8
-
Cat #8 Az F-Secure pont ezt pedzegeti.
http://www.sg.hu/cikkek/49049 -
#7 ez igaz - de bárcsak alá kéne irni valamit egy domain vásárláshoz
annyira nem kell hozzás semmi - csak egy kisujjnyi pénz,
és tied akármilyen néven.
Ellenben a használó ip cime - és klaszikus nyomozással
nyomra lehetne akadni - vagy csak mondok egy példát:
beadnak egy ellenőrzött számot esetlen pin számot,
és várnak amig beüti valahol.
Mivel gyakorlatilag milliókat lophat el igy,
és elég mocskos módon - én keményen csapnék le rájuk. -
ssdb #6 lol wazzee..... -
0o #5 Hidd el ott is akadnak szegények, akik bármit aláírnak kis összegért. Itt is könnyen lehet domaint regisztrálni, bemész bármelyik aluljáróba és az ottani kocsmában akármelyik napszakban legalább 5 olyan embert fogsz találni akik 2 kisfröccsért aláírnak neked bármit -
Bijesz #4 Mondjuk a szaudiak nem arról híresek, hogy csoró földművesek. -
0o #3 Hát az erstes domain valami saudi fickó nevén van bejegyezve. sejtheted milyen komoly. adtak valami szerencsétlen földművesnek fél dollárt már ugrott is aláírni a papírt. de lehet az sem történt meg:) Itt nem lehet elővenni senkit, sőt a honlap üzemeltetője (annak nem néztem utána) ki tudja melyik országban van. Monjduk ha iránban üzemel akkor gondolod érdekelni fogja őket a magyar megkeresés? :D -
kow83 #2 .com vagy .net vásárlásához megadhatsz kamu adatokat is. Elég ha lopott hitelkártyával veszed meg online. A szerver ahol fut a domain úgyszintén megvásárolható ilyen módon. Ha jól csinálják nem buknak le. -
#1 Tudom, nem vagyok egy nagy szakértő ebben a témában.
De az megoldhatatlan lenne, hogy a levélben szereplő linknek utána járnának, eljutnának egy adott honlapra, pontosabban egy adott webcímre, amit megnéznek, hogy ki jegyzett be, és azt vennék elő?