34
-
#34 elöre látom mikor kijön a 22.18-as peccs hozzá =) -
Morden23 #33 1. A régi játékoknak mostanság már elég "szar" a grafikájuk, ha úgy vesszük, mégis előveszek nem egyet, mert... miért? Mert nem csak a grafika volt benne az érték.
2. Régebben sokkal több volt az "odabaszós sztori, kurvajó grafika" kombó (Wing Commander, hogy a kedvenc példámat említsem, és még lehetne sorolni).
A csajos példád egyébként maximálisan áll, és tök igazad van. Először bejön a csaj, ergo meg akarom dugni. Ha van egyéb jópofa belső tulajdonsága, akkor meg járni is akarok vele.
Ezt játékra átültetve: a jógrafikás/nullsztoris játékokat egyszer megnézem, sőt, jobbat mondok, jó alaposan lewarezolja a nagytöbbség, aztán még egy tokozatlan dvd-t sem érdemel többé. A jó játékokat meg megveszi/elrakja az ember.
Ergo a jó grafika növeli a játék vonzerejét, de csökkenti a "szavatosságát". Amúgy ez tök logikus, hiszen a grafikai rész az, ami a legnagyobb sebességgel évül el.
Ja, és P.S.: Nincsen igazad a retek graf+jó sztoris játékok esetén. Filmből sem csak hollywoodi agyonCGIzett multimillió dolláros szösszeneteket néz az ember, és nem csak azok tetszenek neki. Akinek meg igen, azt ugyan úgy igénytelen, gagyi embernek tartom, mint akinek elég a graf. -
#32 Régi játékokra jellemzően elég színes? lol én mostanában a csúcsgrafikás játékoknál látom, hogy csöpög a cukormáztól, olyan durván rikító színek vannak benne, hogy az borzalom, régebben nem volt ilyen. -
Loverman #31 Nem jobb, csak így nem érvényes amit mondtál:) -
Zolesh #30 Nem is baj, ha régi a motor. Legalább az átlagember is meg tudja nézni. -
#29 Rejszolás a grafikára... Fura hogy ezt mondjátok, mert ha kiadnának egy papíron tök jó sztorijú, de szar grafos játékot, akkor kb. fele annyi ember venné meg, mint a jó grafos, szar történetűt... Ez adja el. A csajt is először nem az eszéért szeretjük. Szajnos ilyen az emberi lélek, uh. nem értem miért van ezen mindenki fennakadva, inkább gondolkozzatok.
(A cs-re visszatérve: Amikor azt kiadták, még grafikailag jónak számított! Szerencére azonban megvan egy olyan jó tulajdonsága, hogy egyszerű és van múltje. Régen is szerették, legenda lett belőle... És egyszerrűen nem lehet összehasonlítani a multizást a szinglizéssel... Erre is tudnék hétköznapibb példát írni, de sztem már mindenki tudja mire gondolok!)
Ennek ellenére én még most is csak annyit tudok hozzáfűzni: aki történetet akar, az olvasson! Olvasás rulz! -
#28 "Esküszöm neked, ha az összes eddig kiadott képet betenném egy avi konvert programba, megkapnám renderben az egész játékot intrótól a végéig…"
Copyright: Szaby mester --> kis túlzással, de igaza van :-(
-
Morden23 #27 Senki nem ugat bele semmibe.
Egyszerűen kijelentjük, hogy akinek a grafika a legfőbb szempont, az kretén. -
Szuli #26 Mindenki arra veri, amire akarja, nem kéne bele ugatnotok, hogy kinek mi tetszik egy játékban -
Atees1987 #25 "A fejlesztés az ígéreteknek megfelelően jövő év elején érkezik meg a boltok polcaiba. A fejlesztőcsapatnak legalábbis ez az egyetlen esélye a nevetségessé válás előtt."
már rég nevetségessé váltak de mind1. A grafikával nincs gond, bárki bármit is mond, elétszerü, ugy mint a HL2, szebb is mint a Doom vagy Q4, itt a játékmeneten lessz a hangsúly, és az ütni fog. aki meg azzal akar villogni h mennyire szépen néz ki max graffal a csúcs gépén, az nyugottan dugja meg a monitort, az ilyenek nem játékélményre mennek, nem való nekik játék. -
asdefge #24 Én meg sakkozni szeretek nagyon. Egyszerű, puritán táblán, csicsa nélkül. Annak a grafikai motorja... Nincs is neki, na. Viszont amit kapok: játékélmény !!!
3 felkiáltójellel, mert azt érzem fontosnak. Amúgy ez gáma tényleg siethetne kicsit... -
Morden23 #23 Az akkor jobb? :)
Abban a videóban az igazi jó, hogy a videózó volt elég értelmes hozzá, hogy feltette a netre. Én a rejszolósról kiraktam volna fotót is, hogy tuti mindenki megismerje :) -
gyuri12 #22 sztem a cod szar. csak egy "szargrafoshentelés" az egész...:D -
Dtplife #21 Szerintem az FPS játékok 3/4-énél a hangulat és a játékmenet dominál,nem pedig hogy "hű de barón viszi 1600x1200-ban vagy bibí én max grafon tolom..."Amelyek nem a grafikáról híresek...:Quake,UT,CS,CoD... -
Dtplife #20 "szóval jó lenne lassan hozzászokni, hogy a grafika sokadlagos kellene legyen egy játéknál..."
Az egyetlen normális hozzászólás ennél a hírnél -
kicsizoz #19 "Mindenki a grafikára veri a f***át?"
Megelőztél, most akartam beírni, hogy kb fél órája léptem ki CS-ből, és nem éreztem a grafikai hiányosságokat... (pedig már elég koros a motor) szóval jó lenne lassan hozzászokni, hogy a grafika sokadlagos kellene legyen egy játéknál...
Ha a fejlesztők is fela energiát ölnék a grafikába, talán készülnének élvezetes progik... -
Loverman #18 de az női kari volt, nem kifejezetten a "grafika" -
Morden23 #17 "Mindenki a grafikára veri a f***át?"
Szó szerint. Láttad már a videót, amikor a koma a WoW-karakterére veri? :D:D:D -
Dtplife #16 Mindenki a grafikára veri a f***át? Akkor valaki talán nézzen utána egy nem túl közismert játéknak,aminek azt hiszem hogy a Counter-Strike nevet adták... -
#15 lehet hogy én vagyok vak de szerintem rohadt jól néz ki és hangulatos. de várom már :/ -
JobieZ #14 Télleg aranyos ami a 4es képen van amúgy ez a game a far cry d3 hl2 idejében kellett volna kijöjjön -
recon12 #13 huh lesz 1 hangulata a játéknak..főleg amikor elénk ugrik majd egy olyan mutáns véleség ami a 4. képen van -
#12 Amit hiányolhat a szemlélő sztem, az a konstans diffuse glow, meg a desaturizált színvilág. Ez még a régi játékokra jellemzően elég színes... Hát ewan, majd a patch-ek megoldják. -
#11 Jó lesz ez, csak a konvencióktól eltérően itt egy meglehetősen sivár, halott környezetben kell bóklásznunk. Ez a lehangoló, nem a grafika. Főleg így ősszel (télen).
Én már várom. A csilivili grafika meg nem minden, és sztem ennek nem olyan csúnya a külleme, mint mondjuk az egyébként hulladéktörténetű egyéb várandósoknak. Pah... -
Loverman #10 azért jó hogy egy npc-t se látok szögletesnek, sőt kicsit élethőbbnek tűnik a Doom3-nál is. nemtom jó volt a graf de valami ott volt bennem mint egy szilánk az agyban h nem tetszik vmiért:S -
#9 Szerintem láttunk már az elmult 1 évben ennél sokkal csunáybb játékot pedig ezt elvileg régebb óta fejlesztk, szóval nekem a grafika tökéletesen rendben van ez a játék amugyis szerintem az uj játékstilusával(tulélő fps) fog hóditani ( vagy hódit már most) -
KoS #8 Hat nem tudom, lehet hogy nem vagyok topon az aktualis jatekok grafikajaval kapcsolatban, de nekem tetszik a grafika... -
#7 Általánosítás szagot érzek... nézd meg a SC: CT-t SM3.0-val max graffal.
Döbbenet küllem, eszméletlen nagy hangulat, változatos, van sztorija --> szinte perfect.
Igen, van "csúcs" grafikás hulladék is (Carbon), meg van csúcs grafikás orgazmus is (pl: Call of Juarez). -
#6 A mostani csúcsgrafikás amúgy 0 játékokra gondolsz? Játszál akkor azokkal, ha nálad megálják a helyüket, nem kötelező ezzel játszani. -
Morden23 #5 Valószínűleg azért csúszik, mert folyamatosan rájöttek, hogy amit csinálnak, már elavult.
Vagy elfogyott a lóvé, az meg még szarabb, hiszen akkor áll a fejlesztés, öregszik a program, ergo rájönnek, hogy amit csinálnak, már elavult:) -
Morden23 #4 Valószínűleg azért csúszik, mert folyamatosan rájöttek, hogy amit csinálnak, már elavult.
Vagy elfogyott a lóvé, az meg még szarabb, hiszen akkor áll a fejlesztés, öregszik a program, ergo rájönnek, hogy amit csinálnak, már elavult:) -
Juszufka #3 Atyaég mekkorát durrant volna ez, ha nem sokkal az első in-game videó után (rendes első nézetű játékmenetet bemutató) kiadják, durván 5 évvel ezelőtt. -
#2 na meg sztem a motor már egy kicsit elavult ennyi idő aladt ha jobban akarnak járni sztem kezdjék újra az egész készítést mert ez már így nem fogja megállni a helyét a mostani gamekhez képest -
#1 Húzzák ám ezt a gamet mint a rétest igazán kiadhatnák már basszus