iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolti001
Egyszerübb lenne ha valakihez átmennél aki ért hozzá és megmutatja neked mit és hogyan kell csinálni! Szerintem!

carterx
Ha kiveszem a sim kártyát,ezt írja ki bekapcsolás után:

no sim card installed
insert a valid sim with no pin lock
to activate iphone

carterx
nem találok semmi megoldást a bajomra.

carterx
nem látja a 8.0.2 itunes se a telót.
a QuickPwn2 me el se indul a gépen,már ha az kéne....

REPS0L
faq kicsit elvan baszcsizva 😄

3G és A-GPS chipek (2G-vel csak EDGE-n keresztül lehet internetezni!)

akkor wifivel nem is? :o 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

carterx
mondom mi van a képernyõn.
az itunesban meg az van kiirva hogy a sim kártya nem kompatibilis.
a telót csak vészhívásra használhatom jelenleg.
közben olvasgatom a faq-t.

ha leirod világosabb.köszi

MerlinW
FAQ és szifon.com olvasása...

Ha DFU-ban vagy akkor nincs kép a telefonon. Vagy fekete vagy fehér (most nem tudom), viszont az iTunes felismeri mint szervíz módban levõ telefont. Ekkor ismét shift+restore.

Ha van USB kép akkor sima recovery módban vagy. Az is jó lehet 2G esetén, ez kiderül a Restore foyamán. Ha nem dob hibaüzenetet akkor oké, ha dob akkor DFU-ba kell tenned.

DFU mód (mert helyetted is olvasom a FAQ-t...)

- elindítod az iTunes-t
- rádugod a gépre, kikapcsolod a készüléket.
- Power és home gombot együtt nyomod 10mp-ig
- Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10mp-ig

[merlinw.org]

carterx
asszem azzal megvagyok.
ott tartok hogy az usb képe és az itunes logó van a kijelzõn na meg a csúszóka.
most mi jön?

MerlinW
Neked 2G-d van nem? Az már független mióta feltetted a custom 3.1-et. Ultrasn0w 3G-hez való, 2G-t megöli.

Cydia-ból kellet volna telepítened a mobileinstallation crack-et, újraindítani a készüléket, letölteni egy ingyenes programot, és utána mentek volna a tört ipa-k.

Most, hogy nem indul el a telefon a DFU-s bolondozásra lesz szükséged.
Minden le van írva a FAQ-ban és szifon.com-on.

2 éve minden iPhone-os oldalon ez az elsõ számú téma, nem hiszem el, hogy nem vagytok képesek olvasni, mielõtt minden szirszart nyomogattok, telepítetek.

[merlinw.org]

carterx
Sziasztok.

Feldobtam a 3.1 szoftot a gépre de nem tudtam telepíteni semmi .ipa fájlt.
Arra gondoltam lefuttatom az ultrasn0w-t függetlenítés miatt,de azóta nem indul el a teló.
Most mit csináljak?

MerlinW
Amerikában nem létezik. Olaszban, Szlovákiában és még pár EU-s országban van. Az adott ország szerzõdött szolgáltató(i)jától függ van-e vagy nincs. Igaz, hogy +20ezerért, de itthon is kapsz független telefont Dominó + T-mobile-os függetlenítéssel.

Ipodszervíz is valamelyik (vagy több) EU-s országból hozza a készülékeket. Ezért is adja drágábban valamennyivel (Beszerzés/szállítás + valutakülönbség + EU-s adó + Magyar ÁFA + haszon).

[merlinw.org]

Sephi
Te, javits ki ha tevedek, de amikor konkretan meg van mondva, hogy gyarilag fuggetlen iPhone NEM letezik, akkor most kinek lehet hinni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem írj az applenek. Van olyan oldal ahol a véletlen megvettem programok, meg egyéb félreértésekkel foglalkozik és 24 órán belül válaszolnak. Nekem is válaszoltak.
Van valakinek OTP VISA Electron kártyája?
Elfogadta a Store, de valamiért eddig nem vont le a vásárlásaimért (nem free, hanem fizetõs cuccot vettem). Nem szeretném, ha az accom tiltva lenne.

