iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Elvileg igen.

fsgh
Most akkor milyen Bluetooth lesz? Tudok pl képet küldeni más telóa meg fogadni vagy ilyenek?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Beszarok, tenyleg rengeteg ujitast kapunk, es kb mindent, amire vártam 😊

A kis szifonunk abszolút multifunkciós készülékké növi ki magát nyáron, frankón jó kedvem lett tõle. Remélem berakják a netrádiókat az ipod appba is 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

M@TriX
ötleteket ne adjál 😉
amúgy eddig is úgy alakultak a dolgok ahogy a felhasználóknak jó volt, ha valaki felüláraz úgyse veszi senki... majd kialakul...

onnan is meg lehet közelíteni, hogy most 1$ volt egy 20 szintes játék, most ketté lehet osztani ha neked elég 10 pályásan 0,5$-ért.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

passatgt
vagy olyan tomtom, ami 0,99$-ért mondja be hogy balra, vagy jobbra kell fordulni

GregSB
Jöhetnek a 3.0-s iFart appok, amikbe új finghangokat lehet letölteni €10-ért <#idiota>

passatgt
300 Ft egy Rocket Launcherért? Még a hülyének is megéri<#banplz>

autoszimulator
$.$

.: mobilize.hu :.

GregSB
Én egyáltalán nem érzem eszt. Szerintem kellett nagyon eza frissítés, már 1-2 facsör hiánya nagyon ciki volt (még ha nem is használom õket).

GregSB
Azért említsük meg a rossz dolgokat is: az appokon belüli mikrotranzakciókkal pl már most lehetett látni hogy sok fejlesztõ vissza fog élni. Az addig oké lenne ha pl expansion pakkok árusítására használnák (pl 10 új pálya $1-ért), de azért ezen lehidaltam:

WTF?? Fizessek fegyverért $1-t egy FPS-ben?

Ez a frissítés nekem sugall egy beszólást az Apple-tõl az embereknek:
"nesze nektek bazdmeg, ilyet is tudunk, de minek nektek? azé' tessék, legyetek boldogok"
Én teljesen megvoltam ezek a dolgok nélkül.. (kivéve copypaste)
GregSB
Szeritem elég nagy esély van rá, hogy új hardware-el fog detütálni (3. gen iphone-al)

GregSB
Június eleje.

M@TriX
konkrétan júniusban (talán 8-a körül)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Srácok úgy konkrétan mikor lesz elérhetõ ez az update?

\" örökké nem eshet.... \"

M@TriX
más a rádiója talán a 3G-nek és lehet nem volt kedvük úgy megcsinálni, hogy mind2-n mûködjön. de biztos lehetsz benne hogy úgyis megoldják majd a hobbidevek vagy meg is oldották (a jelenlegi program majd meglátjuk megy-e rajta)

passatgt
mondjuk az furcsa, hogy azt mondják, hardware nem támogatja 2g-ben mms-t, holott van program mms küldésre

nem mintha nagyon izgatna az mms, csak úgy megjegyeztem😊

M@TriX
😊))

GregSB
Hehe, másik fórumon olvastam egy vicces kommentet, ami nagyából errõl szól: Steve bácsi félrevonult meggyógyulni, addig gyorsan sunyiban berakták az összes fícsört a telefonba 😄DDDDD

M@TriX
onnan követtem a Live-ot, naná 😉

M@TriX
A hírstarton láttam...

Egy kis összefoglaló.... iPhone OS3

azt hittem szinte nagy semmit kapunk majd...

Kérek szépen elmagyarázná valaki hogyan kell képet rakni a telefonra?Olvastam hogy kell hozzá az intuns mellet egy másik program is de nem tudom pontosan mit csináljak!Tudom hülye vagyok de eddig nem volt dolgom ilyen eszközzel😊
Zomil
én meg annak örülök, h safarin is müködik a copy-paste 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Csak az OS-rõl.

[merlinw.org]

b4rc4
Új iPhone-rõl mondtak/mutattak valamit,vagy csak az új rendszerrõl beszéltek?

GregSB
Én már ennek is örülök. A körítés, a telefon többi részével eddig sem volt gond, sõt nagyon is jó volt, a fájó hibákat pedig most orvosolják. Ha jön nyáron a 4G jobb akksival, akkor én is benevezek rá.

autoszimulator
ez jó<#eljen>

pyrohun
na ez zsír

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB

GregSB
A Spotlight viszint kifejezetten tetszik: Elérni úgy lehet, hogy az alap képernyõrõl balra lapozunk egyet, szóval egy 0. képernyõként mûködik:

Itt lehet keresni programokra, és ahogy látom alapból a gyakran elindított progikat mutatja. Hasznos annak akinek több oldalnyi programja van már, és nehezen látja át õket.

pyrohun
jó oké, kicsit elragadtattam magam, végülis ez a jó szó, hogy "behozta", felzárkózott az iphone. de ennyi. az ember ettõl a beharangozástól picit többet várt volna.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Bluetoothos fileküldés nem lesz. Legalábbis zenét tuti nem lehet majd küldeni más telefonokra. Úgy látszik a Bluetoothos P2P megmarad a játékoknak és a contact küldésnek.

