iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy az mekkora fasság, hogy a shake to shuffle csak akkor mukodik, amikor meg van nyitva az ipod app, es nincs lockolva a kepernyo? Most komolyan, ennek igy mi ertelme? Egyszerubb megnyomni a "next"-et...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

MerlinW

[merlinw.org]

Ability
LockBackground.jpg (through var/root/Library)
Nem, restore egy teljesen friss oprendszert rak rá, ha nem kéred, nem rakja vissza a backupot. Szopás, mert ugrik minden sms, telefonszám, hívásinfó, stb.

Ability
Át kell böngészni a teló filerendszerét és keresni kell valami wallpaper.lock nevû file-t. Régen nekem is ilyen volt, elvileg egy régi JB hiba volt ez, hogy ha beraktál egy hátteret azt zárolta, és többet hiába állítottad nem történt változás. Google-ön érdemes rákeresni több infóért, de nem kell sem restore, sem más, egyszerûen és gyorsan megoldható adatvesztés és hosszú szenvedés nélkül.
a baj az, h nyomtam egy back up ot mielõtt frissitettem 3.0ra.. Gondolom ha restore olok akkor a régit rakja vissza, aminél szintén nem mûxik..

Jatekoknal engem sem 😊
Remelem, minel hamarabb frissitik a beejive-ot pusholásra.

Gascoigne
Köszi, azt hittem, hogy emailrõl is lehet kapni ilyen üzenetet. Játékoknál annyira nem érdekel, inkább msn és emailnél jönne jól.

Ps3 ID: Gascoigne74

a Gmail nem támogatja a push-t, az az appokra van.

Töltsd le a tap tap revenge 2-t app store-bol, ingyenes, es ha elinditod, rakerdez, hogy kuldhet-e neked notification-oket. Ha erre igent mondasz, a settingsben megjelenik a notifications menüpont - addig ez nincs ott. Hamarosan jönnek a "normalisabb" programok is, amik ezt fogjak hasznalni, lasd IM, RSS, stb.

Gascoigne
Nem tudna valaki elmagyarazni, hogy mukodik ez a push notification szolgaltatas? A settingsben a mail beallitasnal bekapcsolom a push szolgaltatast, de megsem kapok uzenetet, ha egy email erkezik.

Ps3 ID: Gascoigne74

passatgt
restore

autoszimulator
vagy nem 😄

.: mobilize.hu :.

Sziasztok!
Végre énis frissitettem a telefonom elõször november óta.. Minden zsír és f*sz*, csak egy bajom van, ami eddig is volt.. reméltem hogy az új verzió ezt javítja.. hát tévedtem..
még anno cydiaból jópár dolgot telepitgettem, aztán ami nem kellett töröltem persze.. de keletkezett már novemberben egy olyan problémám, hogy amit akkor beraktam wallpapernek, azóta nem tudom lecserélni.. Próbálkoztam már mindenhogy.. Photosnál a képre kattintve (set as..) ill settings-wallpaper, de sehogy sem sikerült.. csak úgy tudtam már hátteret átállitani, ha egy olyan témát állitottam be, amihez tartozott saját háttér is.. Most hogy frissitettem 3.0-ra, és nincsenek rajta hülyeség progik (amik voltak most azokat is gyors lekaptam, hogy legyen egy viszonylag "nyers" ifonom), még mindig nem tudom a hátteret átállítani.. Még az a szerencse hogy nem az akkori barátnõmrõl raktam ki képet, különben a mostani tuti megölne, ha még mindig az ex viritana háttérképként.. 😄😄😄
Na szóval az lenne a kérdésem, hogy valakii találkozott már hasonló problémával, esetleg tudja valaki, hogy mit kellene csinálnom, hogy újra saját hátterem legyen? elõre is köszi! 😊
Jah, vhol olvastam hogy sy panaszkodott, h a mapje 2-300 métert téved, és h mennyire zavarja.. Na megnyugtatásképp nálam 2-3 km-t téved.. pff.. na mind1.. majd a következõ frissités hátha megoldja..

Meg hát.😊
Csak mûködne az mms. De ötletem sincs, hogy miért nem..😞
Ha kiderül, hogy Mo. nem müxik tököm szúrom magam...:s
sztoncsi
Egyébként mi a fa*z az az autocomplete?

Mert a laptopom, amikor ki akarom kapcsolni, 5-6 alkalommal kérdezi, hogy bezárom-e... ha nem akkor nyilván nem engedi kikapcsolni a gépet...

(mindig felbosszant)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

En is, csak a fasz televolt a belepkedessel. Most az autocomplette-el 2 masodperc.

sztoncsi
Nekem is tetszik az update...

A searchnak annyi hibáját találtam, hogy ha csinálok egy (ipod)play listet, és abban akarnék keresni, az nem lehetséges, mert az összes play listában keres... (de legalább most már keres!)

Én eddig is tökéletesen tudtam SG-zni szifonról!

Nem mentette el valaki az ide belinkelt 111 változást (magyarul)?
Mert már nem mûködik a link, és szerettem volna átnézni a változásokat...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Nekem tetszik az update, gyorsabb kicsit minden, es jon a push, ami musthave 😊
szerintem absz nem neszesemmi fogdmegjol, az mms mukodik, ha neked bem, hivd a vida supportot, tuti tudnal segiteni.
Ja es autocomplete rulz, mostmar lehet sgzni szifonrol 😊

Sephi
Varj. Nekem van egy JB 3G-esem. Ha arra majd 3.0 akarok tenni majd JB akkor azt ne Restore-al kezdjem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pyrohun
Na megérte a nagy izgalmakt? Nesze semmi, fogd meg jól 😊 Majd a 3GS, ami már direkt 3.0-hoz készült (és fordítva). 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Nem müxik az mms..😞
Vodához pedig ezt találtam:

mmsc: mms.vodafone.hu/servlets/mms
proxy: 080.244.097.002:8080
apn: mms.vodafone.net
user/pass: üres marad

Vagy ezek nem jók?
fsgh
próbáltam updatelni aztán azt írta ki hibaüzenetben hogy nem érhetõ el ebben az idõben ez a funkció vagy mi...

Na mind1 akkor majd holnap.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

MerlinW
Majd javítják a 4.0-ban <#idiota>

[merlinw.org]

Ability
Stornó, úgy látszik nem szeret mindent. A lap egy másik részén mûködik. Ahol elõször próbáltam ott még mindig nem. 😮
Ability
Égõ kérdés, de hogyan hozom be a copy/paste kijelölõ cuccot? 😄 Safariban próbáltam, valami olyasmi rémlik hogy hosszan kell nyomni a szöveget, el is szinezi de nem történik semmi. 😄
solo
Pfff..XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

sztoncsi
B*sza meg a k*...

Nem lehet bekapcsolni a 3.0-át csak akkor ha az a telefonkártya van benne, amivel be lett regizve a telefon! Hogy ez mekkora f*szság!
(nincsen nálam az a kártya, mert egy ismerõsöm használja jelenleg)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
Na csak fel volt készülve az Apple a rohamra... pár perc alatt letöltötte... több idõ volt a telepítése a szoftnak!<#worship><#eljen>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

autoszimulator
elvileg egyszer lehet törölni az ötöt, hogy aztán utána mi van, jó kérdés. De nekem már két hónapja mindig kiírja, mivel egy vinyóm van, egy windowsal, de azt két gépben váltogatom folyton, szóval mindig más a hardverösszeállítás, ezért mindig hitelesíteni kell. Nos nekem már jó ideje 5/5, viszont az adott gép ha van authorizálva, ha nem, akkor is mûködik a deauthorizálás, ami után már tudom hitelesíteni az aktuális gépet. Eléggé alibi dolognak tûnik nekem az egész.

Ability
Erre meg: nyomtam egy szinkronizálást, azok az appok amik be voltak téve iTunes-ba azok most már újra mennek. Mintha letörölte volna õket, de az ikonok kint maradtak. Szóval ez a megoldás, talán más is belefut.
Ability
Ilyen megerõsítés. Hozzárendeli a gépedet a Store Acc-hoz. Vagy nem tudom én sem pontosan. Ha újrateszel egy Win-t, akkor ezt be kell nyomni, addig nem enged szinkronizálni, kiírja hogy hitelesítened kell magad vagy mi.
sztoncsi
"Store Authorize" Neke elõbb ara kellene rájönnöm, hogy ez mi is???

Ability
Valaki magyarázza már el nekem ezt a Store Authorize izét. Csak mert minden alkalommal újra kell csinálnom, és most már azt írta ki, hogy 2 ilyen lehetõségem maradt az ötbõl. Gondolom én változás elõtt rá kéne nyomni a Deauthorize opcióra, csakhogy most is nem változott semmi, ugyan az a gép, ugyan az az oprendszer, ugyan az az iTunes, nem gondoltam én hogy csinálnom kell ilyet, de mennek lefele a lehetõségeim. Mi van akkor, ha elfogy? 😄
AntiHero
meg lehet keresgélni is telefonon😊

de nem írok le már mindent mer sok újdonság van amit amúgy is tudunk😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
+ app storeba is van több opció (redeem)

Magyar nyelv az nincs😞 (szlovák, román meg van)

+ youtube ra is belehet mostmár lépni

and moreee

Na végre 3.0!^^
MerlinW
Skype alapból bugos sz@r volt😊

JB-s teló esetén nem ajánlott restore-t nyomni, inkább kézzel visszamásolni a var/mobile/Library tartalmát (addressbook, notes, mail, sms, stb) A sok nem 3.0-ás Cydia-s bigyó maradványa - amik backuppal mentek - megerõszakolhatja a rendszert.

Mondjuk ehhez nem ártott volna lementeni õket😊

[merlinw.org]

AntiHero
Mivan pár alap ikon új lett😊 Sõt végre az emaileimet is rögtön kijelzi ha jön, nem kell mindig frissíteni.

MerlinW
Mondjuk a sebességgel eddig sem volt gond...😊
Winterboard-ot kell elfelejteni, ha sebességre vágyunk😊

[merlinw.org]

Ability
Az létezhet, hogy kint maradt a programok ikonjai, de fizikailag már nincsenek a telefonon? Az összes egyedi app kifagy, és csodálkoztam is rajta, hogy ott maradtak frissítés után. Illetve a Skype-ról meg úgy rémlik, hogy már alapból a 3.0-ra készültek...
Ability
Vártam volna valamit ettõl, hiába tudtam mi kerül bele, számítottam volna arra, hogy kicsit talán gyorsabb lesz a telefon, vagy valami. Vagy hogy pár programot kicsit átdesignolnak.
Ability
Lehet jobban is jártok. Skype és pár app olyan gyönyörûen kifagy rajta. Amúgy semmilyen nagy innovációt nem érzek, igazából nem haladtul elõre, csak pár olyan hiányosságot javítottak amik számomra eddig sem voltak hiányosságok.
autoszimulator
énse kapkodom el, nem a megváltó jött meg.

Ability
Amúgy ami a legjobban foglalkoztat az a "Call log" nevû újítás, amit a elõzõ konferenciákon csak egyszerûen odaírtak, de nem beszéltek róla. Nem ártana neki egy kis fejlõdés. 😛
MerlinW
2G-s vagyok, én várok😊

[merlinw.org]

újraindítottam az iTunes-t és most a teljes letöltésre már csak 2 percet ír. 😊 Így már jobb.

Ability
... és már telepíti is. 😊
Ability
Nekem full sávval, 1.5 MB/s-sel tölti.
Nekem 71 percet ír. 😞

Jah, tölthetõ! 😊