iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Telót is tilthatják, ha valaki nem fizeti a havi 10k-s elõfizut, akkor nem a kártyát tiltják, hanem az egész telefont, mivel a havidíjba a telefon törlesztõrészlete is bele van építve.
sztoncsi
Jaja...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

autoszimulator
# lanika Says:Reply to this comment Válasz
augusztus 6th, 2009 at 14:58

Én tegnap este JB-eltem a telómat vagyis a 3.0-át, és mikor hívott valaki akkor egy szomorú smyle jött ki a kijelõre , a brátnõm nem is tudta fevenni a telefont mert at irta ki hogy blocked, ez miért van? Ez is ettõl lehet?

<#banplz><#banplz><#banplz>

#11401: mit tudnak, mit nem, nem sok vizet zavar, mivel hogy nem tehetik. miért? mert a készülék letiltása nem szolgáltatói hatáskör, mivel azzal majdnem hogy használhatatlanná válik a készülék. Nekik csak a szolgáltatásodat van joguk korlátozni, letiltani, de ezt sem teszik nyugi. És aki felháborodik itt/más fórumon, velem együtt, nem azért van, mert fél hogy letiltják a számot, hát közel leszarom, de az hogy rángatják az embert, fenyegetnek, mikor fizetsz nekik nem keveset, na az a lol.

.: mobilize.hu :.

misterkrisz
JB-zed a telód, letiltják a a kártyád, magukkal basznak ki, mert a telefonod továbbra is tudod használni. ha letiltják a telefont meg van oldva a dolog. le tudják. 😊 de nem fognak szerintem ebböl balhét csinálni

iPhone 3G

autoszimulator
akkor arról tényleg felvételt kérünk majd 😄d

pyrohun
ó ez csak elsõ felindulás volt, de vissza fog térni ez a hangulat, ha felhívnának 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ha letiltanak valamit, az csakis a kártya lehet, mást tényleg nem tehetnek, és nem is fognak.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

misterkrisz
srácok. nem a kártyát fogják letiltani, hanem a készüléket. márha ezt meg merik tenni.

iPhone 3G

autoszimulator
Igen, de akkor azt meg kell indokolni, pontosan mi, mert nekem meg tudni van jogom, miért rángatnak be. Plusz elvileg még log-ot is kérhetek, ahol be lehet mutatni, mikor is történt ez. A telefonon behívás meg alapból, khm, fenyegetéssel hogy egyébként 5 napon belül kikapcsolják a számot, amit rendesen fizetek, mindezt egy szerzõdésen kívül, megindokolt ok nélkül, HÁT.

Ombika
Szerintem csak tullihegitek egeszet! Meg semmi info nem jott,h barkinek is letiltottak volna stb...

Ha valoban general valami halozati problemat, akkor van hozza joguk az ÁSZF szerint.

Télleg ne húzd fel magad minden ilyen hülyeségen, agyérgörcs nem poén huszonévesen 😊

pyrohun
monjuk nálunk nincs flotta, saját cégem és egyelõre csak ez az egy telefon van. de így nem is lesz több, baszki... hihetetlen.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
Hát ez egy szolgáltatás, ami jár a készülékkel, és T meg vállalta. mint ahogy a tetheringet is. nem tetszik, ingyen függetlenítsék a készülékem, és ott sem vagyok. pont. ja és a maradék pár hónap törlesztõmet is töröljék.

de ahogy olvastam, cégesre vetted, nekem is azon van, azokat talán nem merik annyira zaklatni, a flotta sokat számít nekik, és ha épp a fõnök urat hívnák fel ilyennel, aki ezt követõen kivonna tõlük 50-60 elõfizetést, az kínos lenne 😄 Szóval remélem nézik azt is, hogy az azonosított IMEI szám mellett milyen elõfizetés található 😊

Ombika
Most a szifon.com-on beindult a tema! Kivi lennek,h akiket behivtak a push bevolt e kapcsolva vagy nem!

pyrohun
"3.0 elõtt JB nélkül ez nem telefon volt, most már alakul nélküle is."

Ez pedig pontosan így van. Mondjuk nekem a 3.0-n már nincs szükségem JB-re.

Én is a PUSH-t használom és amõgy GMAIL-nél is mûködik, vagyis nem tudom más hogy van vele, de ugye hiába csak 15 percenként ellenõruzi a fiókokat, ha a push be van kapcsolva, akkor GMAIL IMAP használatával akár 2 percenként is kapok email-eket ugyanarra a postafiókra, amennyiben 2 percenként küldenek levelet nekem.

