iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoLc
Jahh.. Azt hiszi amerikába 200dollárért csak úgy megkapja , vicces kicsit 😊

MerlinW
Golden Axe appulo-n😊

[merlinw.org]

autoszimulator
mennyi fogalmatlan ember dobálózik ott a 40 és 60 ezer forintokkal...

.: mobilize.hu :.

MoLc
autoszimulator
Beejive nekem is tudta tökéletesen, viszont ez a 2.2-n folyton ledobált, mikor nem volt megnyitva, pedig net az volt tuti. fõleg bejövõ hívásoknál adta meg magát, s csak következõ indításkor csatlakozott fel újra..

Jah, de ezt a nem-disconnectes dolgot már fél éve tudja, mivel használom is. Ugyanigy a palringo és a beejive is tudja.

A push meg essential, én tegnap kipróbáltam a quickpigeon-nel, tökéletesen mûködik, 1 másodperc késés sincs. Szal nem értem, mi a gáz.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

autoszimulator
jah, most látom te a Push-t mondod, az valóban még nem jött ki, én csak arról írtam imént, hogy végre már, (legalábbis úgy tûnik eddig) nem jelentkeztet ki, mikor bezárom a programot. Mert eddig sem kellett volna volna, de sajnos jön egy hívás, és ledob, stb. Most elvileg még nem csinált ilyet, mikor kilépek is online maradok, kapom az üzeneteket, csak még notificationsként nem látom, mert arra kell várni. De valahogy az az érzésem, hogy még egy kisebb OS update-re várni kell, hogy menjen rendesen mindennel a push, vagy nem tudom mire fel ez a nagy várakoztatás.

autoszimulator
With IM+ 3.0 you can:

• Stay connected even when IM+ is closed. No more sudden disconnects when someone calls you or you want to play with other apps.

Az a 3.1-es lesz, az meg még nem jött ki.

Gyanúsan csúsznak a push-appok... Beejive 3.0-át már két hete submitelték, és még mindig nem jött ki, a fejlesztõk is gyanakodnak twitteren...

autoszimulator
na kijött a 3.0-s IM+, ami elvileg már a háttérben is tökéletesen fut, azaz nem jelentkeztet ki bezáráskor.

precision
ssh -t nem használók, így errõl nem tudok nyilatkozni
eddig minden megy cydia nélkül 😊

Bazinga!

MerlinW
Jaja, azt használom😊

[merlinw.org]

"Amik nem mentek:
Power/Reboot/Respring (lefagy)"

Használj SBSettings-et, az szépen mûködik és ezek a funkciók is részei.

MerlinW
Szifonos custom, boot után 51MB a szabad memó, aksit pedig majd meglátom😊
Mindenesetre köszi a figyelmeztetést.

[merlinw.org]

MerlinW
Icy is "cyidias" repokat kezel, tehát ugyanúgy lát és telepít mindent amit Cydia.

Amiket használok Cydias/Icy-s cuccokat és mennek 3.0-án:
Lock Calendar
Flashlight
Cycorder

Amik nem mentek:
Power/Reboot/Respring (lefagy)
Lockdown (springboard összeomlik)

[merlinw.org]

autoszimulator
nincs még 3.0-m, nem is lesz egy ideig, nem szükségeltetem, fõleg ezek miatt a gondok miatt. sajna nekem a cydia féle sbsettings kötelezõ darab, így kénytelen maradni a Cydia is. 3.0 majd akkor lesz, ha már van egyklikkes JB, múltkor a custom cuccok épp elegek voltak, többet nem szenvedek vele, van egyéb dolgom is 😊

Óvatosan a Cydiás stuffokkal, eléggé kicsi a 3.0-val kompatibilis alkalmazások száma, könnyen sort lehet keríteni egy óvatlan teszttel egy újratelepítésre..

autoszimulator
Én pedig most Cydiában feltelepítem a Veency-t, és egyszerûen sehol sincs az ikonja...

"Feldobtam egy 3.0 Custom-ot 2G-re"

Figyeld az akku merülését és a boot-olás utáni szabad memóriát.
Ha gyorsan merül az akksi és boot után 35-40 mega a szabad memória 50-52 helyett, akkor felejtsd el te is custom firmware-t. Gyári 3.0 + RedSnow.
Egyszerûen hibás csomagot gyárt a PWNTools, azt, hogy 3G-re is elrontja nem tudom, de 2G-re biztosan. 4-szer csináltam Restore-t mert nem hittem el, hogy 1 óra semmitevéstõl 10%-ot merül az akksi.

Csak óvatosan a Cydia uninstallal, mert nélküle nem fog pár dolog mûködni. Én azzal szívtam meg, hogy eleve csak az ICY-t raktam be a custom firmware-be, aztán mivel az SSH nem települt fel, mert kellett neki a Cydia pár fájlja, rakhattam újra az egészet.
Szinte biztos, hogy nem csak az SSH-nak kell a Cydia.

Oh, remek
Remélem vele megy az az egymillió szar ami felrak magával automatikusan... Múltkor nézegettem a packages-t részletes nézetben és azt hittem agyfaszt kapok...

precision
le lehet, vagy icybõl vagy ssh -n keresztül sudo apt-get remove cydia parancssal

Bazinga!

precision
nemtom, én uninstalláltam cydiat

Bazinga!

MerlinW
storno, megvan icy. Egy kérdés: ez is összeakad cydia-val, mint az installer? Tehát egyik csomagja a másikéval?

[merlinw.org]

MerlinW
call forwarding fix még nincs ugye?

[merlinw.org]

Cydiát le lehet gyakni a telfonról, miután felrakad restore nélkül?
Gyûlölöm, egy átok.

MerlinW
Jaja szifonos... eddig nem vettem észre anomáliát, majd meglátjuk😊
Egy Icy source-ot írsz nekem?

[merlinw.org]

precision
amúgy szifon.comról való az a custom fw? mert én is onnan szedtem, érthetetlen módon 700 megát raktak a root partíciónak, amikor az 500 mega is elég
ezért fogtam, visszaraktam egy gyári 3.0 -át, majd az új redsnow -al jailbreakeltem

így most 500 mega a root, és sokkal jobb így mint a szifonos custommal... pl a szifonos custom csinált nekem olyat hogy így sync után egy-két programnak felcserélte az ikonját... lol 😄 na mostmár nincs ilyen

Bazinga!

autoszimulator
webkit minden hátránya a cydiával van...

precision
én lecseréltem a cydiat végleg icy -ra

Bazinga!

Ja, nekem is.
Egy picit mintha gyorsabb lenne a rendszer, mint a 2.2.1, ez fõleg a home kepernyo scrollozasanal, es a safari-mail-messages-contacts megnyitasanal latszik.

MerlinW
Feldobtam egy 3.0 Custom-ot 2G-re (mindenféle restore/DFU nélkül sima shift+restore-al). Bakckup restore is volt, megy minden szépen jól. Egyedül Cydia fagyogat mint állat, de hát mindig is sz@r volt😊

[merlinw.org]

Zomil
ebböl is látszik, h 3GS elég jól fogja már birni a flash-t ha végre kijön 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Backup nektek is kicsit sokáig tart?
GregSB
Safari scroll sebesség 3G vs 3GS

A 3G Ass-en gyakorlatilag nincs képernyõ kifehéredés <#eljen>

Zomil
köszi szépen, h szoltál, akkor itt az ideje, h átállja 3.0-ra 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

solo
Uhh, most néztem be pré topikba, és hülyeséget mondtam:S
nem 700 hanem 500 körül lesz a pré romániában.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kijött a win-es 3.0 JB, kipróbáltam, hibálanül mûködik a mobileinstallation krekk is.
Vissza a régi kerékvágásba!

Már csak a push-os beejive-ot engedélyezhetné az apple...

Amúgy próbáltatáok bekapcoslva hagyni a notification-öket? Én igen, szinte használhatatlan sajnos úgy a telefon, nagyjából 20 óra lesz a standby. 8kor elvittem tegnap melóba, este 7kor már csak 7%-on volt az akksi, pedig tényleg alig nyomogattam, csak megírtam néhány emailt, meg olvasgattam pár hírt, és fogadtam 2 telefont.

Kár, hogy nem lehet bekapcsolva hagyni, pedig a push az egyik legjobb szolgáltatás a 3.0-ban... Vagy egyedül vagyok ezzel?

(Ha vki ki akarja prbálni, hogy nála milyen hatással van az akksiidõre, szedje le a tap tap revenge 2-t, lépjen be a programba, nyomjon ok-t a notifications-re, majd a settingsben ellenõrizze, hogy az újonnan feltûn "notifications" opció On-on van-e. Nyugi, nem fog küldeni semmi üzenetet a tap tap revenge, de a push-connection fenntartja a készülék, így látni, hogy mekkora hatással van a battery life-ra. szerintem kurvanagy.)

oneal1
egyismerõs, tud olyat hogy letiltott iphone-t megcsináltat.
de nem olcsópénz. mondjuk ha úgy veszi az ember hogy 50e ft ért letiltottat az más...de 80 ért húzós lenne megkockáztatni

!Forza Ferrari!

autoszimulator
most szerinted látatlanban mi megtudjuk mondani, hogy lopott-e, új-e? árából ítélve nem bizalomgerjesztõ, és ennél a telefonnál fõleg meg kell nézni a forrást, honnan veszed, mert nem csak berakod a simet és megy, mindegy honnan került hozzád, mint az a legtöbb telefonnál van.

tenkenorman
van akkor egy iphonnal kapcsolatos kérdésem. láttam a neten 12 db eladó iphone 3g t kibontatlannak látszó csomagolásban. 80ezerér. (független)
90% hogy lopott ugye? akkor még meglehet venni?

http://www.tenke.hu

És már van is büszke vásárló a Beszmac 3GS topicjában.
Ennyire nem lehet valaki türelmetlen....

Sly06
http://blog.iphone-dev.org/

Van ám ára😊
Szerintetek igaz lehet?😊
oneal1
2.0 ás ipodot még nemtámogatja úgytudom

!Forza Ferrari!

sztoncsi
Nem utál itt senki, csak ez a topik a iPhone-ról szól...
Te azt kérdezted milyen telót vegyél 80e-ig!

Szerintem akik itt vannak Csak az iPhonról tudnak neked mesélni, így arra a kérdésre hogy milyen telót vegyél 80e ért nem igazán tudunk ötleteket adni!

Ha az iPhone-ról van kérdésed, szívesen válaszol mindenki, persze ha tud!.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

MoLc
Na ez szép... 😊

iPhone 3G

red bull
most nekem az lenne a gyors kérdésem hogy a szifon.com-on kiírt "iPodtouch 2G jelenleg nem támogatott!"
bejegyzés mire vonatkozik?
hogy nem támogatja a 3.0-t a 2G touch?
vagy hogy még nincs hozzá jailbreak? (és esetleg hogy nem is lesz)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

oneal1
fenntvan, már nyomogatom 15 perce, nagyon baró a cucc😊
Frankó gyors, hogy mennyire stabil az meg majd eldõl.

!Forza Ferrari!

oneal1
megvan a hiba oka.

tehát aki 2g-s iphonra tesz customf-t az ne dfu modban hanem recovery ben csinálja

!Forza Ferrari!