17
RTL Biathlon 2007
-
bkrisz22 #17 Sziasztok!
Ti mivel indítottátok el a játékot, mert nekem Daemonnal nem indul el!
Köszi a válaszokat! -
kirfer16 #16 Én szerintem elbaszták az egész játékot semmit nem tutak jol csinálni feljutotam a legjobbjakhoz de ottis ugyanazt kell csinálni mint a junioroknál meg az amatoroknél de profiknál már 5 szozonon vagyuk tul és eddig a legjobbhelyem 6 dokik de szinte mindig utolso vagyok -
picco #15 Lövészetnél jobb egérgombot is használd, célzáshoz. Minél fáradtam vagy annál kevésbé tud koncentrálni, illetve számít szerintem a versenyzői képességeknél a shot értéke is.
-
#14 buzi 1 játék ez
ti tudtok lőni??
én Sven Fischerrel nem tudok
1et tudok eltalálni fél óra alatt
van rá vmi megoldás? -
donpedro #13 Szerintem hangulatos és addiktív, bár egy picit egyszerű. A legnagyobb bajom az vele, hogy nagyon arcade az egész, bár még csak a junior bajnokságot toltam végig. Ott viszont összesen 8 induló van, és egy hibrid versenytípus, amilyen a valóságban egyáltalán nincs. Összesen 2 lövészet van, és hibánként 3 másodpercet utólag hozzáad az időhöz, büntetőkör nincs. Remélem, hogy a profik között már értelmesebb versenyek lesznek, mert ez így elég illúzióromboló...
A pályák licenszeltek, és szerintem szépek, de a karakteranimáció botrányosan rossz.
Furán hangzik, de a sok hiba ellenére is élvezetes a játék, főleg azért, mert szvsz jól eltalálták a nehézséget, én legalábbis mediumon kezdtem, és az első szezonomban igencsak küszködtem, aztán a második szezonban már tudtam versenyt nyerni, a harmadikban pedig behúztam az összetettet is.
Az viszont nagyon nem tetszik, hogy valamelyik korábbi biathlonos játékban már egész jól megcsinálták a versenytípusokat, csak üldözéses, illetve váltó nem volt. Sosem fogom megérteni, hogy miért csak kb. 10 országot lehet választani nemzetiségnek, hisz azon kívül, hogy a játék megjeleníti a zászlókat néha, semmilyen más szerepe nincs, ergo 3 óra munkával berakhattak volna akár 100 országot is.
Szóval sok a bosszantó apróság, de el lehet vele lenni. -
liverpool123 #12 olvass kicsit vissza mer nem kell sokat máris találsz -
#11 Dobjatok már képeket -
liverpool123 #10 megéri letölteni -
liverpool123 #9 én már játszottam rajta.
egész jó sztem -
#8 Valaki kipróbálta? -
liverpool123 #7 -
Djemba #6 kijött már de nem éri meg leszedni naon rossz -
#5 mikor jelenődik meg? -
#4 csak 386-osra készült? -
#3 biztos fasza lesz. régen volt ilyen játékom, 386osra. :D -
liverpool123 #2 itt -
liverpool123 #1 császtok itt talátok hozzá képeket
http://www.pcgames.de/?menu=browser&mode=article&article_id=528062&entity_id=-1&image_id=559745&page=1