25
-
fifticenti01 #25 légyszi v.ki segítsen abban hogy mikor jelenik meg? vagy hogy eggyáltalán megjelent? aki tud égyszi segítsen!
e-mail címem: [email protected]
előre is köszi a segítséget:D -
Alassar #24 szenes, megkérhetlek, hogy adj egy címaet ahonnan összeszedhetem az angol verziót? -
szenes #23 Nekem mindkét film tetszett és már várom a folytatást, de azt mondja meg nekem valaki, hogy honnan lehetne letölteni az animációs sorozatot, lehetőleg magyarul! Már mindenhol kerestem, de csak angolt találtam... -
#22 azt én is néztem annak idején, feleségem még aludt, én meg hétvégn reggel már kukorékoltam -
#21 Az elso resz vetitese utan jelent meg a StarCraft, es sok video hasonlo stilusu is volt mint a film! es nagyon utos is lett ez miatt:) -
Bigzsozso #20 2 rész egy k.rva nagy sz.r
1 rész nagyon jó volt :P -
joola #19 Az első rész ISTEN :) -
echo #18 Mennyire jó volt az első :) -
Tompika007 #17 Régen még a tv2-őn is ment egy 3D-és mese erről és az is iszonyat jó volt -
Sith #16 bocs valamejötök olvasta a könyvet?
nah ahhoz képest egy zsák *ar a film -
BornToBePuli #15 hát a 2 télleg egy kalap szar volt -
aRoma #14 nekem naon bejött az I, de a II tényleg kaka.
nézzétek meg az animációs sorozatot, baromi jó! -
#13 jó kis trancsírozós akció sci-fi volt az első rész, semmi több, ami még kiemelkedő volt benne, az a propagandagépezet, amivel besorozták a fiatalokat, visszacsengett a mai USA toborzós módszereire. do you wanna know more? :)
a 2. rész viszont egy tv film színvonalú szánalom. -
#12 Jó volt a film nagyon, én imádtam:)
A második részt nemtom láttam-e, asszem igen, de nagyon xar volt, csak a csajok voltak jók benne:) -
lee56 #11 A másodikkal akkor jól jártál. :) Én saynos megnéztem, kiindulva az előző részből, hát mit is mondjak, gagyi volt
Viszont ha lesz olyan jó a harmadik, mint az első volt, akkor már most teccik, reméljük a legjobbakat. -
Librarian #10 Basszus, én megnéztem a kettőt, és életem egyik legnagyobb hibájának tartom... :-)P Az első részt 8 évesen láttam először, és hűűű, de nem nekem való volt... Viszont később az egyik kedvenc sci-fim lett. Nagyon kemény ez az állampolgárságos mizéria. Akkor vagy valaki, ha állampolgár vagy... :-S Kemény. Meg hát jól össze volt rakva. Nekem mondjuk a vörös csaj jobban bejött... még átlyuggatva is... :-P -
pauly #9 Az első rész még elment,a 2.-at meg már meg se néztem... -
dartois83 #8 1998 eleje óta - mióta bemutatták itthon - az egyik legnagyobb hatással bíró film számomra...attól függetlenül, hogy sokan lehúzták. Szerintem viszont pont attól volt zseniális, ahogyan az önironia megjelent a filmben. Ráadásul Verhoeven nyers és naturalista ábrázolásmódja, Neumeier storyboardja és Basil Poledouris zenéje elég frenetikus élményt okozott anno :) Sajnos a zeneszerző most november elején halt meg, remélem, hogy az "örökségét" megkapja a harmadik rész is...
...viszont a második részt én is elfelejteném a legszívesebben: nem maga a film annyira rossz, de közel sem olyan jó és nincs kapcsolatban az első rész szintjével.
A harmadik rész lehet hogy nem lesz annyira átütő, mert közel tíz éve az egyik legtöbbe kerülő, Industrial Light & Magic által készített speciális effektusok fantasztikusak voltak a moziban, mára azonban ez kifújt, már minden filmben vannak hasonlók. Azért remélem, hogy több pénzt szánnak rá és nemcsak számítógépes grafika lesz, hanem modelleznek is, ha jól tudom az első rész is ilyen volt (űrhajók, á la ős-Star Wars:))
A színészeknek meg legalább nem lesz sok a gázsiuk, Casper Van Dien és Dennise Richards nem annyiba kerülne, mint Brad Pitt és Angelina Jolie. És helyes is, mert velük nem is lenne hiteles az egész;)... -
Csatti #7 Az a baj, hogy ez az Edward Neumeier nevű srác követte el a 2. rész forgatókönyvét is. -
wanek #6 Nagyon gyenge... -
Morden23 #5 Ergo megismétlik, amit a 2-ővel műveltek, márpedig azt nem egy low-category sci-fi sorozat is felülmúlta, mind díszlettervezés, mind kivitelezés, mind színészek, mind rendezés tekintetében. -
#4 Akkor igazítsuk helyre a dolgokat:
Imdb adatlap
Tehát a 3.rész készül,és egyenesen videótékába száműzik...
PFf... -
KoS #3 Nekem azert tetszett a film, mert nagyon hasonlitottak az egysegek egy altalam akkoriban jatszott strategia jatekban latottakhoz (csak sajnos a cime nem jut az eszembe :( ) -
gplay #2 Waiting for... -
#1 Tudtommal készült egy második rész,ami egy kalap xar...
Remélem a 3. rész ismét hozza az első rész színvonalát.