iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
ez nem olyan gáz, nem annyira piros, nekem tetszik... de én meg pont a telefonszámok miatt csináltam meg és pont az nem müxik... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

precision
aha értem, köszi
majd holnap megnézem lehet... bár nembiztos hogy szépen mutat ott fent egy piros vodafone logó 😊 már a live -os telefonokban sem szerettem 😊

Bazinga!

PyRex
én kipróbáltam, nem azt irja ki hogy vodafone, hanem voda és egy logó
de nekema telefonszámok szabályok szerinti "tördelése" nem müxik...

Hát Wi-fi-s netem van, a gépben egy kártya, (Wireless 802.11b 11Mbit/s) a házon kint a tetõn egy fehér 10*10 cm-es antenna az a géprekötve és veszi a netet, de ezt fogná a iPhone is, persze ha elérés engedi, jah meg a HotSpot ha ingyenes, ok akkor értem!
"az elfogult alma rajongóktól 😊" ok értem 😊
precision
az elején nem is szarul ment nagyon de már belejöttem
az oldalirányú mozgásra valóban nagyon érzékeny, de kis gyakorlással bele lehet jönni
már egész jól megy, viszem át sorra a pályákat 😊 addiktív game 😊

Bazinga!

precision
Ez mi is pontosan? Nem igazán értem. Mi az hogy grafikus logóval jelentkezik be a szolgáltató? 😊 Mi ez? 😊 Csak azért kérdezem mert pont vodafone -os vagyok és hogy kell e ez nekem vagy sem.

Bazinga!

precision
úgy mûködik a net rajta, hogy neked pl van otthon vmi net elõfizetésed, mondjuk vmi adsl vagy upc... és ahhoz van egy routered ami megosztja a netet, vezeték nélküli internet jelet bocsát ki ha így jobban érthetõ
az iphone erre tud csatlakozni és használja a te "vonalas" netedet a router segítségével... semmi plusz költség nem kell a router vásárlásán kívül
aztán tudod még használni az iphonet különbözõ hotspotoknál, ezek olyan helyek ahol ingyenes wifi áll rendelkezésre, bárki csatlakozhat rá akinek olyan készüléke van (notebok, telefon..stb.) amiben van wifi

azt hogy megéri e venni ilyet nyílván nem szerencsés itt megkérdezni, az elfogult alma rajongóktól 😊 (amúgy megéri 😄)

Bazinga!

Helló!

Még nem olvastam végig minden hozzászólást ilyen késõn, de lenne egy kérdésem. Hogy a iPhone-val igaz lehet netezni is a telefonon, de arra lennék kíváncsi hogy ez hogy mûködik? Mármint Wi-fi vagy WLAN hálózatot használ ha jól tudom, de ahoz hogy ezt használni tudjam kell lenni elõfizetésemnek a hálózathasználatra, mármint a telefonra? Vagy ha itthon nekem van WLAN hálózatom a számítógéphez (802.11b vagy mi) és elõfizetés, akkor ezt a hálózatot használhatom az iPhonnal is, szóval nem kell érte külön fizetni? HA most nagyon hülyeséget kérdeztem légyszi mondjátok el nekem hogy mûködik? Ja és ha már itt tartunk, megéri iPhont venni, szóval jó? 😊 THX!
PyRex
ez mekkora egy irányíthatatlan idegtépõ szar. egy pályát nem tudok megcsinálni 😊 majdnem a földhöz vágtam ezt a szart mérgemben 😄

precision
na végre...
jómunkásember végre elkezdték okosítani a fizetõs appstore cuccokat... ki is jött az egyik legnagyobb móka a monkey ball, letöltés, telepítési útmutató itt
én már felraktam... elég jó... csak kva nehéz 😄😄

Bazinga!

PyRex
nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem hiába rakja vissza shift + restore-ral, akkor sem fog menni... de ne legyen igazam.

GregSB
Tippek iPhone-hoz.

Néhány ötlet hogyan lehet növelni az akksi idõt + egy-két apróság.
Azt pl tudtátok hogy gépelés közben ha duplán böktök a space-re az automatikusan lezár egy mondatot? (lerak egy pontot és kihagy utánna egy karaktert)

Sly06
ja akkor lehet hogy a 7.6 már felismeri? na kipróbálom.. thx

AleXXXXX
Na lebonyolítottam az üzletet!
Az iphone-om úton an usa-bol kicsi hazánk felé😊
Akkor azt mondjátok a háltap nem számít annyira? ne cseréljem le?
az elõlap nem karcos, arra vettem kijelzõvédõt.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Szerintem se lesz benne Mo. Szeptemberre mondta a T-Mobile és inkább szoktak elöbbi idõpontot mondani, mint utánit😊

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sly06
valaki help !!! update volt 2.0-ra vélatlenül a 7.7es itunes-al ! most vissza raktam a 7.5-öst hogy downgradeljem 1.1.4-re de nem ismeri fel a telót :S valkinek használható 5lete van?

