A 13 Kísértet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fo jó lehet, még nem láttam😞
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
roppantó pizsije nagyon bejön 😄 Meg õ a kedvencem 😄
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Arthur Kriticos-szal és gyerekeivel – Kathy-vel és Bobby-val – a sors bizony nem volt kegyes. Egy szerencsétlen tûzeset a család majd minden vagyonát elpusztította. Ráadásul Jean, a férfi felesége is a lángok közt lelte halálát. A gyászoló családnak gyakorlatilag semmije sem maradt. Annyi balszerencse után azonban úgy tûnik, egy napon végre rájuk mosolyog a szerencse. Arthur váratlanul megörökli sosem látott, különc és titokzatos bácsikája, Cyrus pompás otthonát. A csupa üveg és acél palota merész vonalvezetésével és tágas belsõ tereivel a modern építészet valóságos csodája. Az új lakók gyanútlanul és ámulva fedezik fel lassanként a becses mûkincskkel teli épület megannyi apró titkát, ám eközben a legnagyobb titkot nem is sejtik. A ház ugyanis több egyszerû épületnél, és nem õk az egyedüli lakók. Ez a ház 12 dühös szellem börtöne....
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
nem olyan rossz film, de miért tiltották be? Azért szerintem annyira nem durva... <#confused>#confused>
Légy jó, légy hű Magyar!
kurvajok benne az üveghek meg a fleshek😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Egy kicsit régi, de nagyon jó 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
imádom ezt a filmet
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
jo film, 5 éves, sebaj, jo film.
nekem teccet !
HBO-n láttam pár hónapja.érdekes nagyon kicsit durvácska.és egyben fura jellegû...
HBO-n láttam pár hónapja.érdekes nagyon kicsit durvácska.és egyben fura jellegû...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szevasztok.
hogy tetszett a film?
hogy tetszett a film?