2006 a Sony éve volt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben van valami, talán ebben a filmben volt a legszexibb<#szeret>#szeret>
Mellesleg, nekem tetszett a film látványvilága, a sok újfajta kütyü, a rendezés(Equilibrium rendezöje rulez), egyedül a story volt kicsit gatyi..
Mellesleg, nekem tetszett a film látványvilága, a sok újfajta kütyü, a rendezés(Equilibrium rendezöje rulez), egyedül a story volt kicsit gatyi..
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Héééééé Morden nem mondtam hogy fontos, de néha mérvadó... én csak a saját szememnek hiszek <#guluszem1>#guluszem1>
úr isten mekkora fos filmekbõl jött össze ez a lóvé.
Violet?<#szomoru2>#szomoru2>
Talán azért néztem meg, mert Miss Jovovich csipõje virított benne<#szeret>#szeret>
Talán azért néztem meg, mert Miss Jovovich csipõje virított benne<#szeret>#szeret>
Fákjúal!
Pont te írtad egy másik topic-ban, hogy neked mennyire számít az imdb-s szavazás...
Ultraviolet: 3.8/10 (10,315 votes)
Ultraviolet: 3.8/10 (10,315 votes)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
ultraviolet? az a katasztrófa 😄 na ne röhögtess.
És az ULTRAVIOLET??
Szerintem az is jó film volt<#violent>#violent>
Kár, hogy Magyarországon nem vetítették, ha 1 szar szutyok Bloodrayne lemegy a mozikban itthon, akkor ez a jó kis film miért nem? <#wow1>#wow1>
Nem tudjátok véletlenül a Texas Chainsaw Massacre: The Beggining mikor lesz látható a hazai mozikban???
Szerintem az is jó film volt<#violent>#violent>
Kár, hogy Magyarországon nem vetítették, ha 1 szar szutyok Bloodrayne lemegy a mozikban itthon, akkor ez a jó kis film miért nem? <#wow1>#wow1>
Nem tudjátok véletlenül a Texas Chainsaw Massacre: The Beggining mikor lesz látható a hazai mozikban???