AleXXXXX
Végülis megoldódott😊
Elnézést kért, h nem reagált, és kiszámolta a postaköltséget.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

GregSB
Agusztus 22.-én húsz újabb országban indul meg a telefon forgalmazása.

Valahogy úgy érzem Mo. nem lesz e 20 között :S

Lacee
tanulságos írás!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
bocs, a második cím az nem .hu hanem .com 😊

Bazinga!

precision
miért nem magyarországon veszed? mobilarena.hu vagy beszeljukmac.hu
elvétve azért lehet még találni egy-kettõt

Bazinga!

AleXXXXX
Köszi!
Bár.. úgy néz ki nem válaszol, valószínû visszalépek, még nem fizettem, mert a postadíjrol beszéltünk - legutóbb szombat este. azóta se kép, se hang. idézem "i wasn't expected to ship it to Hungry. HUNGRY!
Nézek egy másik aukciót.. egy megbízható eladóval

precision
Egy elég érdekes olvasmány. Az egyik dev-team -es tag ír Zibri -rõl, a Ziphone -ról, Zibri vádjairól a 2.0 -ás pwnage -el kapcsolatban. Angol tudás szükségeltetik 😊

LiNK

Bazinga!

Azért én nem vásároltam volna egy ilyen értékes cuccot egy nulla feedbackes eladótól...
Kívánom, hogy sikerüljön az üzlet, de elég rizikós.

MerlinW
Ok, köszi

[merlinw.org]

precision
nem lesz semmi bajuk... csak mikor felajánlja hogy frissíts 2.0 -ra annyit nyomsz hogy nem

Bazinga!

oneal1
megcsináltam én is😊

midnen okés volt, tökéletesen mûködik!

appstore is😊

!Forza Ferrari!

MerlinW
Kérdés. pwned-1.1.4 masinához telepíthetem a 7.7-es iTunes-t? Nem lesz semmi bajuk egymással?

[merlinw.org]

Egyszerûbb lenne a gépre menteni és onnan vissza az új rendszerhez.

De ha csinálsz szinkronizálást, akkor készül backup amibõl a frissítés után vissza tudja állítani.

oneal1
hali

egy tipp kéne hogyan tudom az újonan mentett számokat rámásolni ak ártyára hogy az új soft után feltudtam majd tenni

köszi

!Forza Ferrari!

oneal1
sztem max 2 hét, ha nem lenne iphone om, én is vennék tuti 3g-t

!Forza Ferrari!

Mért ne?
Ha jön az unlock akkor édesmindegy.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

grizzly21
szarkazmus / telleg ?😊 Nem mondod, hogy vettel itthonra egy att fuggo cuccot?

Ehem,AT&T függõ😊.
Szal várom az unlockot😄.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sly06
én már elég régóta nyúzom, de egy darab karcolás nincs rajta ,pedig elõfordult már 1-2 necces eset... ezért mondom hogy felesleges a fólia, persze a gyári fólia az csak a kicsomagolás élvezetét fokozza <#buck>

grizzly21
ugy tudtam nem karcolodik😊 teszteken kulcsokkal vagdostak a kijelzot..
teljesen fuggetlen ?

egyébként már rég levettem rólla xD de jól nézett ki😄

Hogy ne karcolódjon!

Sly06
gratulálok, csak 1 et nem értek hogy mi a töknek kell fólia? <#idiota>

Na nekem is sikerült szereznem egy iphone 3G-t (8gb)😊.114k volt, amerikából lett behozatva prohardveren vettem,dobozában ,fóliásan, jah és nem eladó, csak egy információ hogy "nekem is vaaaan"😄.

magus
a havidijat igy is ugyis fizetni kell, akkor miert eri meg trukkozgetni egyaltalan ezzel a pwn toollal? a fizetos dolgok ugysem mennek, az eddigi installeres cuccok nem leteznek meg. csak erdekel

Sly06
ok már megvan köszi..<#eljen>

Sly06
tudsz linket?
igaz hogy nincs installer?

precision
winpwn

Bazinga!

Sly06
mivel raktad fel?

Ombika
<#taps>

precision
trükközés? 10 perc alatt felraktam a feltört, függetlenített 2.0 -át az iphone -omra 😊
átjött unokatesóm neki is megcsináltam... két kattintás és megy magától

nagyon macerás tényleg 😊

Bazinga!

GregSB
A telefonomon valamilyen butított symbian megy (nokia), a laptomon meg vindóz. De nem fail, mert amíg a desktop vindózzal simán el lehet lenni addig használtam pár hétig egy WM 6.1-es PDA-t és kösz de nem kérek belõle többet 😄