iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
az jó!!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ha minden igaz, akkor még a héten lesz rá megoldás.

PyRex

precision
és 2.0 -át kb mikor lehet majd rakni a régi iphone -okra? gondolom ott nem gáz ha régi a bootloader

Bazinga!

Aki 3G vásárláson töri a fejét az legyen még türelemmel, mert egyelõre nincs törés és lehet, hogy hónapokig nem is lesz, ha lesz egyáltalán.

Új a bootloader és egyelõre nincs megoldás rá. A beharangozott unlock és jailbreak lehetõség még csak a régi készülékekkel fog mûködni.

Szóval nem érdemes egyelõre pénzt kiadni egy papírnehezékért.

robotnyk
egyiket már próbáltam, másik helyen nincs. itt annyit mondtak, hogy mindenki fût-fát igér, de fogalmuk sincs, mikor lesz új, régi meg már nem lesz.
Lacee
ez igaz.

bár ha belegondolunk, hogy ha az ember ki is szeretné használni azt a bizonyos 3g chipet, ahhoz kell valamilyen elõfizetés, ami a legolcsóbb esetben is kb egy ötezres körül mozog havonta, plusz a telefonálás, akkor a 10e körüli témobájlos havidíj nem olyan mellbevágó.
Viszont ha ezt soknak találnám, és lehetne függetlenül is kapni, akkor.... hoppá, így sincs alternatíva, jelenleg 4e és 5e között fizetek a Pannonnál, ha erre rájönne a 3g szolgálatás, ugyanott lennék. Ha meg "jóárasítással" nem járna a függetlenség, akkor minek? Hogy elmondhassam, hogy megszabadultam a cúna-gonosz trémobiltól. 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

AleXXXXX
Csak keresni kell jol😊 a keresés melelt ott van h advanved, utána mégegyszer advanced, és ott ites available to : és a listábol Hungary-t választasz

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

PyRex
- HA lehet trükközni majd... 😊

Lacee
miért is? 😊

105 ezerért passzoltam el (16gb), ezt a nyarat még kibírom mire itthonra is behozzák az újat - nekem igazából mindegy hogy egy hónpot vagy 3at kell-e rá várni. Ha pedig annyira drága lesz, akkor marad a trükközõs-hekkelgetõs ügylet, amikor is ugyanott leszek, mint az elsõ generációs phone-nal.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
vagy esetleg itt

Bazinga!

precision
Itt nézted már?

Bazinga!

Ombika
Latom nemvagy kepbe,NUKU VAM !!!!!!!

PyRex
igen és aki azért adta el mert 3g-re akar váltani, hát az.... szopika 😊

robotnyk
ne kínozzatok 😄
ha 2-3 héttel elõbb jut eszembe... már szegedi boltot is kérdeztem, sehol nincs -.-
precision
és aki megvette akkor (mint pl én! 😊) az elég jól járt
gondoltam is magamban akkor, hogy na, itt a 3g pánikhangulat, meg lehet venni jóval olcsóbban a telefont, és igazam lett... érdekes, az utóbbi egy hét alatt vissza felmentek az árak 😊

Bazinga!

PyRex
...azért aki eladta az iphone-ját magyarországon pár hete, az most eléggé ráb@szott 😊

De nincs vám. Legalábbis jóval enyhébbek unijón belül.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Magiszter
Attol hogy JÚNIÓ meg OJRÓ még ugyan úgy fizetni kell a benzint, a kötelezõt, a karbantartást a szállítóknak. Tehát biztosan felszámolnak rá bizonyos összeget. Ezért értetlenkedtem (és teheted jelen idõbe is). <#fejvakaras>

Ombika
UNIO! 😊

Magiszter
Mert ott nincs postaköltség? Vagy csak olyan alacsonyak az árak hogy még jobban megéri akkor is?

Az eladó dönti el hogy kinek és hova postázza a csomagot.Csak elõtte meg kell beszélni vele, és a többség általában bele is szokott menni.Csak hát postaköltség, vám stb.Ezért inkább ebay.de-rõl érdemes rendelni cuccokat.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

robotnyk
nézegettem persze, de próbálnék inkább "újat" venni, nem tulajtól, de ezt a hírdetést is néztem pl. meglátom ráfanyalodok-e 😄
precision
Itt szétnéztél már?

pl:

Eladó 16 GB-os iPhone
2008. július 07. @ 23:16
Eladó egy iPhone

16 GB, tökéletes még fóliás állapotban, 2 hónapos, bõrtokkal, adatkábellel, töltõvel, legújabb 1.1.4 szoftverrel, magyar nyelvvel, extra programokkal.
feladó: zacpam (2)
irányár: 90 000 Ft
e-mail: [email protected]

meg van még pár... teljesen újak is szoktak lenni

Bazinga!

MerlinW
e-bay-en valóban 200 dodo, mert ott ennyibe kerül most, viszont nem szállítanak sehova az államokon kívül.

