iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcor
Szép, jól birja?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Hát ha van valakinek pénze Iphone-ra. Egyébként Amerikából, postaköltségestül, 1200Ft. Ilyen és ez nekem rohadtul teccik, és is ilyet használok.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Arcor
Késsel van belevágva a kamera helye? 😊

Egyébként ez komoly, hogy ~6.000 Ft egy tok az iPhonehoz? <#confused>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Bercy
De rossz<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
GregSB

GregSB
Nem fake, egy másik képen látszik a fotós arca:

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PyRex
pontosan 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Bercy
Valaki csinált egy feket hátlapot az iPhone-jához, mert neki jobban tetszik, mint az ezüst (nekem is szúrta a szeme eleinte, hogy miért nem tök fekete).
Aztán a sok okos meg felkapta hogy ez az új iPhone, sztem ennyi a történet.
PyRex
észrevettem. a felirat a borításhoz képest ferde.

A telefon is ferdén áll. Vagyis a borítása, mert ez csak egy borítás, ha valaki nem vette volna észre.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

PyRex
iphone (és a többi) felirat meg picit ferde is ha jobban megnézitek.

Bercy
Én is így gondolom.
IMEI és széria szám sincs pl ezen a telón.
PyRex
saját vélemény: 100% kamu a kép. Megkockáztatom, hogy 8gb-os változat nem is lesz belõle...

GregSB

GregSB
Ez már kellemesebb pletyka 😄 Némileg alátámasztja, hogy (nemtom pontosan meddig) 10 millió iPhonet tervez árusítani az Apple. $700 áron ez soha nem jönne össze.

Lacee
hohó, így már jobban hangzik

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
igazából az iPod touchon próbáltam msn-ezni (netes alkalmazás), és ott jött elõ. nem akarom jailbackelni, vagy mit csinálni, de ez, hogy õ megpróbál nálam okosabb lenni a halálba kerget

Lacee
itthon hogy írsz rajta SMS-t, ha nincs is függetlenítve?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szoftveresen is el lehet intézni<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#mf1><#mf1><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#banplz>

magus
de ahhoz fel kell törni, nem?

GregSB

magus
hol lehet kikapcsolni ezt a szövegkiegészítést? ami a mobiloknál a t9. hihetetlen idegesítõ, és nem lehet gépelni miatta :|

oneal1
az advanced preferencies progit melyik source ról lehet leszedni?
nem találom sehol:S

!Forza Ferrari!

oneal1
szerintem legelsõre 700 dollár lesz aztán lassan picit lejjebb viszik!

ott úgyis aki akarja az megveszi 700 ért...

!Forza Ferrari!

GregSB
Szolgáltatás süketeknek és nagyothallóknak.

Settings --> Phone --> TTY mit jelent?<#confused>
GregSB
Egyesek azzal érvelnek, hogy a 32GB-os flash mem elõállítása drága, ezért a magas ár. Ez ott bukik, hogy jelenleg a Touch 16GB és 32GB között csak $100 különbség van.

Ahhoz nagyon vastag arcbõr kéne, hogy lehúzzanak még egy $100-ast a 3G chip (és esetleg a GPS antenna) miatt.

Lacee
valahol olyat is olvastam, hogy a mostani 16 gb-os telefon marad 500 dolcsin, a 3g-s 16gb-os 600 dollár lesz, a 32-es pedig 700. bár szerintem a reális az lenne, ha a régit lejjebb vinnék egy százassal, 400-500-600-ra.

GregSB
Épp most néztem ezt a linket 😊

Érdekes, $700-at én is sokallom. Csak akkor lenne értelme, ha telepakolnák tonnányi új fícsörrel, és kihoznának vele párhuzamosan egy olcsóbb ($200-$400) modellt is.

Lacee
hát ez meg mi?

szerintem biztos nem ennyi lesz, kicsit túl vannak árazva az egyes dolgok... mindenesetre érdekes.

oneal1
hopp köszi!!😄

!Forza Ferrari!

Lacee
tess

(egyébként "swirly mms vodafone beállítások", elsõ és harmadik találat gúgliban 😊)

oneal1
használja valaki a swirly MMS progit?Vodafonos beállítások kellenének!

köszi

!Forza Ferrari!

Lacee
igen, attól tartok.

oneal1
okés köszi!

De ehez akkor kell wlan ugye?

!Forza Ferrari!

Lacee
ftp-programmal (pl winscp, osx fugu) csatlakozz rá a telefonra (felh.név root, jelszó alpine), és másold rá a romokat. pontosan nem tudom, hova, de az emulátor readme-jében biztos megmondják.

oneal1
hali!

kérdésem az lenne hogy van egy nes emulátor és lehet hozzá letölteni romokat. Hogy tudom ezeket felpakolni a telefonra?

!Forza Ferrari!

GregSB
Kicsit OFF, de amúgy is pangás van hírek terén 9.-éig, és ez az elsõ komolyabb megmozdulás egy riválistól. (igen az elsõ, a HTC Diamond csak egy felpimpelt WM6, nem igazi vetélytárs)

Bemutatkozott az Android UI

Pofátlanul másolják az iPhone GUI-ját: Home screenen ikonok + alul Dokk, jobbra balra lapozható további home screenek, stb...

Mindenesetre jótol nem szégyen lopni, és remélem ennek egy egészséges verseny lesz a vége, amibõl a userek jönnek ki gyõztesen: egyre olcsóbb készülékek, egyre jobb és jobb megoldások. (a giroszkópos street view nagyon csecse! 😊

oneal1
a fring is jó

!Forza Ferrari!

probáltad már? ha igen mennyire kezelhetõ könnyedén a pchez képest
Lacee
apollo van, ami az msn-t is kezeli

msn progi van iphonera?
Lacee
zIphone v. iLiberty magától telepíti az installert is, de SSH-val kézzel is rámásolhatod (installer.app, meglepõ módon a library/applications mappába kell tenni)

És azt tudjátok, hogy installer programot honnan lehet letölteni a telóra?
oneal1
na szuper.

melyik source kell hozzá?

!Forza Ferrari!

Ja

oneal1
ez a KB arra jó hogy nem javítja át angolra a szavakat?

!Forza Ferrari!

PyRex
pdf doc és xls reader miért? alapból tudja ezeket megjeleníteni 😊

plas
AutoCAD2007; Excel, Word, Winamp és még sok mást...<#kacsint>

Gy.k. nekem nem sok van rajta. Egy "kB" nevû progi az T9 ellen. "summerboard" a témákhoz, egy erõsebb "calculator", egy .pdf; .doc; .xls reader, Meg rányomtam egy "Mahjong"-ot ha unatkoznék 😊

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

oneal1
akinek van iphone-ja leírná hogy milyen programokat használ?

köszi

!Forza Ferrari!