iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes bekapcsolt állapotúról nincs kép😊
GregSB
Újabb leaked 3G fotó:

Hátha ez már a igazi 😊

Lacee
anapod tényleg jó, bár nekem nem volt vele szerencsém, mert kétszer is tönkrevágta az ipod filerendszerét, lehetett újrarakni az összes (27 giga) zenét, USBvel nem egy gyors dolog 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PyRex
Volt egy Anapod Explorer nevû cucc is, az is sokkal jobb volt, de az iPhone-nal asszem nem müxik 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ombika
Mintha egyik chip magazinba aszem marciusiban irtak volna vmi progirol,de nem olvastam vegig,mert ha en mar teszek ra ujra szamokat,akkor regieket ugyis torlom! 😊

GregSB
Nagyon látványos a menüje, de már a videókról lerí hogy meg sem közelíti az iPhone GUI-ját ergonómiában. Miért gombokkal kell váltoatni a képeket, albumokat, kontaktokat?

Számomra a "ráteszem az ujjam, és odébbrántom" metódus sokkal egyszerûbbnek és jobbnak tûnik.

GregSB
iTunes az egyik legegyszerûbben kezelhetõ progi, még GYP-sek is elboldogulnak vele. Be kell jelölni hogy "manually manage music" vagy valami hasonló és 1esével is lehet vele másolni.

Bercy
Ejj ez a HTC mennyire erölködik, hogy az iPhonet utolérje.
A fanatikus htc rajongók fikázódnak, hogy hát nekik van benn GPS, 3G stb, amikor a kezükbe ketül egy iPhone csak ámulnak (persze jó szót nem mondanak).

Ez az amit az iPhone nagyon tud, a nagy betûs felhasználói élmény. Eddig egyetlen készülék se tudta megközelíteni se szerintem az iPhone kezelését (és szerintem amég a nyomásérzékeny érintõképernyõt alkalmazzák az indukciós elvû helyett addig nem is fogják).
nekem nemteccik -.-
iPhone marad egy ideig az elsõ helyen!!😊

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Még amikor a legelsõ szériás iPodom volt, ahhoz találtam egy jó kis programot, az volt a neve hogy: Ephod(azt hiszem). Sokkal könnyebben kezelhetõbb volt mint az iTunes. Nem ismeritek?
Ombika
Az 1 rakas szar szerintem is,de hat nincs mit tenni.... 😞

iTunesnál nem tudtok valami más programot amivel tudom frissiteni? Annyira nehéz kezelni ezt a szart. Nem vágom, hogyha egy számot akarok pluszba felrakni, akkor letörli az egész tartalmat, aztán meg felrakja újból a géprõl az egészet, meg azt az egy új számot is. Vagy van ennek más módja?
Húú, köszi maz infót, sokat segített😊<#worship>

Ezt a bluetooth-t egy srác mondta a GSM boltba akinek iPhone van már régóta. Én nem értek hozzá, csak irtam amit mondott😊😊
Bercy
4.0 BT??? Ilyenrõl még nem hallottam szerintem nem is létezik 😊
Az iPhone bluetootha headsetekkel való kommunikáció miatt került a készülékbe, nem használható adatcserére (legalábbis gyárilag biztos nem), se más telóval se iTunes-al (sajnos...).

Az ékezetes betükhöz meg tartsd nyova az adott betüt és megjelennek (de lehet ezt csak én tettem rá utólag, nem emlékszem).
PyRex
ékezetes betûk vannak: tartsd nyomva az ujjad az adott betû ékezet nélküli megfelelõjén
bluetooth meg csak apple cuccokkal müxik sajnos

Na megvan az iPhone. Ti mit csináltatok azzal, hogy 4.0 bluetooth van rajta és nem látja a 2.0ás, ami minden más telefonon van? Egyszerûen nem használjátok?😄 Meg ékezetes betûk hiányoznak még.
GregSB
Jah.. nagy valószínûséggel fake.

Szerintem fake.
Lacee
a matt fém borítás szerintem jobb, mint egy teljesen mûanyag, olyan szappantartó-kinézetet ad neki, a törékenységrõl nem beszélve...

Zibri blogjában azt olvastam, hogy az új telefon szoftvere a 3G-t leszámítva nem fog különbözni a mostanitól, tehát sok újításra nem kell számítani... persze simán lehet meglepetés.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bercy
na hát ha az új iPhone teljesen fekete lesz, akkor nagyon nem lszek boldog 😊
(igen, az tetszik...mit csináljak a régivel)
PyRex
szvsz fake... olyan gagyi a kinézete, tiszta karc, vagy nem is tudom...