De ha ez a T szerint zavarja a hálózatot, akkor az a saját szociális problémájuk...

autoszimulator
De erre alapozni kár, ismerõsnek JB készüléket gariban javítottak, le se szedte róla, nem is ismerõs volt a srácok közt, egyszerûen leszarták. T alkalmazott kérdezte akkor tõlem, mert láttam h nekem is ez van, hogy JB-s? mondtam ja, és lám neki is az volt. 3.0 elõtt JB nélkül ez nem telefon volt, most már alakul nélküle is.

viszont szifonon egy tag mondott egy érdekeset, aminek lehet alapja, méghozzá a Push használata, az tényleg észrevehetõ, sûrû forgalmat generálhat. Persze akkor, ha az egész hálózatzavarás nem csak kifogás, de akkor meg miért jó nekik, hogy abban az egy órában, amíg bemutatod, nincs rajt JB...

pyrohun
De felhúzom magam. Micsoda mocsok õskommunista módszer ez? Elmennek ám a jó kurva anyjukba - és ezt ott bent a t-mobile-ban is el fogom mondani. Nem elég, hogy 4 órát várok a szar telefonra, most még nekem kell paráznom, hogy a kifizetett 135 ezer forint + havi 10300 forint ellenére még majd õk önkényesen le is tiltják a kártyát? Cégre vettem, cégem fogja beperelni õket, hogy az elérhetetlenség miatt lecsúsztam egy 20 milliós üzletrõl - kártérítsenek. Mocsok szar szemét banda!

Nananana, fel ne húzd magad megint, ahogy szoktad, nyugiii 😊
Szerintem gyakorlatilag a szifonuserek 70-75%-a JB-s, ha ennyi embert be akarnak hivni, egeszsegukre, repul a restore.

Milyen jó ilyenkor a gyári független..😊
autoszimulator
dettó 😄

Ombika
Nincs joguk letiltani szerintem se, ha fizeted az elofizut !! En most meg vacsi uj keszulekbe bele se tettem kartyam, kivi leszek ramcsorognek e igy, azaz miota figyeltek ezt!

autoszimulator
engem nem hívtak, meg igazából ha megcsöriznek, lehet beviszem JB-vel, és elmutogatom, hogy nem illegális csúnya app-al van tele, hanem a telefont használhatóvá tevõ kiegekkel, amit esetleg az apple is átvehetne. + saját készített cuccaim sem mennének, s a fájlszerkezethez sem férek hozzá enélkül. letörli, hazajövök, felrakom, egyszerû a képlet. De amúgy továbbra is tartom, hogy NEM tudhatják, hogy JB van a készüléken, szimplán gondolom berendelnek mindenkit, vagy a többséget, és megrezzentik. Egyetlen módon tudnák a JB-t, legális úton lenyomozni, bizonyítani, hogy az Apple evidensen mindenkirõl tudja/tudná hogy JB van a készüléken, és ezeket az imei számokat átadná a T-nek, és így hívogatnák be a jó népet. De nem ez történt, mivel JB sosem látott készülékeket is berendeltek.
Azt meg még mindig nem látom a szerzõdésben, hogy a készülékkel kapcsolatos, hálózati aggályaik miatt köteles lennék befáradni hozzájuk, saját költségen, vakációm közepén.

Ombika
Jah es meg az lemaradt,h mondtak szervizesek, nekik mar vittek JB-elt telot es siman legariztak! No comment! <#eljen>

pyrohun
Ha fel mernek hívni megmondom, hogy:

1. én is rögzítem a beszélgetést
2. semmi gondom nincs a telefonnal és amennyiben le merik tiltani olyan kibaszott gecinagy balhét akasztok a nyakukba médiavisszhanggal (tv2-is nél dolgozom) és pereskedéssel, hogy azt nem teszik zsebre

pyrohun
Najó ez szánalom... Bár az enyémen nincs JB de ehhez nincs joguk. Ráadásul állítólag 2G-s telefonnal rendelkezõket is berángattak...

Ombika
Nos a hir igaz, olvassatok szifon.com-ot! mondom a kollega tok normalis volt o csak epp akkor kapta es felolvasta nekem es meg rohogtuk is,h hogyan tudjak ezt megnezni es nem e inkabb csak garit kellene torolni! szal nem okoskodasbol mondta. kielemeztuk,h ez baromsag! Errol ennyit, de majd az okosok megodjak szifon.comon,h mi is a helyzet!! Jogilag ezt nem tehetik meg, mellesleg meg mire beviszed a telot torlod rola a fuggetlenitest es csokolom...

