14
  • Falcon87
    Fasza lett, mi?
  • szurka
    kezdem már azt hinni, hogy ez a játék nem is létezik....
  • Acheron
    Hali!Azért arra mégis kíváncsi lennék hogy mekkora lesz ennek kb a gépigénye?vki pls!
  • Morden23
    Ezt jól megmondtad, fiam. Máskor figyelmesebben olvass.

ScarY MAN nevében nincsen 12.
  • Cat 02 #10
    60 % os béta nem jó ? xD
  • schrank
    ezen a menü screenshot-on eltűnődtem ez most egy csernobil-i wow lesz vagy mi a ...szom
  • Sadist
    Mint láthatod, a nevében ott van, hogy 12. Valószínű 12 éves, az ilyeneknek meg lételeme, hogy valamit fikázhasson és rombolhasson. Ha kijön a játék, és túl szép a grafikája, akkor azért fog hőbörögni, hogy miért ilyen magas a gépigénye, hát nem viszi a 143 FPS-t, ha meg nem elég szép, akkor meg nem lehet vagizni a haveroknak, hogy mekkora istenkirály grafikájú játékot warezolt le netről :|
  • Zocsi
    Nah, jópofa kis program lesz ez! Tudjátok, az a játszható fajta... pedig korábban már lemondtam róla, dehát a remény mindig megviccel! :P
  • HöfEE
    STALKER demó kőne :O
  • kow83
    Mondd meg nekem őszintén, hogy mi értelme van szítani a feszültséget a gamerek világában? Jó lesz ez is jó lesz az is.

Take it easy man! Relaxálj egy kicsit...
  • Pocok256
    Szerintem a Crysis és a S.T.A.L.K.E.R. is jó szóval jöhet mindkettő. Csak jönnének már..
  • sweech
    csak adnák már ki :/
  • ScarY MAN
    Nekem akkor is teccik ez a játék...grafikailag, játékötletileg, meg ez az egész környezet...szal az összes "Crysis rajongó" bekap6ja....
  • gyuri12
    egyre jobban tetszik eza játék:)
    azt hittem róla,hogy egy szar lövöldözős játék lesz,de nem úgy tűnik:D