iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
szivembõl szoltál!
Ombika
Jim Beam forever!! <#guluszem1><#taps><#smile><#pias>

Bercy
vagy whiskey-t <#finom><#vigyor3>
ellenvetes nincs, csak kuldj egy uveg rumot, htx😊

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Jelentkezek a topic házigazda címére... ellenvetések? 😄

GregSB
Csodás hír. Oké, hogy tájékoztatni kell az embereket, de eddig senkinek nem jutott volna ez eszébe. Ezután még Bözsi néni is rá fog tudni gúglizni egy ilyen mem. restore programra ha nagyon akarja...

GregSB
Vista Skin for iPhone <#confused><#vomit><#csodalk>

Arcor
Én azzal is bõven beérném 😊

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Oda küldik a maradék 4 Gigásokat<#idiota>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Arcor
Értem köszi.

Ez a hir valyon igaz?

Lacee
lehet elõfizetés nélkül enni csak a készüléket: a 400 v 500 dolláros ár erre vonatkozik, ha az ember legálisan akarja használni, akkor kell mellé egy ATT elõfizetés is, de nem ötelezõ megvenni.Aztán szoftverrel függetlenítheti az ember, egyúttal jailbreakelheti is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Arcor
Hellyel közzel nyomon követem itt az eseményeket, de nem emlékszem már hogyan mûködik a dolog.
Ha valaki vetet magának egy telefont az USA-ban akkor azt nem elõfizetéssel adják? Mi lesz az elõfizetéssel akkor ha hazakerül a telefon illetve ez a feltörés csak a programok telepitésére vonatkozik vagy egyúttal kártyafüggetlenné is teszi az iPhonet?

GregSB
Ha lehet hinni a gizmodos forrásnak, akkor már júniusban kapható lesz 😊

PyRex
hmm... hoznál nekem is?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacee
július elején jön egy ismerõs az USAból, hozatni szeretnék vele egy újat.. addigra csak megjelenik, ha nem is tartják a júni 9-et 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
A sajátodat adod el? Mi történt? 😄

Szétküldöm haveroknak hátha valakinek kell...

Lacee
apropó, hirdetés... nem tudtok valakit, aki vevõ lenne egy keveset használt 16 gigás iphone-ra? gyári cuccokon kívül van hozzá védõfólia (gombokon kívül mindenhol) és mikrofonos fülhallgató-adapter...

Hát ez így van😊
Lacee
viszont a kajaosztásról készülõ videokat nem néznék meg tíz- és százezrek a youtube-on, ezt pedig igen. a marketing sajnos vagy nem sajnos, de ilyen 😊

Azt akarta ezzel mondani, hogy ennyi erõvel 100 rugót, vagy nemtom mennyibe kerül amerikába az iPhone kidob az ablakon, pedig az a pénz sok éhezõnek is segítene. De ha az összes cikknek amit összeturmixolt az árát összeadnánk, jósok embernek lehetne enni adni belõle.
PyRex
nyugi..

az iPhone sem az ehezoknek keszult...

ennyi erovel vegyel Alcatelt 10e-ert, a tobbit kuld el a Maltai Szeretszolgalatnak...

magus
kurva anyjukat szórakozzanak, mások éhendöglenek

legszívesebben felakasztanám a fõtérre a kis köcsögöt

Lacee
igazi, a sorozat ipari turmixgépeket reklámoz. jópofa részei vannak, betonnal, tévével, világítópálcikákkal, golflabdákkal stb...

oneal1
a barom😄

!Forza Ferrari!

PyRex
nem fake.

LINK
Nekem fájt😄 Szerintetek fake?😄
GregSB
Bocsi, iTunes Store-t akartam írni.

Ugye a jelenlegi orszégokban ahol forgalmazzák a telefont ezen keresztül kell aktiválni. Viszont a Vodafone és most az Orange is sok olyan országba jelentette be a forgalmazást, ahol nincs ITS...

Ha jól tudom van két Apple Store. Egyik a WestEndbe másik az Arénába.
GregSB
Mindenesetre ez a bejelentés megcáfolja azt a feltételezést, hogy Euró vagy Apple Store szükséges ahhoz hogy a teló megjelenjen egy EU-s országban 😊

Hacsak nem akarják bevezetni a storet a listán lévõ 6 országban...

Ombika
Kinnt mar megkezdtek a hasznalt telefonok arusitasat amikek javitasbol jottek vissza eleg olcson! 😊

oneal1
igazából egy fillérembe sem kerül.

cserélek egy ipod touch ra meg nokia e65 re.

õ meg adja a telót +5 ezer

!Forza Ferrari!

oneal1
hát jah....mondjuk nem is csodálom

!Forza Ferrari!

szerintem még Bulgária is elõbb fog kapni

arra gondoltam, hogy a mostani ára biztos esni fog az új miatt. Amúgy mennyiért veszed?

oneal1
nem õk cseszték el, hanem a pinokkio😄😄

!Forza Ferrari!

GregSB
"Az Orange bejelentette, hogy az idén 12 országban fogja megkezdeni az Apple iPhone telefonjának árusítását. Ezek a következõek:
- Ausztria
- Belgium
- Dominikai Köztársaság
- Egyiptom
- Jordánia
- Lengyelország
- Portugália
- Románia
- Szlovákia
- Svájc
- és az Orange afrikai piacain."

Már a szlovákoknál és románoknál is... Pff, valamit nagyon elcsesztek a magyar Apple vezetõk, nálunk még mindíg semmi hír a bevezetásárõl.

oneal1
nem szánnék rá annyit:S

meg igazából elleszek én ezzel😊

!Forza Ferrari!

Ebayen van rengeteg. Lehet hozzá kapni.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

nem hülyeség ez egy kicsit a 2.0 elõtt?

oneal1
speedshop

!Forza Ferrari!

Hol láttad?
oneal1
most nézem lehet átalakítót kapni hozzá

!Forza Ferrari!

Én már gondolkoztam rajta, hogy belefaragom a Sony fülesem😄
Arcor
Csak iPhonos füles jó hozzá.

oneal1
okés, köszi!

ne már, a jack be van süllyesztve?

!Forza Ferrari!

Lacee
itt a fórumban már többen (talán 2-3) írták, hogy a kijelzõ alsó negyede nem mûködik rendesen, vagyis a dokk gombjait nem tudják tapizni. más nem jut eszembe...

a 3g már gyakorlatilag biztos, viszont arról mit tudunk, hogy lesz-e GPS az új modellben? illetve egy korábbi pletykában szerepelt hogy a nyomorult süllyesztett jackdugót is "felhozzák" elérhetõ helyre. ezzel mi van?

oneal1
köz héten valszeg veszek egy használt iphone-t.

kérdésem az lenne hogy mire kell nagyon figyelni mikor próbálgatom.
tehát valami tipushiba vagy ilyesmi.

az újabb soft van rajta, magyar nyelvû.

köszi

!Forza Ferrari!

Ombika
Igen mar pucolas van,ezert is csokkent kinnt az ara! 😊