iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
majd holnap megnézem lehet... bár nembiztos hogy szépen mutat ott fent egy piros vodafone logó 😊 már a live -os telefonokban sem szerettem 😊
Bazinga!
de nekema telefonszámok szabályok szerinti "tördelése" nem müxik...
"az elfogult alma rajongóktól 😊" ok értem 😊
az oldalirányú mozgásra valóban nagyon érzékeny, de kis gyakorlással bele lehet jönni
már egész jól megy, viszem át sorra a pályákat 😊 addiktív game 😊
Bazinga!
Bazinga!
az iphone erre tud csatlakozni és használja a te "vonalas" netedet a router segítségével... semmi plusz költség nem kell a router vásárlásán kívül
aztán tudod még használni az iphonet különbözõ hotspotoknál, ezek olyan helyek ahol ingyenes wifi áll rendelkezésre, bárki csatlakozhat rá akinek olyan készüléke van (notebok, telefon..stb.) amiben van wifi
azt hogy megéri e venni ilyet nyílván nem szerencsés itt megkérdezni, az elfogult alma rajongóktól 😊 (amúgy megéri 😄)
Bazinga!
Még nem olvastam végig minden hozzászólást ilyen késõn, de lenne egy kérdésem. Hogy a iPhone-val igaz lehet netezni is a telefonon, de arra lennék kíváncsi hogy ez hogy mûködik? Mármint Wi-fi vagy WLAN hálózatot használ ha jól tudom, de ahoz hogy ezt használni tudjam kell lenni elõfizetésemnek a hálózathasználatra, mármint a telefonra? Vagy ha itthon nekem van WLAN hálózatom a számítógéphez (802.11b vagy mi) és elõfizetés, akkor ezt a hálózatot használhatom az iPhonnal is, szóval nem kell érte külön fizetni? HA most nagyon hülyeséget kérdeztem légyszi mondjátok el nekem hogy mûködik? Ja és ha már itt tartunk, megéri iPhont venni, szóval jó? 😊 THX!
jómunkásember végre elkezdték okosítani a fizetõs appstore cuccokat... ki is jött az egyik legnagyobb móka a monkey ball, letöltés, telepítési útmutató itt
én már felraktam... elég jó... csak kva nehéz 😄😄
Bazinga!
Néhány ötlet hogyan lehet növelni az akksi idõt + egy-két apróság.
Azt pl tudtátok hogy gépelés közben ha duplán böktök a space-re az automatikusan lezár egy mondatot? (lerak egy pontot és kihagy utánna egy karaktert)
Az iphone-om úton an usa-bol kicsi hazánk felé😊
Akkor azt mondjátok a háltap nem számít annyira? ne cseréljem le?
az elõlap nem karcos, arra vettem kijelzõvédõt.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Elnézést kért, h nem reagált, és kiszámolta a postaköltséget.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Valahogy úgy érzem Mo. nem lesz e 20 között :S
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elvétve azért lehet még találni egy-kettõt
Bazinga!
Bár.. úgy néz ki nem válaszol, valószínû visszalépek, még nem fizettem, mert a postadíjrol beszéltünk - legutóbb szombat este. azóta se kép, se hang. idézem "i wasn't expected to ship it to Hungry. HUNGRY!
Nézek egy másik aukciót.. egy megbízható eladóval
LiNK
Bazinga!
Kívánom, hogy sikerüljön az üzlet, de elég rizikós.
Bazinga!
[merlinw.org]
De ha csinálsz szinkronizálást, akkor készül backup amibõl a frissítés után vissza tudja állítani.
egy tipp kéne hogyan tudom az újonan mentett számokat rámásolni ak ártyára hogy az új soft után feltudtam majd tenni
köszi
!Forza Ferrari!
Ha jön az unlock akkor édesmindegy.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Szal várom az unlockot😄.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
átjött unokatesóm neki is megcsináltam... két kattintás és megy magától
nagyon macerás tényleg 😊
Bazinga!