iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy jailbraikelt T-s 3G-m, 3.1.2-vel. Mindent egyszerûen meg tudok rajta oldani. Az egyik haverom most vett egy 3Gs-t, szintén T-s. megkért, hogy jailbraikeljem neki. nagy mellénnyel odaálltam, hogy egyszerû mûvelet.
De nem.
Friss rendszer (3.2.1), Blackra1n, cydia, mobilinstallation....
...és itt OVER.
ujraindul a teló, és mindent kezdhetek elõlrõl.
azt olvastam, hogy a 3Gs-nél nem szabad kikapcsolni a telefont, mert akkor új JB kell.
de újraindítás nélkül hogyan tegyem meg? (T-pot??)
vagy valami újabb megoldás?
ez is nonszensz hogy ne kapcsold ki!-és ha lemerül.. F*ck!
Megyek olvasgatni!
Igazából csak a JB, Unlockos részt kéne frissíteni + kibõvíteni a 3GS-el...
Nézd meg a #13295 és a #13296 -os hsz -t, ott leírtam amit én tudok errõl. Nem ugatott le senki, szal elvileg ez így vmilyen formában igaz. Az tuti, hogy a JB -vel elúszik a garancia. Az is tuti, hogy ha iTunes -ban nyom az ember egy restore -t akkor visszakerül a gyári szoftver és eltûnik a jailbreak. A kérdés, hogy ezt észre veszik e a Tnél vagy sem. Én még mindig nem hallottam errõl semmi info -t 😊
A jailbreaknek semmi veszélye. Az ssh jelszó gond csak akkor jön elõ, ha az ember feltelepíti az openssh csomagot a cydiaból. Ha nincs fent ssh, nem tudnak távolról kapcsolódni a telefonhoz 😊 Semmi káros hatása nincs a jailbreaknek. Csak lehetõvé teszi, hogy 3rd party program(kódok) fussanak az oprendszeren.
Az ismerkedést pedig sok-sok olvasással kezd 😊 A szifon.com és a bannerben lévõ FAQ tökéletes hely a kezdéshez 😊
Bazinga!
iPhone vásárlás elõtt állok ezért szeretnék egy kicsit tájékozódni és feltenni pár kérdést a tapasztaltabb tulajdonosoknak 😊
Szóval a 16 GB-os 3GS-ben gondolkozom a T-nél venném ikon 200-al 12 hó hûséggel. A kérdésem a jailbreak-ra vonatkozna.
Ha megvettem a telefont és ki szeretném jailbreakelni akkor az garanciavesztéssel jár, vagy megoldható, hogy az elején csinálok egy backupot rola és ha gond van vele akkor restore és nem veszik észre, hogy jailbreakelt volt.
Függetleníteni nem szeretném, csak olyan alkalmazásokat is kipróbálnék amit az apple nem hagyott jóvá vagy nagyon drága maga az alkalmazás (IGO).
A másik kérdésem, hogy mi a veszélye a jailbreaknek (pro és kontra). Mostanában sokat olvasni, hogy ha az alap ssh jelszót nem változtatod meg akkor bizony ráfaraghatsz, nos ez könnyen kivédhetõ viszonylag, de ezen kívül van más buktatója a dolognak.
Illetve utolsóként az, hogy mit javasoltok mint tapasztaltabbak, hogy kezdjem az ismerkedést a telefonnal úgy hogy ne keljen 3 nap múlva egybõl restorral kezdenem 😊
A segítségeteket elõre is köszönöm!
üdv.
Roland
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(csak vicc volt)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
(tényleg jó pihit!)
