6
  • bermuda3
    egyértelműen látszik h itt nem a grafika a kaki hanem a kép. és vannak akik szeretnek hentelni még ha másoknak unalmas dolog akkor is. én tuti letöltöm. a the mark-ot is leszedtem és akkora böe volt h le is töröltem és rájöttem h annál csak jobb van. és ez egy jó játék lesz zserintem. már csak a karib tenger (kalózai :)) miatt is :)
  • Szefmester
    a tortuga alapján azt mondanám: nem az lesz.. az még a maga módján élvezhető is volt
  • Librarian
    nem tudom, nekem is elég egyszerűnek tűnik és most nem a grafikát értem főleg, hanem azt, hogy ha tényleg az lesz, hogy csak menni kell és csihi-puhi, akkor 10 percnél nem fogok vele többet játszani... Márpedig úgy néz ki, hogy az lesz.
  • avman
    és ezt pixeles, szarult tömörített képek alapján állapítottátok meg? mindig is tudtam, h az sg fórum tele van különleges, látnoki képességű emberekkel.
  • gyuri12
    sztem ez egy igen egyszerű játék lesz: folymatos gyilkolászás,szar graffal.kb ennyi:)
  • Gerbill
    Nem valami szép. És az az érzésem, hogy csak egy árkáde hack and Slash lesz hajózással