Vagy máshogy kell lekérdezni, mint a webes felületen? Nem értem a dolgot.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

sztoncsi
Nekem sincs, és nem is lessz, csak lenne már egy iPhoneom ami mûködik is rendesen...! Nincsen szerencsém ezzel a cuccal, pedig nagyon bejön!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

pyrohun
Volt egy kimutatás errõl nem is olyan rég, keress rá, ha érdekel. De nekem személy szerint van minimu 10 iphone-os ismerõsöm és egyiknek sincs törve a telcsije.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
21,17 millió ájfónt adtak el 2009 Q2-ig bezárólag.

Több százezer = pár százalék.

precision
mutass már errõl vmi felmérést vagy statisztikát
mert ezek csak szavak, nincs mögöttük bizonyíték

viszont a többtíz és százezres devteames és appulos meg különbözõ cydias letöltések mögött vannak

Bazinga!

autoszimulator
és igen, erre kellett, kösz!

próbáltam több Cydiás cuccot, de vagy korlátozások voltak rajt, vagy a rémálmom teljesült, a Küldés gomb a jobb alsó sarokba került. Úgy lehetetlen SMS-t írni kocsiban, vonaton, buszon, mert folyton elküldtem a fél üzenetet egy rázkódás miatt...

.: mobilize.hu :.

pyrohun
A többség baromira nem, te nagyon nagyot tévedsz, a jailbreak-elt telefonok 5-6% körül mozognak, ami nulla a nem jailbreak-eltekhez képest.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
ne menjünk bele a warez/antiwarez témába mert felesleges 😊
örülök neki hogy megveszed a programokat, és támogatod a készítõket

de azt is fogadd el hogy a többség igenis jailbreakeli a telefonját, "lopja" a programokat, és a szifon.com -on igenis nem baj, ha van errõl szó, vagy ha szinte csak errõl van szó 😊

Bazinga!

precision
BigBoss source -on láttam egy olyat hogy SMS Helper, ami az sms appon belül számolja a karaktereket... onnan is tudsz copypasteolni
vagy ha pont az sms íráshoz kellett, akkor tökéletes 😊

Bazinga!

autoszimulator
Valakinek a kezébe nem akadt olyan progi, ami számolja a beírt karaktereket? Mindegy mit kér be, utána copy paste módszerrel használnám tovább.

.: mobilize.hu :.

pyrohun
"de az ember már csak ilyen, ha ingyen megszerezhet vmit, nem fog fizetni érte"

Azért mert neked megátül értetõdõ, hogy amit lehet, azt (el)lopsz, más ember nem biztos, hogy így gondolkodik. nekem a feltört 2G-m is csak azért volt törve, mert nem tudtam volna magyar SIM kártyával használni. Illetve akkor még olyan gyerekcipõben járt a szoftver, hogy csak kiegészítésekkel lehetett normális telefont varázsolni belõle. De sosem használtam AppStore-os tört cuccokat.

Zetorg
az is valami 😊

REPS0L
de legalább beszóltál 😄

Zetorg
na jó, benéztem az árakat 😄😄

MerlinW
50%-al gyorsabb proci, 2x annyi memória, iránytû, erõsebb aksi, új kijelzõ technológia, a márka és hogy nincs a piacon hozzá fogható, ami által annyiért adják amennyiért akarják. Mióta világ így mûködött a piac.

Apple termékek mindig maga presztízzsel bírtak, ezáltal státuszszimbólumként vannak jelen. Ezek pedig általában a legdrágább termékek.

[merlinw.org]

Zetorg
hol látsz 40est? 😄

70 és 60 a különbség.

amúgy jóval gyorsabb, mint a 3g. megy ugye a legújabb és azt mindíg meg kell fizetni. 😊

REPS0L
nemigazán értem, mi ér 40et? az iránytû? vagy a hangvezérlés? 😊

Zetorg
szerintetek jövõre lesz új iphone?

MerlinW
3G és a 3GS közti árkülönbség reális, a többi nem. Egyébként ennyi az ára majdnem mindenhol. Ezek tartják az árukat, 1-2 éven belül nem nagyon lesznek olcsóbbak.

[merlinw.org]

REPS0L
majdnem +40kilót kifizetni majdnem a semmiért, hát durva 😊

MerlinW
Új, gyárilag független készülékek az ipodszerviz.hu-n:

3G (8G😎 - 129.990.- Ft
3G (16G😎 - 166.990.- Ft
3GS (16G😎 - 199.990.- Ft
3GS (32G😎 - 229.990.- Ft

[merlinw.org]

carterx
értem,nem tudtam.Köszi a segítséget,egyelõre ennyi.
Ha valaki tudja melyik a jó magyarítás a 3.1 szoftra szifonról lécci mondja meg.

