Taxidermia - Nesztek, Nyugat-Európa!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ennyit hányni egy filmen belül,kicsit bizarr volt az egész...
filmtechnikailag viszon magyar filmekhez képest remek volt...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
morosgoványi!
<#gun>#gun>
<#bdead>#bdead><#taps>#taps>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
-Alázatosan jelentem, a kirendelt tisztiszolga tartozik a kád célú forrázóteknõt a kellõ mértékben felfûtött konyhában felállítai, kistbilizálni 4 illetve 6 felõl,majd az erre rendszeresített vedrekkel a katlnban lobogó …….. forraltvízzel telehordani, igény és személy szerint.
-Mitõl forr fel a víz Morosgoványi?
-Alázatosan jelentem, a tûzõl mely az udvar kelet, délkeleti irányban található, úgynevezett tûzrakó helyén kell létesíteni.
-Miután?
-Miután a fa megfelelõ méretûre lett felaprítva.
-Megfelelõ méret?
-Húsz…öt…öt…
-Centiméter! -Miután?
-Miután a hadnagyúr el lett kísérve.
-Miután?
-Miután a bicikli kerekei fel lettek pumpálva.
-Miután?
-A laterát ki lett puculva.
-Miután?
-A ganaly ki lett hordva.
-Miután?
-A szalma be lett hordva.
-Fordítva Morosgoványi! Fordítva!
-Igenis! Fordítva!
-Miután?
-A százados úr gombjai ki lettek glancolva.
-Miután?
-A napi hadgyakorlat le lett rendezve.
-Miután?
-Miután a disznó meg lett etetve.
-Úgy van. És? Mit nem csinál a tisztiszolga Morosgoványi?
-Alázatosan jelentem, semmilyen körülmények között nem leskelõdik.
-Mert ha leskelõdik?
-Széjjel lesz lõve a pompos szája.
-A nyúl szája Morosgoványi!
-Igenis hadnagy úr!
I cry when angels deserve to die.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
tegnapi egy példa volt rá...
mikor fent edzett az evõ bajnok az edzõjével, és a földszintet "adták a kakaót", na akkor azt a viszályt nem lehetett rendesen érteni :S
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
votl benne üvöltés?😊 én mondjuk nem moziban láttam de a motani mozik nem nagyon tetszenek
kvahangosak és torzítanak sokszor
mondjuk egy gyûrûk urát vagy king kongot ott érdemes megnézni de egy mûvészfilm szerintem nem minden esetben jobb a moziban
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Megmondom öszintén kevésnek találtam...
A képek, kameranézetek jok voltak, fõleg a boncolós részeknél.
Ami a tartalmat illeti: nem sokat értettem belõle, de az leesett, hogy testünket sokféleképp "hasznosíhatjuk".
A hang nem volt mindenhol jó, érthetõ - kár.
Máskor visszatérek erre...tapasztaltabb állapotban
TÉK
Régóta várom, remélem nem csalódok...
szétröhögtem a fejem a zabálós részeken
"kaptok kakaót!"<#hehe>#hehe>
amúgy én se jöttem rá mirõl szól. aztán port.hu-n elolvastam és utána se...mondanivalója azért van bõven
ha röhögni akrasz berzenkedni, és nem szokványos filmet nézni jó választás
ja és én inkább ilyenekre "pazarolnám" a filmszalagot mint a barátok köztre, szar csipszevõs reklámokra és hülye bling-bling klippekre
mert ez még így is sokkal értékesebb h 200 embernek tetszik, vagy amennyinek mint a felsoroltak összessége
- gyrünk zabáj tovább
Groteszk, bizarr, lebilincselõ és elgondolkodtató. A fényképezés egyes részeken mûvészi.
Nagyon remélem, hogy a magyar filmgyártás ezután magára talál.
Ajánlom mindenkinek, akinek az ízlésvilága nem annyira elkorcsosult, hogy a mainstreamen kívül más nem fér bele.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
"...meg ízléstelen ember..."
E film kapcsán a kifejezés tökéletes 😊 Hozzáteszem nem láttam (nem is fogom), de az elõzetesekbõl, filmrészeletekbõl, képekbõl ez tükrözõdik.
Mondjuk mindenki olyan filmet néz amilyet szeretne (szive joga), engem nem zavar. Én annyira nem várom 😛
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ízelítõ kakas jelenet
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler