Embertelen körülmények a telefongyárakban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Khmm... Ne vedd személyeskedésnek meg kioktatásnak, de - szigorúan szvsz - aki fiatal, és mégis ezt csinálja, az egy nagy <öncenzúra>öncenzúra>. Tessék nyelvet tanulni, és elmenni olyan országba, ahol megfizetik a kétkezi munkát is.
Az egész komáromi ipari parkra érvényes a fentebb írt szöveg, én a kínai múltú foxconnál dolgozom hát ott sem jobbak a körülmények bár az opik állítólag jobban keresnek mint odaátt a nagytestvér nokiánál. A szóbeli szerzõdésekrõl, ígéretekrõl tudnák mit mesélni...
Szerintem ne sírj ,hogy olyan szar a komáromi nokia ,mert a többi multihoz képest , õk még emberségesebbek...
Ez megy nálunk is a multiknál meg a maszeknál is!A barátnõm csak 16 napot dolgozik egy hónapban csak napi 16-17 óra mind a 16 nap.Persze létminimum és nics papíron túlórája!Az a baj,hogy ebben az országban nem ellenõrzi senki,hogy mennyi munkához hány fõ munkaerõ szükséges!Mindjárt lenne munkahely bõven!
A kínaiak fekete medvéket tartanak méltatlan körülmények között, hogy
lecsapolják a szexuálisan serkentõ epéjüket.
Kérem én! A kínaiakat kasztrálni kéne, nem serkenteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
lecsapolják a szexuálisan serkentõ epéjüket.
Kérem én! A kínaiakat kasztrálni kéne, nem serkenteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
A komáromi nokia sem sokkal különb ...
Látom nagyon tájékozott vagy az ügyben... csak igy tovább!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Egyetértek.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Körül kellene nézni magyarországon is.
Néhol itt sem jobb a helyzet.
Néhol itt sem jobb a helyzet.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ha azt választanánk, hogy "draga legyen a telefon, es jol keressenek ezek a szerencsetlen emberek" attol õk, mármint a dolgozók, egy fillérrel sem keresnének többet. Én is egy hasonló jellegû gyárban dolgozom, nálunk is van NOKIA. Vannak 1/4 és 1/2 éves tájékoztatók a dolgozók részére ahol elmondják, hogy mekkora volt az utóbbi negyed vagy fél év árbevétele és hogy mennyivel növekedett az elõzõhöz képest, és hogy ez milyen jó nekünk (nekik), de valahogy ennek ellenére csökkentették a mûszakpótlékokat pont a NOKIA miatt, mert így tudtak költségcsökkentést csinálni és megakadályozni, hogy elvigyék a NOKIA-t ukrajnába. Ez volt tavasszal, de most valamiért mégis, az utolsó hónapjait húzza a NOKIA, (pedig a ez hozta a gyár bevételének a jelentõs részét) mert végül is mégis csak elviszik, de persze a csokkentett mûszakpótlék megmarad.
Ez van, ha a nép mobiltelefonra gerjed, és egyre több és fejlettebb kell még olcsóbban(ami nem feltétlenül jelenik meg a mobilszolgáltatók készülék áraiban). Ez az egyik titka, hogy a cégek egymás alá tudjanak licitálni árban. Azért még is csak durva, hogy ezért embereket tesznek tönkre, pl. mérgezõ anyagokkal dolgoztatják védõfelszerelés nélkül.
Hat ezert ilyen olcso manapsag minden elektronikai termek. Ha valasztanunk kellene, hogy draga legyen a telefon, es jol keressenek ezek a szerencsetlen emberek, vagy legyen olcso, de rohadjanak meg, akkor sztem mindenki az utobbit valasztana... (legalabbis a reszvenyesek)
Sok kínainak munka kell... csak azt nemértem mi a b*dös francnak csinálnak annyi gyereket???? mér nem elég 1 és akkor nemkéne ekkora nyomorba élniük. Ha valaki kínába 2 gyereket vagy többet csinál az megérdemli a telefongyárat.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.