225
lada tuning
-
#64 ember már szétröhögtem magam hogy mit osztottatok szegény parasztcsokának pedig csak a tanyaride hirnevét akarta erősiteni
nemtom te ladával mijen 320asokat nyomtálle
nem volt véletlen behuzva a kézifékjük?
kiváncsi lennék arra a nagy leömlő vastagságára
olyan 5centi talán van -
[Walaki]D`Lair #63 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :ASD:AS:DAS:DAS:D:AS:DAS:D:ASD:AS:D:ASD:AS:D -
#62 Elölről...
-
#61 nájszos -
#60 Kell rá,hogy télen ne fázzanak:) -
[Walaki]D`Lair #59 De geci rusnya az a nagy radiátor az orrán... -
#58 na ez szépen meg van csinálva :) -
#57 ez jó:))) -
Borg #56 "Akipufogo négyleömlős jano "
Még jó, hogy 4 leömlő van a 4 hengerhez :DD
Már mondjuk ha egyátalán tudnád mi az a leömlő ugye... -
#55 mondjuk én sem értem,h ladát meg kis polskit miért tuningolnak...amennyiből tuningolnak,abból a pénzből vehetne egy normális autót is -.- -
#54 nem fikáztam tényt közöltem :D
szmájli meg azér meg nem jeleniti meg a képet -
Vlala #53 Nem ez volt a poén. Bekanyarodtam, neki meg biztos hízott a feje, hogy ennyire lenyomott. Egyébként egy dolog a tuning, találkozókra, show-kra, rallykra járás, és egy egészen más az utcai, öncélú versenyezgetés.
Foxx: nem halott dolog! Rallyn külön Lada-kategória van, mert egyetlen géppel sem lehet ennyire látványautózni, mint a togliatti csodákkal.
Csak tudni kell, hogy a közút az közút, nem versenypálya... -
#52 halott dolog, inkább másba fektessétek a pénzeteket... -
#51 ajánlom figyelmedbe a topik címét...
Ha nem tetszik és csak fikázni tudsz akkor lehet innen tiplizni! -
#50 -
#49 -
#48 szerencséd,hogy nem ő volt...
-
#47 hát igen kivételek vannak :D
ehavi T&S-be is van egy 90es lada 2107.. arra én is azt mondom hogy igényesen van megépitve.. de ez ritka mint a fehér hollo :D -
Vlala #46 Egyszer megpróbált egy Ladás lenyomni... Bőgette a motort a pirosnál, meg nézegetett át, hogy "Na? Gyorsulunk?" Csak az nem esett le az okos kis buksijának, hogy a kanyarodósávban állok. Mindenesetere a következő lámpáig sekrált elpocsékolnia annyi benzint, amennyiből én hazaérek... gondolom, a hülyéje nézegetett is a tükörbe, hogy "fú, de lehagytam". Remélem, épségben hazaért.
-
#45 -
#44 ha még nem láttad, nézd meg -
#43 max azé fordulok utána h megnézzem melyik állat szenved azzal a gönccel én szépen tuningolt ladát meg zsigát életemben nem láttam.. kivéve #32 az olyan izé... egyedi :D hátso spoiler felfüggesztése dinnyét mérni tökéletes -
#42 -
#41 pff 2 milla... ha lada, akkor max egy olyat nézek meg, ami megközelíti a gyári állapotot. nah ha azt összehozza vki, az már tényleg értékelendő, és érdemes megnézni. -
#40 Gondolom szilveszteri trombita -
LeePí17 #39 -
LeePí17 #38 csoda h nem törik 2é.. -
nalol -
#36 te ilyen tanya racer vagy? -
[Walaki]D`Lair #35 LOL mi az isten az ott?? Rizsköpő? :D:D:D:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #34 Nem szólom én le a ladákat, jó autó volt a maga korában, de már nagyon eljárt felette az idő... -
#33 Bar viharban nem erdemes bugatni mert belekur avillam azt ugy jar a pilota mint McFly a visszaajovobe-filmben -
#32 -
#31 hát megszoktam nézni milyen taliga -
LeePí17 #30 pl a környéken van kék (roma zsiga) 1200as lada.
gyárkémény alatta..fúrt motor..
de ökölnyi rohadás a padló lemezen..az ajtónál.
fékek..pff..a vídia sztem rég elkopett...
gumikról meg ne is beszéljek...
menőzött 1 darabig..míg 1 nap fordult ki az utcánkból..és végig súrolta a buszt...
a rendőrnek meg azt mondta h összekeverte a pedálokat..fékezni akart a gáz helyett..
vannak igényes ladák..
én csak a hangja miatt fordulok utánna..
bár valóban igaz.akinek pénze van az nem ladatunigra gyűjt..
van 1 piros szamara 1 srácnak..most kb 2 millánál jár amit ráköltöt..
lökhárító..festés..felni..stb..2milla+vételár abból normális autót lehet venni..
de kinek a pap kinek a paplan.. -
#29 Nem nagyon értékeltem a ladákat addig amíg a rakparti szlalompartyn egy méterről néztem végig a turbós lada mutatványát.
Mondjuk a sofőr is profi volt -
#28 Dragszter? -
toretto r34 #27 Nem azt mondom hogy beszállok de megnézem öket és szivesen mennék velük egy pár kanyart. Nehogy azt mond hogy nem nézel utánna ha elmegy melleted! -
#26 nekünk egyébként volt ám egy piros amikor még nem éltem és egy fehér amikor kb 4 éves voltam. faterral nagyon élveztem ám -
#25 te minden szép tuningolt ladába beszállsz ?^^