14
-
#14 Fasza lett, mi? -
szurka #13 kezdem már azt hinni, hogy ez a játék nem is létezik.... -
Acheron #12 Hali!Azért arra mégis kíváncsi lennék hogy mekkora lesz ennek kb a gépigénye?vki pls! -
Morden23 #11 Ezt jól megmondtad, fiam. Máskor figyelmesebben olvass.
ScarY MAN nevében nincsen 12. -
Cat 02 #10 60 % os béta nem jó ? xD -
#9 ezen a menü screenshot-on eltűnődtem ez most egy csernobil-i wow lesz vagy mi a ...szom -
#8 Mint láthatod, a nevében ott van, hogy 12. Valószínű 12 éves, az ilyeneknek meg lételeme, hogy valamit fikázhasson és rombolhasson. Ha kijön a játék, és túl szép a grafikája, akkor azért fog hőbörögni, hogy miért ilyen magas a gépigénye, hát nem viszi a 143 FPS-t, ha meg nem elég szép, akkor meg nem lehet vagizni a haveroknak, hogy mekkora istenkirály grafikájú játékot warezolt le netről :| -
#7 Nah, jópofa kis program lesz ez! Tudjátok, az a játszható fajta... pedig korábban már lemondtam róla, dehát a remény mindig megviccel! :P -
#6 STALKER demó kőne :O -
kow83 #5 Mondd meg nekem őszintén, hogy mi értelme van szítani a feszültséget a gamerek világában? Jó lesz ez is jó lesz az is.
Take it easy man! Relaxálj egy kicsit... -
Pocok256 #4 Szerintem a Crysis és a S.T.A.L.K.E.R. is jó szóval jöhet mindkettő. Csak jönnének már.. -
#3 csak adnák már ki :/ -
#2 Nekem akkor is teccik ez a játék...grafikailag, játékötletileg, meg ez az egész környezet...szal az összes "Crysis rajongó" bekap6ja.... -
gyuri12 #1 egyre jobban tetszik eza játék:)
azt hittem róla,hogy egy szar lövöldözős játék lesz,de nem úgy tűnik:D