Mivel fáradt vagyok nincs idõm, hogy unatkozzak mivel pihenek.<#vigyor>#vigyor>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nincsen neked valami dolgod? (másik fórumra gondolok )<#hehe>#hehe>
Azért írtam, mert ha a srác az én hszem alapján felugrik és elmegy venni egy fülest, és utána olvassa a te hszedet (mármint miután hazaért, a vásárlásból), és nem írom bele a 3G-t akkor jogosan szidná az anyámat...!
ezt már régen is csinálta néhány bolt, gondolom nem a nagy T-ben vetted, hanem egy kisebben. Õk szeretik magukat bebiztosítani ily módon, de igazából ez nem a törés ellen van, bármit is mondanak. De még csak a függetlenítés ellen sem nagyon, mert mindenképp fizeted a havi 5ezret. T-nek meg valójában mindegy innentõl, hogy milyen kártyával használod, max a túl használattól esnek el. 3GS akkor még nem is függetleníthetõ legálisan, T-ben? Mert ha már igen, fõleg logikátlan dolog. De hogy miért pont 16 havi? Ez is logikátlan. 12v18 szokott lenni. Szerintem próbáld máshol, ott nem kell ilyet tenni. Nem véletlenül 80ezer a készülék, és utána 5 ezer, hogy ne kelljen egyben kifizetni.
És most már az sem játszik valójában, hogy fogod magad, és nem fizeted, mert ahogy tapasztaltam is (igaz T-com, nem T-mobile, de ez szerintem T-System féle szokás lett) kiadják a tartozást egy behajtócégnek, akikkel aztán bátran lehet pereskedni, ha nem akarsz fizetni, vagy ha a kezelési költségüket nem akarod, stb. Csúnya dolog, ez már nem az a világ, mikor nem fizetünk, akkor egyetlen bünti az,hogy újra nem szerzõdhetünk oda a nevünkön/címünkön😊
.: mobilize.hu :.
A T-mobilnál, azt mondták, hogy nekem cseréltek 4-et, egyéb vásárlóknak, pedig összesen 3-mat!
Akkor csak nekem nincsen ennyire szerencsém, azt hittem azt mondja, hogy hetente 1et azért cserélnek! (mármint az enyémeken kívül)
A díler meg egybõl, basszus komám, te akkor ne vegyél nálunk Apple-laptopot... <#wilting>#wilting>
hülye kérdésre hülye válasz, bocs 😊
természetesen játszani vele, megijeszteni a kutyát, földön lévõ pók széttaposása, megtanítani moonwalkolni...stb. 😊
Bazinga!
"Legalábbis a 3G-nél így van!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki tudja hol lehet gift card ot venni magyar itunes hoz az kérlek linkeljen már be 1 et mert én kerestem de én nem értek hozzá és találtam mindenfélét csak olyat nem ami biztosan jó... kérek aki ért ehez és tudja mit keressen segísten
Elõrre is köszi
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Legalábbis a 3G-nél így van!
Vásároltam az ebay.com-ról egy utángyártott fehér iPhone 3G full házat, mert az eredeti már eléggé leharcolt.
Érdeklõdnék, hogy ha lecserélném az eredeti házat egy ilyen utángyártottra romlana az érintõkijelzõ minõsége?
Zsolti
Bazinga!
[merlinw.org]
A Free progikra van megoldás, de ahhoz vissza kellene olvasni, mert már én sem tudom!
Azt szeretném kérdezni hogy bankkártya nélkül hogy tudok itunes ról vásárolni? Esetleg ha bemegyek a t-mobilba ott lehet valahogy?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
iPhone 3G
Olvass FAQ-t elõször.
[merlinw.org]
Új iPhone Decemberben érkezik 3GS 8GB. Új generációsról még semmi hír, de a tendenciát figyelembe véve jövõ nyáron elképzelhetõ.
Hologram mint technológia közkereskedelemben még nem létezik, máshol is csak gyerekcipõben.
[merlinw.org]
Mi lehet a gond?
amúgy ilyen biztos nem lesz benne, mert hasztalan parasztvakítás csak 😊
Bazinga!
hallotam hogy lesz olyan az új iphone ba hogy kivetiti a képet vagy is hologramos.
ténleg lesz ilyen az új iphone ba?