10
-
#10 hd-dvd nem kel el nagy tételben... azt a havi kétezret meg az egyik Toshiba alkalmazott gyártja hátul a fészerben ... :D
a ps3 miatt van CSAK tömeges igény a diodákra ... -
dez #9 Hm, lehet, hogy tényleg túl kíváncsi vagyok? -
dez #8 Oké, de a Sharp is a BD brancsnak szállít. Akkor a Toshiba brancsnak a kicsik maradnak...? Vagy honnan szedik nagy tételben? Vagy ők sem szedik? HDDVD cuccokból sem sokat látni a piacokon... -
ssdb #7 HD-DVD nyer éjjen :P -
#6 Már a Sharp is szállít diódát, illetve a tajvani és kínai beszállítók is emelték a kapacitást. -
dez #5 Benned meg egy humorista. Meg még sokminden. És ott verekednek, ki törjön a felszínre. De egyiknek sem sikerül. -
avman #4 nahát, egy piaci elemző veszett el benned. reméljük örökre. -
dez #3 Egyébként kíváncsi lennék, mi a helyzet ilyen téren a HDDVD-vel, ugyanis az is a kék lézeren alapul. És a két legnagyobb kék lézer dióda gyártó a Sony és a Nichia (akik főleg a Sonynak szállítanak)... -
dez #2 Nekem nem úgy tűnik, hogy alul vannak. Eddig 2-3 gyártótól láttam HDDVD-s készülékeket, Blu-rayből meg vagy 6-7-től. Először több HDDVD-s film volt, de mára kb. ugyanannyi van. -
LADA Kalina #1 Nem gáz 1 kicsit hogy a nagy versenyben amiben úgy láccik alul vannak eddig, még az is hátráltatja őket, hogy nem tudnak elég diódát készíteni?
Nem gondolkodtak előre vagy valami keresztbe tett a sorozatgyártásnak?(itt most nem a Nichia selejt arányára gondolok)