[merlinw.org]

robotnyk
sansztalan, régi sehol nincs normális helyen. 2 helyen is azt az információt kaptam, hogy 2 hét kb, mire lesz új. nem tudom, hogy hasukra ütöttek, és pont mindkét helyen 2 hetet mondtak teljesen véletlenül, vagy valóban várható lesz. épp telefont cserélnék, és nem erõs oldalam a türelem. 😊

ha valaki tud olyan helyet ahol még kapható régi (lehetõleg biztosra, mert több hely is reklámozza a weblapján, közben meg már nincs), nem használt, az jelezze legyenszíves. persze sikátorban platóról áruló baltás gyilkosok nem érdekelnek :p
precision
az hogy melyiket érdemes venni...jelenleg nincs választásod mert csak a 1st gen -t tudod
nemtom mennyi lesz az itthoni ára így hülyeség lenne ezen agyalni

az meg hogy ebayen 100-200 $ (15.000-30.000 !!! Ft) az nagyon gyanús
én azt mondom hogy mobilarena.hu vagy beszeljukmac.com apró része, vagy szokott lenni egy-két mobilkereskedõnél is, asszem xxlgsm -nél is láttam... na itt kell megvenni... én azt mondom hogy egy 8gigásért a 60-70ezres ár a reális (használtan ofkorsz, de nem lelakottan 😊)

Bazinga!

AleXXXXX
Jó, akkor kérdeznék még egy okosat:
Ti, mint iphone tulajok, mit mondtok:érdemees megvenni az új iphonet, a gps/3g/gyorsabb böngészés miatt, vagy akinek még nincs iphone-ja az vegyen "sima" iphone-t? ebay-n elég olcsón van, 100-200$, és ugye ezeket lehet függetleníteni.
Ha a válasz az, hogy az amerikai esetleg nm mûxik magyar hálózaton, akkoer leírnátok, hogy miért nem?
Köszi

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

GregSB
A hétvége eredménye: 1 millió eladott iphone 3G, és 10 millió programletöltés az AppStoreból.

Így asszem vígan és kacarászva meglesz az év végére kitûzött 10 milla.

általában

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Túl okosat kérdezel átalában😄.

AleXXXXX
Most már megint mi a bajotok?

Istenem<#falbav>

<#szomoru1>

AleXXXXX
Hmm van egy érdekes videó youtube-on arrol, hogy hol lesz elérhetõ az iphone 3g. Magyarország a 42. ország a listában. Szerintetek az itteni sorrend az egyben idõrendi sorrend is lenne?

nos, ugy latom a skandinavok nagyjabol leszarjak az uj Iphone-t😊 Voltam bent a varos szeli Sonofonban es a szokasos pangas fogadott...

Magiszter
Nem "csak" 10 dodó a 2.0-ás sw? <#fejvakaras>

magus
gondolom nem lehet kikerülni valahogy kifizessem a 20 dollart a sw upgradert az ipod touchoz.

applenál nagyobb tolvaj banda kevés van amúgy...

AleXXXXX
Az lehet... de miért is volt az úgy, hogy a külföldi gépek nem mentek mo-on?😮😮

grizzly21
naja, ennyibol offtopik amit irtam, mert nekem laptopra kellett net, mindegy hogy mivel kuldom at neki. (iphone-al gondolom nem is lehetne, leven hogy custrom progik alig futnak rajta)

PyRex
nem, a 2g a gprs, edge hálózatot nem épített ki kereskedelmi használatra a vodefone magyarországon. 3g / hsdpa persze van, de ahhoz tényleg az új iphone kell. a régin marad a keserû gprs (vodával).

grizzly21
az edge a 2g nem? pontosabban 2.75. de 3g is van ott ahol en megfordulhatok. nyilvan nem bivalybasznadrol beszelek

PyRex
Ahapersze, de ez Magyarországon soha nem fog neked mûködni, csak az USA-ban. Mint ahogy a sima iphone-nál is ugyanígy volt...
A másik meg: az, hogy az ebay-re felrakják, még nem bizonyítja, hogy van legálisan unlockolt...

AleXXXXX

PyRex
Már ne haragudj, de hol látsz Te itt EDGE-et?? <#rolleyes>

grizzly21
hat ez nem igaz.
itt a terkep

Persze eloszor eloben kell letesztelni, de ha jo akkor elo is fizetek, havi 6K-ert korlatlanra, ami az __egyetlen__ korlatlan mobil internet szolgaltatas itthon.

PyRex
"a függetlenített meg az ezer!!$-t karcolja.."

ami pláne furcsa, mert olyan még nincs 😊

PyRex
"Valamint azt olvastam, hogy gsm hálózaton is megy(?)"

ezt most részleteznéd? 😊))

Unlock és Jailbreak a 2.0-hoz a Dev Team-tõl várható.
Zibrinek ez már nagy falat, ahogy írja ez már nem csak hackelés.
Itt már nagyon komolyan vissza kell fejteni és átírni a rendszert és a már módosított csomagot írni közvetlenül a készülékbe.

precision
Itt van egy korábbi riport vele, angol felirattal:

Bazinga!