14
A 13 Kísértet
  • FOXX supreme
    fo jó lehet, még nem láttam:(
  • Caby
    roppantó pizsije nagyon bejön :D Meg ő a kedvencem :D
  • Harly18
    Arthur Kriticos-szal és gyerekeivel – Kathy-vel és Bobby-val – a sors bizony nem volt kegyes. Egy szerencsétlen tűzeset a család majd minden vagyonát elpusztította. Ráadásul Jean, a férfi felesége is a lángok közt lelte halálát. A gyászoló családnak gyakorlatilag semmije sem maradt. Annyi balszerencse után azonban úgy tűnik, egy napon végre rájuk mosolyog a szerencse. Arthur váratlanul megörökli sosem látott, különc és titokzatos bácsikája, Cyrus pompás otthonát. A csupa üveg és acél palota merész vonalvezetésével és tágas belső tereivel a modern építészet valóságos csodája. Az új lakók gyanútlanul és ámulva fedezik fel lassanként a becses műkincskkel teli épület megannyi apró titkát, ám eközben a legnagyobb titkot nem is sejtik. A ház ugyanis több egyszerű épületnél, és nem ők az egyedüli lakók. Ez a ház 12 dühös szellem börtöne....
  • passatgt
    ez miről szól?
  • Brankley
    nem olyan rossz film, de miért tiltották be? Azért szerintem annyira nem durva...
  • CzGobe
    Nekem naon tetszett, bár azt hallottam betiltották itthon :D
  • CheAteR88 #8
    kurvajok benne az üveghek meg a fleshek:)
  • Laky
    Egy kicsit régi, de nagyon jó :)
  • Sas6
    Naon durva film áá :D Lrégen láttam de naon durva :D
  • Harly18
    Szerintem is nagyon jó film. :)
  • Pheaper
    imádom ezt a filmet
  • Hydroceph
    jo film, 5 éves, sebaj, jo film.
  • Doomista
    nekem teccet !
    HBO-n láttam pár hónapja.érdekes nagyon kicsit durvácska.és egyben fura jellegű...
  • Robicsek
    Szevasztok.
    hogy tetszett a film?