GregSB
A video rögzítés lehet pl hardware kérdése. Jobb kamera kerülhet pl a 4G-be, ami már normális videót tud majd felvenni.

Ez a frissítés egyébként szerintem kellõ képpen felzárkóztatta az iPhone-t. Egyedül a multitaskban marad el a Pré-tõl, de lesz helyette Push. Én nem vagyok az a típus, aki 500 programot futtat a háttérben a telefonján, szóval engem annyira nem érint...

GregSB
Lesz Tethering is idõvel...

pyrohun
úgy mondjátok ezt a 4g-t, mintha már bejelentették volna. kérdésem: ha az iphone os 3 ennyit tud, akkor hogy fogja kihasználni a 4g képességeit? namost akkor vagy a 4g is egy szar lesz (mármint ahhoz képest, amilyen lehetne), vagy csinálnak hozzá uj softot, de akkor nem hiszem, hogy megjelenik nyáron, de ne legyen igazam. nálam minden esetre addig is a palm pre nyert.

Lacee
11:39AM Q: Where do you stand on tethering?
A: Scott (explains tethering): We're supporting tethering in the client side, we're building that support in. We're working with our carriers around the world. We are building that support in.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

pyrohun
komolyan mondom, ez már szánalom, hogy a multitask-ot ilyen indokkal vetik el, hihetetlen. baszki, akinek fontos az aksi, majd odafigyel rá, hogy nem futtat a háttérben semmit... de... áááhh, francnak pofázok, apple szarik mindenkire. megint jött a nagy marketingduma és? mi lett belõle? sdk-sdk-sdk-sdk-sdk...

MerlinW
11:34AM Q: Flash? What are you doing?
A: We have no announcements on that topic today. But there are a lot of video streams we can handle. h.264 works great. We're adding HDTV streaming for audio and video. We think there's a lot of great video solutions for a single clip.

Ezt is jól kimagyarázták😊

[merlinw.org]

GregSB
Lesz helyette Push. Azzal mi a baj? Végülis amihez nagyon kéne a multitaszk azok a messenger progik, azok pedig tökéletesen fognak mûködni így.

MerlinW
Video rögzítés még hiányzik, mondjuk a Cydia-s megoldás piszok jó lett, Flash meg nem Apple-n múlik, hanem Adobe-on. Meg vagyok elégedve😊 3G-t nem veszek MMS és A2DP miatt sem, viszont egy 4G-re biztos beruházok nyáron.

[merlinw.org]

autoszimulator
jogos, de azért ezt benyögni, hogy nincs multitask, mert hamar LEMERÜL AZ AKKSI.

lol!

a multitask nem kötelezõ dolog, egy laptopon is, ha nem a hálózatról megy, hanem akksiról, és egyszerre megy egy photoshop két játék meg minden vacak, akkor evidensen elõbb fog lemerülni.. Ha nem tudom belátható idõn belül tölteni, akkor istenem, nem mentetem ezeket a programokat. Ennyi. Ez mind csak terkó, szimplán valami miatt nem AKARJÁK ezt beletenni. Tán, hogy vegyék az új iphone-t? Nem kell jóstehetség a megválaszoláshoz: igen.

Lacee
azért nem rossz kis lista ez, pl teljesértékû spotlight jó lesz, kopipészt is jól jön, stb
egyik sem egetrengetõ újdonság (kellettek ezek), de hasznos lesz szerintem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Na akkor összefoglaló:

Újdonságok:

Turn-by-turn GPS: jöhetnek a navi programok.
Bluetoothos P2P: játékokhoz és business card küldéshez
Kopipészt
MMS
Landscape bill
Spotlight - keresõ ami az egész telefonon keres
Stereo bluetooth A2DP támogatás !

Valós multitaszk nincs: van helyette a akksi-kímél push.

Nyáron jön. 1.gen iPhone-on (hardware okok miatt) nem fog mûködni a A2DP és MMS!

Touch usereknek $9.95, iPhonosoknak ingyenes upgrade.

Lényegében kijavították az összes lényeges dolgot, ami miatt kritizálni lehetett a telefont. Nincs ujjongás, ez must have volt...

Lacee
hopi:

"What about the rest of us? iPhone OS 3.0 will be available this Summer. A free update to all of our iPhone 3G customers. And it works on the original iPhone. Now the hardware has changed between these two devices. For instance, A2DP and MMS won't be available on the iPhone 1st gen. It's also available for the iPod touch... for $9.95."

autoszimulator
köszönjük. mit is?

ja a semmit.

MerlinW
Gondolom fülhallgatóhoz, sztereo dokkolóhoz.

[merlinw.org]

MerlinW

pár apróság:
- ipod - megrázod és véletlen számra ugrik (shuffle)
- jegyzettömb szinronizálás

a többi angol tudás nélkül is érthetõ..😊

[merlinw.org]

Lacee
"stereo Bluetooth!"

emmi, A2DP?

MerlinW
- Lesz beépített hangrögzítõ
- Lesz tartalmi keresési mód (kontaktok, naptár, mail, egyebek)

[merlinw.org]