14
A 13 Kísértet
-
#14 fo jó lehet, még nem láttam:( -
#13 roppantó pizsije nagyon bejön :D Meg ő a kedvencem :D -
#12 Arthur Kriticos-szal és gyerekeivel – Kathy-vel és Bobby-val – a sors bizony nem volt kegyes. Egy szerencsétlen tűzeset a család majd minden vagyonát elpusztította. Ráadásul Jean, a férfi felesége is a lángok közt lelte halálát. A gyászoló családnak gyakorlatilag semmije sem maradt. Annyi balszerencse után azonban úgy tűnik, egy napon végre rájuk mosolyog a szerencse. Arthur váratlanul megörökli sosem látott, különc és titokzatos bácsikája, Cyrus pompás otthonát. A csupa üveg és acél palota merész vonalvezetésével és tágas belső tereivel a modern építészet valóságos csodája. Az új lakók gyanútlanul és ámulva fedezik fel lassanként a becses műkincskkel teli épület megannyi apró titkát, ám eközben a legnagyobb titkot nem is sejtik. A ház ugyanis több egyszerű épületnél, és nem ők az egyedüli lakók. Ez a ház 12 dühös szellem börtöne.... -
#11 ez miről szól? -
#10 nem olyan rossz film, de miért tiltották be? Azért szerintem annyira nem durva... -
#9 Nekem naon tetszett, bár azt hallottam betiltották itthon :D -
#8 kurvajok benne az üveghek meg a fleshek:) -
#7 Egy kicsit régi, de nagyon jó :) -
#6 Naon durva film áá :D Lrégen láttam de naon durva :D -
#5 Szerintem is nagyon jó film. :) -
#4 imádom ezt a filmet -
Hydroceph #3 jo film, 5 éves, sebaj, jo film. -
#2 nekem teccet !
HBO-n láttam pár hónapja.érdekes nagyon kicsit durvácska.és egyben fura jellegű...
-
Robicsek #1 Szevasztok.
hogy tetszett a film?