport) ez nem érinti érzékenyen a játékvilágot, max a kiadók finomítanak a játékokon. Ja gamecubom es dsem van. -
#24 a vérhiradók szerkesztőiről nem is beszélve -
#23 Mi mind tömeggyilkosok vagyunk -
#22 még olyan - amúgy nem gyilkolós - játékban is mint a sism
igaz ott meg van gyerekszereplő, a pedo amcsi szenátornak egyből a szex jutott eszébe -
#21 A 18 éves is csak a játék miatt gyilkolászott, persze
Látom Németo.ban is kezdik egyesek a szőnyeg alá söpörni a problémákat -
#20 Azért nem csak az amcsik bolondok, németek között is akad díszpéldány
Értem én a trendet, egyre inkább eljutunk oda, hogy már a gondolatért is börtön jár (lásd előre megmondják rólad gyilkos vagy, vagy most ez, de sorolhatnám bőséggel) -
BlackVoid #19 En itt valamilyen hatso inditekot sejtek. A cel szerintem az, hogy barkit le lehessen csukni aki utban van. Amerikai szepen halad a fasizmus fele, de ugy tunik Europaban is ez a trend. -
angelpotion #18 Gyakorlatilag a melyik, 10-éven felülieknek szóló játékban nincs ilyen szituáció? Nagyon kevés. -
angelpotion #17 Namostanakkorha' lelövök egy másik gépet online repülőszimulátorban, az akkor embernek látszik vagy nem? Ráadásul tényleg ember vezeti a másik gépet... És ha német repülőgéppel lövöm le akkor nem baj? Vaze így kezdődik az út a bűn világába. Máris tömeggyilkos vagyok...
-
Acheron #16 Valószínű :D:D:D:D:D -
johnz #15 na fasza! mi lessz a jövőre nézve! sztem ez a totális armageddon előkészülete! gondoljatok csak bele!! megszünnek a játékok utána a szórakozás minden formája
még a szex is tilos lessz,és utána ne csodálkozzon senki ha páran megkattanak és jön megint egy újabb pszichonáci mint hitler és kitör a 3 világháború!! -
HJPOWER #14 Asszem a Kínaiaknál is vannak nagyobb köcsögök! -
quentit #13 Csak ismételni tudom magamat: nem normális dolog az ami mostanában németországban folyik. Ez már-már a kommunisták módszereivel verseng. Mondjuk ilyen szigorú törvény még kínában sincs. Ott limitálják hogy a wow-al napi max. 3-4 órát játszhatsz, DE csak azért mert A JÁTÉKBAN megölsz valakit, Kínában nem kerülsz börtönbe. Németországban ezentúl igen?! Hmmm... -
Csiga42 #12 Talán inkább azon kéne elgondolgodni valakinek, miért nem vették észre a gyerek szülei/barátai/tanárai/osztálytársai, hogy kezd bekattani? Nem hiszem, hogy az ilyennek nincs semmien látható tünete az emberen. Vagy, hogy honnan a túróbol szerzett fegyvert?
Könnyű rákenni mindent a játékokra, de sajna az a helyzet, hogy ezektől senki nem kattan be. Esetleg egy eleve mentális problémákkal küzdő emberből kihozhatják az ilyen szintű agresszivitást, de akkor megint csak a környezet felelőssége merül fel.
Ezt nem lehet így megoldani. -
adamboro #11 Ennyi erővel tiltsák be a tv-t is, tele van erőszakkal,gyilkolással.
Bőrtönt a rendezőknek és producereknek.
Vagy még az is megtörténhet, hogy bemegyek 1 áruházba leemelek a polcról egy akciófilmes DVD-t, és a köv. pillanatban kattan a bilincs a csuklómon. -
sylas #10 Így is Németo. gazdasága ellégé megcsúszott - nemrégiben hallottam hogy akkora adóssága van Magyaro.-t 1000xer lepipálja
Vannak cégek amiknek nagyon jól megy de nagyon sok csődbe megy - iszonyat sok -
sylas #9 ha belennének tiltva (mondjuk most is van de nem a teljes)akkor mégjobban, nagyon megszaporodnának a letöltések(mármint torrent Dc stb)ezekre gondolok szal hiába tiltják be ha lelehet tölteni
és ha betiltják bevételtől esnek el - mert torrentnél nem sok haszna van az államnak :) -
szombi #8 Érdekes dolgok történnek náluk.
Annak idején náluk nem tiltották be a DragonBall-t mint ahogy nálunk a maffia tette.
Mégis nálunk sokkal több iskolai verekedés meg miegymás van!
De a jó gyilkolós játékokat most igen? Én COD2-vel jáccom, és szerintem alkalmas arra,
hogy a felgyülemlett feszültséget levezessem rajta. Ha megvonják ezt az élvezetet az emberektől,
akkor a társaikon VAGY ÉPPEN A GYEREKEIKEN fogják levezetni a feszültséget.
Lássuk be:
Bármilyen tiltás inkább a visszájára fordítja a dolgokat.
A szigorú környezetben nevelt gyerek ha felnő, egyenesen kegyetlen szülő lesz! -
#7 ennyi erővel tiltsák be a szmítógépet is... -
#6 ennyi naplopó barmot..... -
pitiless #5 ezt nem hiszem el..ez csak vmi kacsa..bazeg, most akkor bezárnak me jáccom a gothic 3al, vagy mittoménmivel. Jóltették crysisék hogy elköltöztek..hajrá akkor a wareznek -
#4 Max a végén szigorítanak a korhatárokon egy kicsit.
Hova már? Így is 18. Csak 40 év fölött?
-
n0k0m #3 Ezt pont nemetorszagban fogjak bevezetni ... -
#2 Ehhez azért lesz egy-két szava ott a játék kiadóknak is.
Azért, mert van egy-két elmebeteg politikus nem fogják könnyen feladni azt a hatalmas piacot. És ott is a pénz beszél, politikus ugat. Max a végén szigorítanak a korhatárokon egy kicsit.
Azt meg épelméjű ember nem gondolhatja komolyan, hogy az erőszakos gyerekekért csak a szgépes játékok felelősek. És ezzel az intézkedéssel max a warezolást erősítenék, más értelme nincs. -
#1 Remek. Ha a túl sok tiltástól, szabályzástól már megrokkannak agyilag, akkor a tragádiákat újabb tiltásokkal kell megelőzni.
Itt még nagyobb bajok lesznek a nem túl távoli jövőben...