Témazáró feladatlapok....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megpróbálok szerezni érdekelnek a témazárók de nekem csak a nemzeti tankönyv kiadós kellene !!! Mintát küldhetsz a [email protected] ra
e-mailbe elkülhetné valaki ha meg van nCore meghívó szívesen másnak is elküldöm a témazárókat!
E-mail:[email protected]
Nekem megvannak a témazáró feladatlapok!
Csak egyetlen egy dolog ami kéne nCore meghívó!
Mintaoldalakat tudok mutatni a témazárókból ha valaki nem hiszi el!:)
Remélem nektek van nCore-tok:)
<#wow1><#violent><#violent>
ti hogyan nézitek meg a neten a témazárókat doga elött?
ntk történelem 8 témazáró feladatlapok
daxan
hát ez igaz :D

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Papirzacsi
Milyen izéket? Csak a név meg e-mail cím kötelezõ. De sztem inkább ahelyett, hogy azon agyalna hogy vegye meg, üljön le fizikát tanulni. Hasznosabb lenne.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Mi is megszoktuk. Sõtt néha még külön lapra le is írom de van ugya A-B csoport....
Czdano
mi alapbol megnézzük témazáro irásakor a következõt is :P

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

daxan
Nos. Megnéztem még ha akarna, akkor sem tudna rendelni :D Nézzétek meg az oldalon amit adott a regisztrációt! Különbözõ izéket kér...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

nekünk tnkönyv családhoz hasnoló van :D

akyyy
általánosba nálunk ugy volt, hogy a könyvekbe benne voltak, mint kivehetõ lap. év elején be szedik oszt csõ.

csak akkor nem igazán foglalkoztam ezzel, késõbb jöttem rá, hogy ha elõtte le fénymásolom, milyen hasznos is lenne az:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Normális iskolákba ahol tanulni is lehet nemcsak lógni, ott normális dogákat állítanak elõ, nem a tankönyvcsaládhoz tartozo témazárót iratja.
Gyadi
Nekem meg sok pénz kellene. Ha valaki tud segíteni küldhet privátot :)
Amúgy 24 oldal ára: 240,- Ft, ha ennyire fontos vedd meg.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Brolly
240 Ft, durva...

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Láttam néhány oldalon, hogy le lehet tölteni témazáró feladatlapokat....
nekem ez kellene
Remélem tudtok segíteni! Privátban szóljatok ha tudtok segíteni!