iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég szar lenne nélküle 😊

Sbsettings pedig 1-2 masodpercet hozzaad az appok inditasi idejehez. Nem jo.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

autoszimulator
azért van pár dolog, ami ha lassítja is, teleszemeteli is, mégis csak kell a telefonhoz, ha nem csak telefonként és szegbeverésre használom. Ez az OS3.0 már hoz pár olyan dolgot, ami kiváltja a Cydiás alternatívákat, de még mindig kell egy SBSettings, anélkül már használhatatlannak találom a telefonom.
De az AppStore-t sosem váltja ki, legfeljebb azt mutatja, milyen lenne az AS az apple vaskezû moderációja nélkül.

.: mobilize.hu :.

az szep 😄

Fel bizony, annal a pontnal enis felhuztam a szemoldokom.

pyrohun
Ja és TÉK, meg ez is 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
A jelszavas WIFI hálókra eddig is felkapcsolódott, nem? Mármint ha már egyszer megadtad a jelszót neki. Vagy nem értem...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
ezt most nem értem, a data roaming az még mondjuk el is megy adattovábbításnak, az az iphone-ból a szifon csak azért jött mert iphone -> ájfon -> szifon, kb. egy fos magyar szleng. csakhogy szerintem ez a szó tökéletesen negatív a telefonra nézve.

pyrohun
Ráadásul a Cydia tele van b*szva reklámmal, állandóan ujraindítás kell minden szar után és iszonyat lassú a betöltése. Én utálom! Ha meglesz a 3G S-em (HA lesz 😊, akkor arra már nem rakom fel.

Amúgy engem konkrétan az húz fel, hogy a Cydia-t rengetegen úgy állítják be, hogy "jobb, mint az appstore" és a többi. Közben sajnos már szerintem igen sokaknak nyilvánvaló, hogy a Cydia-s progik 98%-a lefogja, lelassítja, megbuherálja a telefont, nehézkes õket eltávolítani, szemetelnek a rendszerbe, vagy pedig egyszerûen 0 minõséget képviselnek.

vagy csak én gondolom így?

egyetetlen kivétel az IDA, de az meg fizetõs. Mondjuk érthetõ, hogy az, de míg appstore-on át sok alkalmazást megvettem már, mert bízom az apple-ben, egy hackerek által épített adatbázisnak nem szívesen adnám ki a kártyaszámomat.

sztoncsi
Ez a szifon is kb. olyan mint a többi fordítás... ( Data Roaming = Adattovábbítás <#idiota> )

Gondolkodtam is, hogy az iPhone szóból hogyan jöhetett ki a szifon, de így most már értem...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
wráh.. a szifonozást is õ kezdte el. azóta utálom azt a szót -.-

autoszimulator
lol, az munka 😄D

az iTunes logint pedig úgy értettem, hogy a program felületén belül megadhatom a felhasználónév/jelszó párosomat, és akkor esetleg beágyazott iTunes funkciókhoz juthatok a programon belül, vagy bármi. Lényeg, hogy ha a program felületén meg kell adni az adataimat, akkor már nem bízok benne, bár kicsit üldözési mániám lehet 😛

GregSB
Tether = pányva

A plastik szerkesztõjének újabb agymenése 😄

GregSB
iTunes logint nem kérhetnek az alkalmazások, te valamit félreértettél. Sztem itt arról van szó, hogy mostmár végre a telefonról is váltogathatsz iTunes Store accountokat. Eddig automatice azzal lépett be amivel a gépeden lévõ iTunes-al is beléptél. Ha volt több accod akkor macerás volt váltani köztük a telefono. Mostmár ez is meg lesz oldva.

autoszimulator
és a mai este leggyakrabban használt szava az AGGÁLY lett, köszönjük -.-

autoszimulator
hmm, pár dolog ami szemet szúr az "újdonságok" közt:

- magyar nyelv nem, valahogy gondoltam
- Safari autofill, VÉGRE
- hívásinfók, VÉGRE
- SMS még mindig keveset fejlõdött sztem ahhoz, hogy a gyárit használni lehessen egy iReal-el szemben...
- fejlesztõi oldalról aggályos számomra ez a két dolog: Alkalmazáson belüli fizetési lehetõség (DLC!!), iTunes account beléptetési lehetõség. valahogy a pinchmedia és társai után ez számomra aggályos, hogy ott kiadjam adataimat. persze, nem kötelezõ, de majd mikor úgy lehet csak használni a progit, hogy egy jelképes félkrajcárt fizetsz, vagy belépsz az iTunes accba, és ott ellenõrzi a program eredetiségét, stb, aggályok hada.
- tethering tetszene, kérdés mit szólnak T-ék.
- pányvázás, az mi? 😄
- több helyen megjelenõ Landscape mód: helyes, sok home made alkalmazás is bevezethetné.