Köszi

MerlinW
Majd a többiek megmondják, én nem használom.

OFF

Csak a gyakori fogalomzavar miatt: Itt (is) magyar nyelvi állományok vannak. A MUI (Multilingual User Interface) az más. Az maga az interfész azaz, az a rendszer ami lehetõvé teszi a lokalizálást. Ezt ugye már tartalmazza minden rendszer. Ezt a MUI-s hülyeséget/fogalomzavart az Microsoft terjeszti azzal, hogy a nyelvi csomagjait ezzel a megnevezéssel tünteti fel, némileg jogosan, hiszen a nyelvi csomag egy komponense a MUI-nak. Azonban a nyelvi csomag nem maga a MUI😊

Bocs a kitérõért😊

[merlinw.org]

carterx
Nem találok 3.0 MUI-t.
2.2 van vagy a 2.2.1,de a második hibás.
Mit tegyek rá?

sztoncsi
Hát ez most újra lett indítva egy párszor, és mégis csinálta...

MerlinW
cydia/manage/sources/edit/add --> add hozzá a http://stable.szifon.com forrást. Utána ott lesz a Sections menüben a szifon.com és azon belül a magyarítás. Asszem a 3.0-ás kell hozzá. Telefonszám, logofix-hez van 3.1-es.

[merlinw.org]

carterx
Kész lett.
Akkor most van egy tört-független készülékem?
Hol találok magyarítást hozzá?
Cydia tök üres 😞

MerlinW
iPhone-ra is van. Egyébként nem tudom mit keres nokia video ebben a topikban😊

[merlinw.org]

REPS0L

Volt ilyen, meg a 2.valahanyas szofttal.
Amugy ujrainditas megoldotta. 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

carterx
értem,na akkor nekilátok.

MerlinW
Elindítod iTunes-t, összedugod a telefont a géppel, miután felismerte a telefont rákattintasz az iPhone menüjére bal oldalt, lenyomod a Shift-et és közben rákattintasz a jobb oldali nagy Restore gombra (shift lenyomása közben). Felugrik a tallózó, kikeresed a 3.1-et, és kész vagy.

[merlinw.org]

sztoncsi
Sajna voltam olyan balfék, hogy nem néztem utána, hogyan tudom megtenni...

Sephi
Lehet regimodi, de en meg mindig iPhoneBrowser -el mentem ki a Adress Book / SMS / Safari / Calender / Notes filokat, majd JB utan visszarakom oket 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sztoncsi
A gond az, hogy nincsen outlookkom...😊 ugat is érte mindig!

Amit viszont nagyon elbasztam, hogy a tegnap kapott új telefont ma vissza is vittem, mert ez is beszart!!!
Viszont én hülye nem mentettem le róla más módon a telefonkönyvet, így megint 3.1-es lesz ha megkapom az újat!

Nem tudom valaki találkozott e már olyannal, hogy a iPhone nem jelezte a hívást semmilyen módon, ha készenléti állapotban van?!?
Se csörgés se rezgés se semmi! (nem volt kikapcsolva a pöcökkel a hangerõgomb mellett)

Viszont amikor elõvettem a telefont, ki írta a nem fogadott hívásokat, arra az idõpontra, amikor elõvettem a telefont!

"Nem tudom. Én nem használok ilyeneket, csak belinkeltem. Szerintem a mainstream játékok többet írnak/olvasnak"

A kettõ nem hasonlítható össze. A programok nem írnak a nap 24 órájában folyamatosan a flash-be és mindig véletlenszerûen címzéssel írnak. Ezzel szemben a virtuális memória fájlja egy fix területen lévõ 256 megás állomány amit folyamatosan frissít a rendszer és mindig azonos területre ír, ezzel azokat a blokkokat elég hamar elhasználhatja.
(Általában 1000000 írási ciklust adnak a gyártók még SSD esetén is azonos blokk esetén)

carterx
a szoft lejött,nem kell hozzá esetleg valami program ahová betallózom a szoftot?Vagy elég az itunes?
hogy nyomom a shift+restore kombinációt?