Létezik FireWre-os iPhone kábel? Be lehet szerezni valahol?
autoszimulator
szifont nézném közben, lol a legújabb hír! van esélyük hogy berángatnak, legalább lesz ok egy k*rva világ rendezésére megint 😄

WuFraZselic
igen, a tetheringet én is szeretném kikapcsolni (már ha egyáltalán be van), mert ezen a gépen az istenért nem veszi észre a telót 😄 help us plííííz 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

misterkrisz
tuti emiatt. 😊 de most fejbõl nem tudom..sajnos nincs elõttem. valaki mondja meg nekii 😊

iPhone 3G

köszi szépen 😊

Hol kell?😊 Kerestem és nem találtam. De ettõl függetlenül akkor se csatlakozik össze. Vagy lehet, hogy pont ez miatt nem?
misterkrisz
tethering be van kapcsolva a telón?

iPhone 3G

Erre valakinek van ötlete?😞
autoszimulator
valóban a szinkronizáció érdekében fel kell tenni az itunesra, de zenék esetén azt raksz fel, amit akarsz. És ellenõrizni sem fogja, mert nem tudja, hisz nem tudhatja, hogy a betöltött mp3 honnan van, ha nem tartalmaz digitális vízjelet, akkor sem bizonyítható, hogy lopott, szóval azzal nincs gond. A videó a formátumok miatt más tészta, ott át kell elõtte konvertálni, hogy felmehessen a telóra, de megvételrõl ott sincs szó.

Valaki kérem válaszoljon vagy mondjon egy olyan helyet ahol ez le van írva 😊 köszi

autoszimulator
nos, unlockot még esetleg látja a szolgáltató, de ettõl még joga nincs letiltani a készüléket, mert ha én egyszer megvettem ezt a telefont, akkor már hadd csináljak azt vele, amit én akarok, nem tudom hol hallották, hogy korlátozzák, mit tehetek vele, mit sem. Legfeljebb azt mondhatják, hogy akkor kisfiam, garancia ugrás van.

Egy ilyet megcsinálnak, kapnak egy kis pert, aztán akkor több nem lesz. De azt észrevettem, hogy a szervizesek mindig többet tudnak, mint amit kellene, s fele sem igaz 😄 Ha meg az adatforgalmat tiltják le, akkor meg büntessék magukat //élõ elõfizetésnél nem is tehetik, de érdemes elõvenni a szerzõdést, áll-e benne ilyen, azért egy letiltást, szolgáltatás korlátozást nem egy email határoz meg, hirtelen//

Ombika
Nem is kell neki elbiralnia , mivel csont ures volt es cserekeszulek mindenki baxtathatja! 😊 Mellesleg akkor kapta epp mail-t , mikor en ott voltam es dumcsiztam vele, szal nem azert mondta ezt a dolgot!! Meg en meseltem neki,h hogy smint mukodik a rendszer! 😊 Nah de a valasz mi 11363 HSZ-emre? Kitudjak szurni vagy nem?!

Ja, csak a garanciát és a returnt nem az átvevõ ügyfélszolgálatos bírálja el 😊

Ombika
Ketlem mivel en mondtam nekik,h T elott epp most restoreoltam a cserekeszuleket ami felvolt torve es en mondtam nekik appulo cimet! 😊)

Rád akart ilyeszteni..😊
Ombika
Tegnap, h voltam T-nel beszelgettem szervizes fickoval es mondta,h akkor kaptak e-mailt, akinel eszreveszik halorajelentkezes utan,h fuggetlenitette letiltjak a telojat , meg a magyar nyelv miatt is! Nah most a fuggetlenitest igy kibirjak deriteni szerintem nem, a nyelv eleve okorseg! 😊)

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy olyanokat hallotam hogyha bármiféle saját vidit zent fel szeretnénk tenni az iphone ra azt felkell tenni az itunes ra és onann kell pénzért letölteni? Ezekníkvül képeket azért lehet r tenni?

pyrohun
a 3.0.1 javítja az sms bugot, amivel elvben át lehet venni az irányítást a telefonon (valójában ez magyarországon szerintem senkinél nem valós probléma), viszont elbasz csomó minden mást 😊)))

autoszimulator
mármint 3.0 és 3.0.1 között?

sztoncsi
Sajna mostanában nem tudtam olvasni a topikot, és nem találom mi a különbség az új és a 3.0 patch között...!

Össze írná valaki miben különbözik a két verzió?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Nektek elõfordult már olyan hogy nem tudtatok semmilyen módon a netre csatlakozni wifit leszámítva? Miután újraindítottam a telefont nem volt probléma.
Ombika
Fertelem! 😊 Remelem mielobb elmegy bontatlan iPhone 3G-m es johet 3GS! 😊

misterkrisz
mázli. én nem tudom meddig birom ezzel a nokiával😞 ááá.

iPhone 3G

Ombika
En meg megjeleneskor es a pontos adatok beadasa utan kivaloan mukodott, azota nem neztem ujitottak e vmit rajta!! Megjott telom vadi ujat kaptam! 😊