Söröző nyitás feltételei

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brankley
végülis, már nincs sok idõ 2007-ig 😄

Légy jó, légy hű Magyar!

LOL<#nyes><#vigyor2>
Ennyire nem éri meg egy sörözöt nyitni???
Mert én csak azt látom hogy kocsma van kocsma hátán és mindegyik megél!!
Csak van valami hasznuk nekik is ha még csinálják....
Te miért látod ennyire kilátástalannak a helyzetet??
tormy
Heh, megvan rá a pénzetek hogy csináljatok egy normális "sörözöt"? Nem tudom milyen szinvonalúra gondoltál. de egy normásiabb beindítása igen komoly összeg. 😊

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Taranov
Azért te is nagyon leegyszerusíted a dolgokat :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

whiskeyman
mi is gondolkodtunk a haverokkal egy sörözõ nyitásán, GyógySÖRtár névvel. De már ismerjük annyira magunkat hogy nekünk nem ériné meg. Rohadt deficites lenne, mi innánk meg az összes szeszt...<#pias>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

ma magyarországon nem éri meg vállalkozónak lenni (olyannak akinek kis saját üzlete van és vállalkozik)

látom nagyon naiv vagy még az üzleti élet terén, meg majd az alkalmazottad megcsinál mindent aha 😄

játékgépekrõl csak annyit: 100 kiló a havi díja és ami ezen felül jön be mint bevétel az 60-40 (40 a tied)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Nem én folglalkoznén az alkészokkal, hanem az alklamazottam.<#pias> És hogy érted azt, hogy a játékgépeken üzemeltetõként is lehet bukni? Valójában én konkrétumokra lennék kíváncsi a nyitással kapcsolatban, tulajdonképpen a végigjárandó "lépcsõfokokra", azon belül is ha lehet adatokra -bár ezekre tényleg csak olyasvki tud válaszolni aki nyitott már hasonló üzletet, vagy esetleg a családjában nyitottak- (valóban a keresett összeg közel 90%-a leadózandó?)
NeoMaN
Elõszöris csak olyan nevén lehet tudtommal, akinek megvan hozzá a végzettsége.
Tehát mondjuk egy karosszéria lakatos nem nyithat pékséget...

ez igy van csak akkor a kocsma szinvonalától függetlenül meg fognak jelenni a kisfröccsös alkeszok is százast dobálni

egyébként a játékgépeken szépen is leht bukni üzemeltetõként

hát nem akarlak elkeseriteni de köülbelül most elkezded összegyüjteni a papirokat (vállalkozói, engedélyek, köjál engedély stb) akkor jövõre már nyithatod is a sörözõdet, de hála a járulékoknak amik most vannak a válalkozók nyakába kb 90%át a bevételnek majd eladózod.

persze ha te szeretsz leépült alkeszokkal foglalkozni reggel 6tól este 11ig akkor hajrá nem akarom elvenni a kedvedet

fifi
nem törvényi feltétel, de ha pénzt is akarsz látni, vedd fel a kapcsolatot olyan emberrel akinek játékgépei vannak, mert a legtöbb zsetonod abból lesz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok!
Én egy 25 éves srác vagyok, egy vidéki nagyvárosból. Egyik haverral komolyan fontolgatjuk egy sörözõ megnyitását, úgyhogy ehhez várom esetleg a tapasztalataitokat -akinek van- , vagy esetlegesen olyan törvények, engedélyek leírását, melyek nélkülözhetetlenek egy sörözõ megnyitásához. Tehát aki tud segítsen nekem abban, hogy így gyakorlatilag a "0"-ról kezdve milyen lépcsõket kell végigjárni az elsõ vendég kiszolgálásáig...
köszönöm
← ElőzőOldal 2 / 2