Új S.T.A.L.K.E.R. képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
2. Régebben sokkal több volt az "odabaszós sztori, kurvajó grafika" kombó (Wing Commander, hogy a kedvenc példámat említsem, és még lehetne sorolni).
A csajos példád egyébként maximálisan áll, és tök igazad van. Elõször bejön a csaj, ergo meg akarom dugni. Ha van egyéb jópofa belsõ tulajdonsága, akkor meg járni is akarok vele.
Ezt játékra átültetve: a jógrafikás/nullsztoris játékokat egyszer megnézem, sõt, jobbat mondok, jó alaposan lewarezolja a nagytöbbség, aztán még egy tokozatlan dvd-t sem érdemel többé. A jó játékokat meg megveszi/elrakja az ember.
Ergo a jó grafika növeli a játék vonzerejét, de csökkenti a "szavatosságát". Amúgy ez tök logikus, hiszen a grafikai rész az, ami a legnagyobb sebességgel évül el.
Ja, és P.S.: Nincsen igazad a retek graf+jó sztoris játékok esetén. Filmbõl sem csak hollywoodi agyonCGIzett multimillió dolláros szösszeneteket néz az ember, és nem csak azok tetszenek neki. Akinek meg igen, azt ugyan úgy igénytelen, gagyi embernek tartom, mint akinek elég a graf.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(A cs-re visszatérve: Amikor azt kiadták, még grafikailag jónak számított! Szerencére azonban megvan egy olyan jó tulajdonsága, hogy egyszerû és van múltje. Régen is szerették, legenda lett belõle... És egyszerrûen nem lehet összehasonlítani a multizást a szinglizéssel... Erre is tudnék hétköznapibb példát írni, de sztem már mindenki tudja mire gondolok!)
Ennek ellenére én még most is csak annyit tudok hozzáfûzni: aki történetet akar, az olvasson! Olvasás rulz!
Copyright: Szaby mester --> kis túlzással, de igaza van :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyszerûen kijelentjük, hogy akinek a grafika a legfõbb szempont, az kretén.
már rég nevetségessé váltak de mind1. A grafikával nincs gond, bárki bármit is mond, elétszerü, ugy mint a HL2, szebb is mint a Doom vagy Q4, itt a játékmeneten lessz a hangsúly, és az ütni fog. aki meg azzal akar villogni h mennyire szépen néz ki max graffal a csúcs gépén, az nyugottan dugja meg a monitort, az ilyenek nem játékélményre mennek, nem való nekik játék.
3 felkiáltójellel, mert azt érzem fontosnak. Amúgy ez gáma tényleg siethetne kicsit...
Abban a videóban az igazi jó, hogy a videózó volt elég értelmes hozzá, hogy feltette a netre. Én a rejszolósról kiraktam volna fotót is, hogy tuti mindenki megismerje 😊
Az egyetlen normális hozzászólás ennél a hírnél<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Megelõztél, most akartam beírni, hogy kb fél órája léptem ki CS-bõl, és nem éreztem a grafikai hiányosságokat... (pedig már elég koros a motor) szóval jó lenne lassan hozzászokni, hogy a grafika sokadlagos kellene legyen egy játéknál...
Ha a fejlesztõk is fela energiát ölnék a grafikába, talán készülnének élvezetes progik...
Szó szerint. Láttad már a videót, amikor a koma a WoW-karakterére veri? 😄😄😄
Én már várom. A csilivili grafika meg nem minden, és sztem ennek nem olyan csúnya a külleme, mint mondjuk az egyébként hulladéktörténetû egyéb várandósoknak. Pah...
Döbbenet küllem, eszméletlen nagy hangulat, változatos, van sztorija --> szinte perfect.
Igen, van "csúcs" grafikás hulladék is (Carbon), meg van csúcs grafikás orgazmus is (pl: Call of Juarez).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagy elfogyott a lóvé, az meg még szarabb, hiszen akkor áll a fejlesztés, öregszik a program, ergo rájönnek, hogy amit csinálnak, már elavult😊
Vagy elfogyott a lóvé, az meg még szarabb, hiszen akkor áll a fejlesztés, öregszik a program, ergo rájönnek, hogy amit csinálnak, már elavult😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4