GregSB
3GS FAQ a Plastikon

Kandurex: Telefon hívás kihangosítása már mûködik most is a telefonokon. A zene kihangosítása bluetoothon keresztül nem ment eddig, de mostmár az is fog.

Már mérne tudna a sima 3G turn by turn-t? Az iránytû nem kell hozzá. Program még nem jött ki sajna, de technikailag teljesen alkalmas rá - lásd IDA a cydiaban.

Kandurex
Valami ilyesmire gondoltam. Nem tudom mennyire kommunikálhatna az Iphone -al?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Szóval az új OS alatt már menni fog a kihangosítás?

Bluetooth-os GPS-t? Milyet vegyek, hol? Tudsz valamit ajánlani?

Ability
Nem tudom mûködne-e. Bluetooth eddig is ment pl. a fülesekkel. A 3.0-ban lesznek törekvések ilyen irányban is. p2p alapú kommunikáció játékok terén, ha jól tudom fileküldésre is alkalmas lesz végre.
M@TriX
1: bluetooth: az új 3-as OS-el már nem lesz problémád, menni fog a kihangosítás a hírek szerint

2. GPS: nem kell kidobnod azért a 2G-t egyszerûen veszel egy kis Bluetooth-os GPS-t, aztán már mehet is a navigáció. persze alternatíva lehet a teló csere, minden a zsebed függvénye. ez így egy olcsóbb megoldás

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex
köszi..😞

hm...és esetleg arra van lehetõség, hogy a bluetooth részét használjam a telefonnak az autóba?

Úgy értem vennék az autóba új rádiót és láttam van már pár olyan ami bluetooth alapján kommunikál a telefonnal, kihangosítja stb. ....csak sajnos tudom milyen zabszem seggû az Apple, és félek, hogy az se mûködne...😞

Ability
Egy 3G S beszerzését ajánljuk. 2G-ben nincs GPS, csak a tornyok háromszögelésébõl tudja belõni hogy hol tartózkodsz. Azt is nagyon széles határok között. Hagyományos navigációra nem alkalmas. Ahogyan a sima 3G sem tud turn by turn navigációt. Azért lesz az újban digitális iránytû.
Kandurex
hali,

Van egy Iphone2G ezt mennyire lehetne használni autóban navigációként? Mi szükséges hozzá? vagy mit ajánlotok? <#fejvakaras>

autoszimulator
at $99*

*Two year contract required

nem mellékes a csillagos rész sem. nálunk meg még nincs kihirdetve a kedvezményes ár, majd ha a T-mobil kitalál valamit, akkor lehet rajt gondolkodni.

autoszimulator
elvileg, de a hazaküldés pontos menetének nézz utána egy vámtételekkel foglalkozó oldalon/fórumon, hogy oldható meg.

és ismétlem, jól nézze meg az ismerõs, hogy melyik szabványt használja, mindenképp gsm kell.

Balazs15
és elöfizetés nélkül magyarországon 140 ezer forint körül mozog????csak akkor nemtom mi volt ez a duma hogy olcsobbak lesznek meg mittudomén

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

passatgt
elõfizetéssel, de már kb 812302123-szor lett elmondva

TVelvet
A drágább változat ára 299, az olcsóbbé 199 dollár (körülbelül 62, illetve 41 ezer forint), míg a tavaly bemutatott iPhone 3G-t már 99 dolláros áron haza lehet vinni az USA-ban.

Ilyen olcsó az USA-ban ?
GregSB
😄DD

Ezt is gondolom az az arc magyarázta be neki, aki 12-ért függetlenítette ki 😄

Sephi
Nekem ismerosom azzal jott oda ket hete, hogy vett egy Tmobilost es CSAK 12000 FT fuggetlenitettek neki...

Mondom neki, hogy kb 10 perc egyedul otthoni gepen es kirohogott, hogy az mind virusus.

Na mondom neki jo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szóval, van kinn ismerõs, õ megveszi a telefont elõfizu nélkül. Postára adja ajándékként - ne nyisd ki karácsonyig cetlivel ofc - egyszer csak megérkezik, 4k-ért kiütik és boldog vagyok?

Amúgy a régi és az új kiütése között van valami különbség?
autoszimulator
lol... ez a fránya válság

GregSB
Amerikában tegnap elfogyott az összes 3GS, amit a nyitónapra szánt az AT&T. Elõrendelésben lefoglalták az összeset. O.o

Apple storeokban állítólag lesz még belõle, de azért így is durva. Kíváncsi vagyok ez hány darabot jelent az elsõ nap.