Engem a 3G nem izgat. Nemúgy mint a GPS. Jó volna több verzió is a telefonból. Csak 3G, csak GPS, mindkettõ. Meg nemtom milyen újítások lesznek még benne.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

GregSB
Állítólagos 3G iPhone kémfotók:

Egyelõre nem tudni hogy fake vagy sem.

Ombika
Keress meg! 😊

Bercy
expressz, apronet és társain nézz körül 100% hogy találsz.
Van olyan aki árulja az iPhoneját használtan?😄
Bercy
Mi volt a gond egyébként?

Én eg macbookról olvastam ami ugyanezt csinálta...
Már megoldódott, segitettek!

Hi!
Az lenne a problémám, hogy amikor a headset rá van csatlakoztatva a telóra, akkor ugyebár minden hang, zene, billentyühang a fülesben szól, mikor lehúzom róla viszont a hangokat nem rakja vissza a külsö speakerre, a teló "néma" marad. Ha hivnak, viszont csörög, de ha felveszem, "néma" marad, mintha a szoftver szerint a füles még mindig rajta lenne, ha kihangositásra kapcsolok akkor hallani, tudok beszélgetni vagy visszadugom a fülest és azon beszélek. Mindez eggyik pillanatról a másikra történt. A hiba újrainditás után is fennmaradt. 1.1.3-as sw fut benne, egyenlöre nem akarom újrarakni... valaki tud segiteni?

Bercy
igen
magus
ide is beírom, végülis ugyanaz

"itt van most nálam egy ipod touch, és lenne pár kérdésem. lehet arra számítani, hogy az apple valaha is kinyitja magát külsõ fejlesztõk felé? hogy hack nélkül lehessen rárakni cuccokat? egy-két alapfunkció hiányzik nagyon, pl pdf reader, hogy rápakolhassak pdf-eket és olvasgathassam. "

Lacee

Lacee
apronet és társai, 90 körüli áron szerintem

Hol lehet pesten olcsón beszerezni 8GBset? És mennyiért? Valami olyan hely kéne, ahol beszámolnak telót. Tudtók jó helyet ajánlani?
Lacee
az akkumulátoridõre utal a mondat szerintem. vagyis azt akarják mondani, hogy nyilván hamarabb lemerül a teló ha folyamatoasan játszol rajta, mintha békésen az asztalon pihenne - vagy ha headset helyett kihangosítva beszélgetsz rajta. minden telefonnál benne van az apró betûs részben valami hasonló, hogy ne vedd készpénznek a gyári akksiadatokat 😊

Egyik oldalon ezt olvastam:
-A készenléti, illetve beszélgetési idõt befolyásolja a környezet, és a használat milyensége. Mind két adat a gyár által kiállított adat, melyért a cégünk nem vállal felelõsséget!
Ez azt akarja jelenteni, ha van térerõ még akkor is zavarhatja valami más a vonalat telefonálás közben?
GregSB
Lacee
az engadgetes eredeti hír "akár már júliusban"-t említ.

Ombika
En ezt nem hinnem,de nelegyen igazam,marmint,hogy bejelenteskor megkezdik forgalmazasat!!

GregSB
Már hetek óta megrendelték a 3G-s chipeket és aláírtak az új gyártóval, nem lehetetlen hogy legyártanak valamennyit a startra.

Ombika
A bejelentes esetleg ekkor lesz,de megeszem a kalapom ,ha mar arusitani is fogjak ekkor... 😊

magus
firmwaret lehet warezban frissíteni?

Ombika
Igy van mar betat most fel lehet tenni! 😊

PyRex
szerintem meg simán feltörnek mindent 😄 mint mindig 😊

magus
mármint a játékokért, meg a filmekért, igazából annyira nem nagy dolog egyiket sem beszerezni netrõl, és gondolom semmi sem lesz ingyenes ami ér is valamit : |

magus
igazából lehet, hogy kifizetem a firmware frissítést, azt a 20 dollárt kibírom, nem biztos, hogy tudok várni júniusig, de amúgy magyar fejjel ha fizetni kell akkor már nem aktuális sajnos.

GregSB
Az igazi nagy újdonságg az AppStore lesz. Ezen kresztül lehet majd a programokat, játékokat letölteni a Touchra. Lesznek ingyenesek és fizetõsök is, de szerintem nem fognak mûködni az 1.1.4-el.

magus
és mi az az újdonság amiért megéri megvárni az újat?