41
Általába a témáról
-
#41 -
#40 megláttam újra ezt a topikot, és gombfoci szó helyett gömbfocira gondoltam csak úgy, és rájöttem hogy az meg az igazi foci végülis, tök jó. nem?:) -
#39 Karácsonyra kaptam még 2 csapatot, valamint tegnap vettem még kettőt, így most:
Inter 97/98
Jugoszlávia 98
Spanyolország 2000 -kis méret
Békéscsaba 80-as évek vége -kis méret
Inter új- karácsonyra
Anglia új- karácsonyra
Portugália új tegnap vettem -kis méret
Bayern München tavalyi csapat- tegnap vettem -kis méret
Valaki nem tudja, hol lehet kapni esetleg Juventus gombfocicsapatot?
pl. 80-as évek, v. 96,v. mostani csapat. esetleg magyar válogatottat, vagy fekete-fehér üres csapatot?
[tegnap kár h nem vettem meg argentínát, mtk-t és lokit is] -
pipeppers #38 Úristen, ilyen topik is van?? :)
Én csak gyerekkoromban gombfociztam apámmal, néha a tesómmal, vagy a konyhaasztalon, vagy egy apuci által összetákolt pályán, a földön hasalva. Akkora volt, hogy két szekrény mögött tárolta. Megvolt a csapata, igazi gombokból, persze nem volt három egyforma, de mindegyiket elnevezte ETO-játékosokról, egyiket-másikat a Nagy csapatból. Soha nem hagyott nyerni és soha nem engedte, hogy akár csak egy gombot birtokolhassak. :) Ha a tesómmal játszottunk, meg feleztük a csapatát.
Jó gombozást nektek, örülök, hogy még ma is léteznek "gombosok". -
#37 Suliban kb. 2 hónapja találtunk egy jó állapotú gombfociasztalt, betettük az osztály szekrényébe és szinte minden héten bajnokságot játzunk rajta. Nagyon jó normális asztalon játszani!!!
Hol lehet kapni gombfoci kaput és csapatokat a neten? -
digitalissport #36 Érdekel valakit fél év Nemzeti Sport digitalizálva?
[email protected]
-
#35 Na, valaki Subbuteo-t olcsón magyar helyről tud? -
#34 imádom a gombfocit a mai napig. itthon sajnos nincs rendes gombfoci asztal, csak a mamámnál, ott meg nemsűrűn jáccok. de van 12 klubcsapatom, és 10 válogatott csapatom, még a '60-as évek végéből. amit a fábriban csinált a csávó, megcsináltam itthon énis:) van két kapum, meg 5 "labdám"... szeretme csinálni, jó kis elfoglaltság - addig sem a gép előtt vagyok -
#33 én most akarom beszerezni -
Takezó #32 subbuteo basszus, azaz:D nekem van olyanom:D -
#31 Segítségre lenne szükségem: a subbuteo nevű "nyugat-európai gombfoci"-ról szeretnék információkat, illetve h a neten hol lehet ilyet kapni (magyar oldalon). Esetleg INNEN a table building, base polishing és bases menüpontok fordítását (legalább a leírást) kérném, ha vki ráér. -
Dexantreal #30 Focis torta, de kemééény. Biztos tök baró lehet. -
#29 nekem fater hozott egy falapot, azt alkoholos filcel ennél sokkal jobbra megcsináltuk, a kapu meg a tortákhoz szokott lenni kapu ha focis tortát veszel, az volt:D -
#28 én faterom hagyott nyerni:D -
#27 nincs gombfoci freestyle video? XD -
#26 :) -
Vlala #25 Tegnap én is fogadni mertem volna rá, hogy valaki nyit egy gombfocis topicot. És lőn.
Azt hittem, azt 6 éves korában, amikor már lemehet a pályára, kinövi az ember. Egészen tegnapig, amikor a manusz elkezdett trükközni. -
#24 vki linkeljen olyan képet plz ami mehet a bannerbe thx -
Kanál #23 ez nyá megy :C -
Nuki #22 alapvető, fradi megvan gombfociban :P -
#21 majd nem ilyen asztalom volt nem igy nézett ki meg nem is hasonlitott rá -
#20 játék :P -
Kanál #19 én is loptam -
#18 Régen én is sokat gombfociztam, emlékszem, a napköziben mindíg ezt nyomtuk. -
Takezó #17 :D:D:D lawl, pedig nem hiszem, hogy sokan megvették:D -
Kanál #16 ll az nekem s megvan! :o -
Takezó #15 jah, asszem az inkább nyugaton elterjedt a gombfoci helyett, pedig sokkal szarabb, mint az "igazi":D -
Kanál #14 háhá
egyszer még szaros koromban ált iskolával voltunk valami kupán, és a legjobbtól csak 11-0ra kaptam ki míg a többiek 17-20 gólokkal és gecibüszke voltam magamra -
#13 meg volt egy olyan h Fradi Foci.
hasonlított a gombfocira de igazi játékosfigurák voltak meg egy ilyen szőnyeggyepet kellett leteríteni.a kapussal egy kis "karral" lehetett vetődni:D -
Takezó #12 hm, nagy mániás voltam, apummal csináltunk is egy (nagyjából) versenyasztalt, meg kaptam tőle egy aktuális szabályokat tartalmazó könyvet.. emlékszem, a végében volt egy fikció, hogy hogy is fog kinézni 2011-ben a gombfoci-meccs: ilyen 10000-ek nézik kivetítőn a stadionban, meg az asztal alulról is be van kamerázva:D -
#11 én is sokkat másképp jáccom mint most a "nagy"ok -
#10 nekem voot anno házibarkács asztalom is, faterral hegesztettem rá ledeket, tiszta stadion feeling, laposelem powa :D csak játszani nem tudtam soha, mert láma voltam benne -.- -
#9 én sokat jáccotam Újpest fradi meccset :P mindig az én csapatom nyert XD -
jefferson83 #8 Kedvenc csapat: Ilgner, Brehme, Littbarski, Hassler, Augenthaler, Möller, Völler, Olaf Thon, Buchwald, Hans Dorfner, Klinsmann -
RiM #7 2 link: :)
Gombfoci
gombfoci.lap.hu
Én is nagyon szerettem/szeretem ezt a játékot. Emléxem h a faterral mennyit toltuk esténként :D (általába nagyon kikaptam, de tök jó buli volt) -
#6 lol :P énis xD
sztem fasza sport, az általánosban sokan jártak/járnak ien edzésekre, csomószór ott álltunk és néztük ha jáccottak xD de én szar vagyok ebben, mint minden másban is... -
jefferson83 #5 Ez gyors volt :) Én is imádtam gombfocizni :P -
#4 van 1 "nagy" arsenalom 2002/2003 néha előveszem... -
#3 ahham :DD -
#2 Nézed a Fábryt? :-P