MerlinW
"yellowstone kell 4 rongyért"

Nem YellowSnow és ingyen cydia-ból?😊

[merlinw.org]

solo
Jaja, szal csak akk éri meg, ha amúgy is arra megy.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
igen, de ahhoz ki kell menni, ha nem ott él, és csak egy iphone-ért kimenni már eléggé veszteséges lesz szummázásnál.

solo
A legjobban akkor jár, ha zsebbe hozza.
Doboz széthajt, ba a bõrönd oldalába lappal, töltõt is oda aztán a fene se gondolja, hogy újfón doboz:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
akkor amit mondtam. kinti ismerõs elõvesz, elõfizetést átruházod rá, vagy akármit kitalálsz. Vagy megveszed elõfizu nélkül. Ez a megveszed elõfizuval, és otthagyod már csak azért is bukik, mert te nem veheted meg értelemszerûen, ha nincs igazolványod, ami amcsiba szól és igazolni tudod magad vele. Sima kártyásat vehetsz-e így, nemtudom, nálunk ahhoz is kell személyi, lakcímkártya, nem tudom miért. Ott kell-e, ehhez illetékest kell megkérdezni. Ha igen, akkor ezt a dolgot nem úszod meg ott élõ ismerõs nélkül. Hazajuttatás, vámtételek az illetékes oldalon fenn vannak, ott tippeket is írnak, hogy tudsz hazahozni, hazaküldetni dolgokat, hogy a legjobban jöjj ki belõle. De olyan túl jól nem fogsz járni, amit esetleg spórolsz, nem kompenzálja a sok idõt és munkát😄

solo
Ahogy most felmentem tré oldalára elfogytak a 16 gigs szályfónok is.
Ill már ki van Írva egy iphone árakkal, csak a neve nincs kiÍrva.
Szal, 16 giga eltûnt.

solo
Akkor az van, hogy megveszed a telót elõfizuval, elsuvasztod valamerra a karit, és töbet arrase járszxDDDD, vagy megveszed valami olcsó dÍjcsomaggal drágábbért.
Am az a baj, hogy nem éri meg annyira kint venni.Mert ott a teló olcsó, de a legolcsóbb havidÍj az van 70 dolcsi környékén:/
Szóval...De ott annyi az elõny, hogy nem tiltanak le.

És ha AT&T GSM-eset veszek akkor mi a szitu?
autoszimulator
namost, náluk is csak elõfizetések vannak, amit ugye értelemszerûen nem tudsz honosítani, ami meg nem elõfizus, hanem simán kártyás, azt meg ki kell számolni, mennyibe jön ki, megéri-e egyáltalán. A hazajuttatása sem egyszerû, ha nem vagy kinn éppen, mert valakinek ajándékként kellene feladni, egyéb esetben vámköteles. jól utána kell járni.
de a legfõbb probléma az a kompatibilitás. úgytudom AT&T GSM és CDMA szolgáltatást is nyújt, de a lényeg az, hogy a CDMA készülékek nálunk NEM mûködnek, és nem is bírhatók mûködés yellow és társaival SEM.

Ez jól hangzik.

És még valami:

Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G should check with AT&T or use www.apple.com/iphone/buy to find out if they are eligible for early upgrade pricing: $299 (8G😎, $399 (16G😎, or $499 (32G😎 with a new two-year contract. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8G😎, $599 (16G😎, or $699 (32G😎.

Ez konkrétan mit takar? Milyen feltételek vannak?
solo
AT&T nél veszed, akkor csak egy yellowstone kell 4 rongyért, mert õk nem tiltják le a telót tudtommal.

Üdv!

Ha amerikából intéznék iPhone-t, akkor ki kell ütettnem és még kell vele valamit csinálnom? Vagy ez így megoldható lenne?
solo
Okkes, enynire nemértek a tré hez meg az apple dologhoz, csak egy lehetõséget mondtam.

autoszimulator
én is erre tippelek, amíg nem kell, nem teszik ki, hogy mindjárt itt az új iphone, a régi árán, várjátok meg, hanem szépen kiszórják jódrágán a 3G-ket, amíg tehetik. Amint kikerül a 3GS, kénytelenek levinni a 3G árát, mert érdekesen mutatna az elõd és a legújabb gyermek egy áron...

Katun
Sziasztok!

Mostmár nem szívja le a pénzt, Wi-Fi-n keresztül netezgetem. De még mindig felmerül egy két probléma, az egyik az, hogy nem indítja el azokat az alkalmazásokat, amiket felraktam iTunes-on keresztül, .ipa formátumúakat. Azt írja "Az alkalmazés "xz" nem nyitható meg". Pedig fent van a 2.2-es Mobile Installation Crack.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG