iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Értem, erre a telcsire nem tervezek JB-t, szóval Navigon pénzért meg felejtõs, pláne hogy tényleg nincs rá szükségem 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Nekem igazából még nincs szükségem a GPS navigációra, pusztán mint érdekességet szerettem volna kipróbálni, de akkor már értem, kössz az infót.

Viszont a 3.0(.1) az valami brutál. Én nem tudom, hogy az iphone 3G milyen sebességû azzal a szoftverrel, de ez valami iszonyatosan durva. Konkrétan kb. dupla olyan gyorsan indulnak a programok, mint a 2G-s telcsimen 2.2.1-es most telepített szoftverrel.

Copy+paste egyszerûen ISTEN, annyira logikus, egyszerû és könnyen kezelhetõ, hogy kb. nem hiszem el. Megint egy pont az Apple-nek, mert ez forradalmi. Soha nem volt még ilyen könnyû szerintem mobil eszközön a másolár, ráadásul az, hogy komplett webes tartalamakat tudok email-en elküldeni... VÉGRE!

Spotlight-szerû keresõ is nagyon jó és brutál gyors.

Videofelvétel és vágás is állat!

Most már így 2 napnyi használat után azt mondom, hogy a telefon LAZÁN megérte a pénzét meg a 3,5 órás szenvedõs (de azért röhögõs / haverkodós / stb.) sorbanállást 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
igen, ez az, de nemtudom nálunk ez mennyire használható, és ez azért nem igazi GPS, mert ahogy látom a POI-k nem erõsségei. Navigon GPS-e azért abban erõs, be kell ismerni, elég jól ismeri még a vidéki kis szállókat, hoteleket, moteleket, kastélyszállókat, kutakat, ATM helyeket, s a közigazgatási intézményeket.

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
hát amit konkrétan teszteltem, az a Navigon programja volt //MEG NE VEDD ENNYIÉRT 😊//
nem szép ilyet mondani, de ingyen, amíg más nincs, elmegy kategória, de 130 dolcsit ezért kiadni, kizárt dolog, iGO és TomTom lesz a GPS királya, akkor tényleg már van esélye a telefonnak a GPS dologhoz.

Hogy a MAPS mire jó? valós idejû navigálásra semmiképp, erre jelenleg a NAVIGON a befutó, most mondtak egy másik verziót, de arra sajna nem volt még idõm, ha kipróbáltam majd firkantok róla. Szal amire jó, az térképként használni, szóval megállsz, városokban körülbelülre megmondja hol vagy, vagy te magad kikeresed, aztán nézegetheted mi van a környéken, esetleg útvonalat is tud generálni, abban nem rossz mellesleg, a GPS-ek is ezt az útvonalat követik általában (beállítás függõ, hogy mi alapján tervezel, idõ v távolság).
A frissítési idõk 3G-rõl vannak, lehet neked ez is változott, gyorsabb lett, de a Navigonra felesleges most költeni, én azt mondom, hiába fejlõdik elég jól, van supportja, nem az igazi magyaroknak.

pyrohun
A MotionX az? Most letöltöttem a lite verziót, azt próbálom.

pyrohun
"érezhetõen lassabb, mint egy gyári GPS progi, de még a tûrhetõ kategória."

De ez most mi? Melyik progi, vagy mi? 😊

( /me még láma GPS-ben, eddig 2G-je vót )

autoszimulator
Maps elég tragikusan mûködik, locations-t benyomva, városban kb 1-2 sarkot tévedett, 15-20 métert, de vidéken volt hogy egy teljesen másik falut mutatott, tõlem 8-10 km-re.
Ugyanakkor a GPS, ugyanitt teljesen pontosan megmondja hol vagyok, és 1-2 másodperc a frissítése, érezhetõen lassabb, mint egy gyári GPS progi, de még a tûrhetõ kategória.

pyrohun
A GPS az a Google Maps-en mennyire pontos? Úgy értem.. most autóval mentünk és ugye nem 100% real-time mutatta, hogy hol vagyunk, hanem kb. 10-15 másodpercenként rakta arrébb a kék pöttyöt 😊 Ez normális? Ennél jobb már csak rendes GPS progival lesz? Én ezt nem vágom, azt hittem, hogy ennél sokkal jobban mûködik. Ráadásul teljesen álló helyzetben szinte mindig téved legalább egy sarkot.

Képzeld nekem is. És rengetegért fizettem is. Nem azért írtam, csak elnéztem, mert 'feltétlenül ingyenes'nek olvastam. Elnézést, figyelmetlen vagyok.
Ability
Viszont nem tudod megvágni vele. Amúgy az Audiko is ugyan azt csinálja, csak újra is kódolja, de az is csak annyi, hogy megnyitod iTunes-szal és szikronizálás.
Ability
Olvasd már el újra, szinte minden programja eredeti.
Gondolom nem birnál ki 200 forintot egy programra... -.- Kb annyiba kerül a legtöbb..
Lacee
szerintem a legegyszerûbb megoldás az itunes-zal lehetséges.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ability
Úgyis meg kell vágni õket a legtöbb esetben: Audiko
pyrohun
Léteik olyan (nem feltétlenül ingyenes) appstore-os (! nem akarok jailbreak-et !) progi, amivel csengõhangnak a telefonon lévõ zenéket lehet berakni? Ha nem, akkor mi a legegyszerûbb módja, hogy mégis a kiválasztott zenét csengõhangnak berakhassam?

Sephi
Annak meg aki ezt a folytamatot kovetni tudja, tul sok ideje van 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
nem is rója fel az átlagmagyar senkinek, hogy lopott, pont mi nem tehetnénk, de mikor egy adott lopott cuccal kérkedik valaki, vagy akár úgy állítja be, hogy egy harmadik fél tõlük lopta, s így pénzt akar belõle, na az már durva.

MerlinW
Egyébként egyik sem lopott semmit, mindketten pénzért vásárolták az ötleteket, megoldásokat. Az egyetlen lopás az MS részérõl történt mikor Bill az Apple-nek dolgozott, és kapott egy elsõ szériás Mac-et, tesztelésre majd "véletlenül" elõjött a Windows-al😊

[merlinw.org]

Sephi
Ezzel az erovel akkor mindenki lopp mindekitol. Ez a legnagyobb baromsag, hogy ki lopott el kitol mit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
IBM és a Xerox a menõ, õk tettek le mindent az asztalra😊

[merlinw.org]

Zomil
nah igen, mind a 2 cég lopkodott rendesen 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Amit anno az Apple-tõl loptak, azt az Apple is lopta😊

[merlinw.org]

GregSB
Sztem egykutya a két cég, mindkettõnek megvannak a fasságai és a jó dolgai...

Sephi
Nekem speciel a MS-el sincs semmi bajom. Soha nem anyaztam a windows miatt (foleg azert nem mert nem fizettem erte akkrobian) es most sincs hogy fizetem, nekem pl tokeletesen mukodik a Vista.

Apple-el viszont eddig az iTunes-on kivul semmi bajom sem volt.

" Elõbb Microsoft Store-okat nyitnak minden Apple Store közelében, most iPhone mintájára Windows Phone... komolyan nevetséges."

Eddig is szinte mindent az Apple-tõl másoltak, ami sikeressé tette õket, miért változtatnának ezen a régi szokáson? 😄

Az Apple-nek is vannak érdekes húzásai, de fényévekkel korrektebbek, mint az MS.

Pl. ha az iPhone-t a MS adta volna ki, akkor már a 2.0-s rendszernél venned kellett volna új készüléket, ha használni akartad volna. Az Apple eddig az egyetlen mobil gyártó, amelyik a rendszerfrissítéseket az összes termékére elérhetõvé tette.

Ha az iTunes-ban látod, hogy összesen 2 GB a teljes tárterület, akkor csinálj egy Restore-t, ha utána is ennyi, akkor a készüléknek annyi, megsérült a belsõ flash tároló. Ha garanciális akkor csere, ha nem, akkor alkatrészenként még eladhatod, vagy szerzel bele egy másik alaplapot.

Kandurex
Nem mondod, hogy szerinted az Apple korrektebb cég, mint a pihe - puha? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ability
Röviden: a beszélgetések után pontokat kapsz. Minél többet beszélsz (akár téged hívnak, akár te vagy a hívó fél) annál többet lehet gyûjteni. Késõbb ezeket be lehet váltani. Le lehet beszélni, vagy telefon vásárláskor elengedik az ár egy részét. 1 pont = 1 Ft. A pontok egy idõ után elévülnek, aki nagyon sokat beszél, az szinte minden telóját ingyen kapja, mert olyan hamar összegyûlik neki nagy értékben.

info
Szasiztok!
Tudom csak néha kérdezek és nem nagyon veszek részt a fórum életben de ez ezért van szerintem 😊
Szal ma kaptam üzit a telomra hogy aranykártyás lettem illetve apukámnak is van amióta csak ez létezhet szal ez mire való és iphone domino vásárlás esetén ezt hog ylehet felhasználnI?
Nem nagyon találtam infot a t-mobil lapján 😞

Jah és elkezd lassulni amikor megnyitok valami... vagyis beszaggat

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

HALI! Szerintetek mitöl van az hogy egy 16GB-os Iphone 2GB-s belsö memoval rendelkezik? valmai hardverhiba lehet?😄

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

pyrohun
te hol élsz, egy párhuzamos dimenzióban? 😊

Ez egy netes kártya, mindenesetre írok nekik mailt.
autoszimulator
bankodat kérdezd, tán kezelési költség?

Az hogy lehet hogy vettem egy cuccot app storeban 0,79e-ért de 1,98-at vont le a kártyámról?
autoszimulator
<#eljen>

u r my friend

Kandurex
Ballmer -nek az a dolga! De ha már cég, inkább az Apple -t mondanám inkorrekt, nagy képû hulladéknak, mint elõbbit.

GregSB
Alapjába véne nem lenne nevetséges, viszont annak fényében már igen, hogy Ballmer kinevette és fikázta az iPhone-t amikor megjelent, és azt mondta óriási bukó lesz az Applenek, és a WinMo-t nem veszélyezteti...

autoszimulator
Jailbreakelni kell a telót, és akkor "ingyen" hozzájuthatsz. A témákat alapból nem támogatja a készülék, azok használatához MINDENKÉPP jailbreak kell, nincs fizetõs alternatíva. Programok meg nem drágák, és ha csak azt veszed, ami kell, akkor 200-300 forintért szerezhetsz be jó játékokat, és még az esélye is megvan, hogy feljeszteni fogják, amit már ingyen tölthetsz le

Hali! Hozzá tok jutni egy 3G-s 8GB-s Iphone-hoz 60K-ért .. és az lenne a kérdésem hogy Témákat le lehet-e tölteni hozzá vagy kisebb game-ket pl olyanokat amik az Apple Store-ban vannak? ingyen.. nem akarok még a gamekért+témákért is fizetni hülye lennék...
Thx a választ

Kandurex
Miért lenne nevetséges, a konkurencia jót tesz a piacnak,...

pyrohun
szánalom...

MS-nek ilyenkor nem ég a pofájáról a bõr? Elõbb Microsoft Store-okat nyitnak minden Apple Store közelében, most iPhone mintájára Windows Phone... komolyan nevetséges.

WuFraZselic
az mitõl lehet, hogy letöltöttem néhány free applicationt appstore-on át, semmi extra, facebook meg twitter cuccos, és sync után nem tudom elinditani, rögtön kilép... játék is, shazam is, minden amit leszedtem. ezután töröltem a facebook app-t, letöltöttem ujra, felraktam, és utána már MINDEGYIK progi elindult, ami addig nem... ez hogy?😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

autoszimulator
elõzõ szakmámat lenézted, nincs mentség

közben szrídotzéródátván lett a készülékem, és kegyetlenül JB-ztem, mert nélküle még mindig nem tudom kikapcsolni az teljes netet.

MerlinW
(békülõszex?)<#law>

[merlinw.org]

autoszimulator
<#szomoru1><#duhos2>

MerlinW
"Nem vagyok T-s helpdeskes"
Csalódtam benned, ugyanakkor hatalmasat nõttél a szememben <#vigyor3>

[merlinw.org]

GregSB
Nem vagyok T-s helpdeskes, ilyenekre már nem tudom a választ, hívd fel õket és kérdezd meg 😉

Sephi
Ha en, egy mar kifizetett T mobile-os iPhone-al elmegyek a T-hez, akkor megcsinaljak nekem? Nem az en nevemre volt vasarolva.