iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vissza az egész, az volt a baj hogy szóköz volt a nevében!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sephi
Lakasba Wifi bekapcs, 11 nyitott es 4 zart csatorna. Plazakban mindenhol van. Gyorsetermekben is es azok ugye majdnem minden sarkon vannak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Próbálok egy csengõhangot rásyncelni a telóra, ugyan úgy csináltam mind máskor, de egyszerûen nincs ott a csengõhangok listájában.Mi baja lehet?m4r formátum, 29s hosszú.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Akkor valami nagyon jó lakhelyet fogtál ki magadnak 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Gyakorlatilag net nélkül iPhone = alap szintû érintõképernyõs teló + butított PSP, ami külön külön is olcsóbban kijön 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sephi
Mar elnezest de van akinek 3000 ft az penz. Nekem sincs net elofizetesem mivel akarhova megyek 80%-ban van wifi. Kiveve Barcelona, ott nincs sehol 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LoDMaSt
Számból vetted ki a szót, csak nem akartam ezt így leírni, mert biztos jönnek majd az okosok, akik megmondják, hogy miért jó. De szerintem is azzal sokkal jobb az iPhone, mint pl a nokiáim voltak, hogy rajtavannak a leveleim, facebook, torrent, stb kliens, meg a böngészés is sokkal gyorsabb.

@ Hellomarci

Mi értelme az iPhonenak net nélkül? El nem tudnám képzelni nélküle. Ha már kiadtál 160ezret egy telóért nincs havi 3000ed egy 1gb-s netre?
precision
ja értem, thx 😊

Bazinga!

MerlinW
Anélkül nem lehet újraindítani a telefont pc-re kötés nélkül. Az új tavaly október óta vásárolt 3.1.2-es 3GS-ekre vonatkozik.

Olvass szifont, pont a napokban volt róla szó.

[merlinw.org]

precision
mi a lócitrom az az untethered jailbraik, és miért sírnak érte annyian? 😊

Bazinga!

MerlinW
Kikapcsolni tudtommal nem lehet, csak sbsettings-el vagy más külsõ alkalmazással. 2G-m van GPRS-t itt kell macerálni, hátha:
settings/general/network/cellular data/apn-t írd át vagy töröld ki

[merlinw.org]

MerlinW
Mi nem látszik?

[merlinw.org]

sztoncsi
Sõt a wifit kapcsold vissza, mert ha lát hálózatot, legalább akkor tudsz vele netezni!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Akkor mit kell kikapcsolnom?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

autoszimulator
ha ennyire nem akarsz netezni, a T-nél tiltasd le. Wifit emiatt nem kell kikapcsolni, nem a mobilnetet használja.

.: mobilize.hu :.

Ez már csak "elvileg" marad 😊 csak visszaállt mostanra már a rendszer, nem? iTunes backup egész jól teszi a dolgát

Dzsega
A wifi nem eszi a pénzed...
A net beállításoknál törölj ki ezt azt és akkor nem lesz gubanc.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Kedves iPhone guruk!

A segítségeteket kérném. A minap vettem egy T-Mobile Domino díjcsomagos iPhone 3GS telefont. Hiába tiltottam le a WiFi-t a Settingsben, a Restrictions-ben pedig kikapcsoltam a Safarit, a Youtube-ot, az iTunest és a Locationst, azért egy-egy progi, pl. játékok ki-kiszökdösnek a netre (highscore-t feltölteni, meg ilyenek). A baj az, hogy Dominoval ugye ez nem valami jó, pár perc alatt leeszi az összes feltöltött pénzemet.

Meg lehet oldani, hogy az egész telefont, minden programjával együtt, le lehessen tiltani a WiFi hozzáférésrõl?

A telefon amúgy nincs jailbreakelve (egyelõre).

Elõre is köszi!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

grizzly21
megse olyan hulyeseg a flash player? 😊

Dzsega
Iphoneon nem láccik... 😞

passatgt
áá ez fake, az árnyékok nem stimmelnek<#idiota>

Ezt sem értem.
A boot logo-ig jött be, meg a boot logoban félig becsúszva egy megfagyott töltésjelzõ, ami körbe-körbe szokott világítani, de most csak állt. Bármit nyomtam nem reagált, csak a home gomb+power gomb segített, de kikapcsolni sem lehetett, csak újraindítani. Gondolod, hogy ha a befagyott töltésjelzõ félig a boot logoban állapotban elindítom a blackrain-t, helyrehozta volna?

MerlinW
Élõ Parrot interjú és bemutató a mai CES rendezvényen.

[merlinw.org]

autoszimulator
életedben hányszor videótelefonáltál? Ha igen, akkor sorry. Igaz, hiányzik a többi telefonhoz képest ez a képesség, de egyelõre a használhatósága erõsen korlátozott. Flash az kínos apple hiba, de ez is, fõleg a 3GS óta inkább szoftveres korlát, mintsem hardveres, szóval bármikor javítható utólag. (ellentétben a front kamerával)
TV nézés, ennek mondjuk valós akadályát nem látom, igazából nincs is, sok külföldi tv nézhetõ már neten. Anno a TV2 is büszkén hirdette, hogy van netes adásuk. Ehhez képest a két magyar nagy keradó nemigazán nézhetõ még számítógépen sem, neten keresztül. Van pár minõségileg kifogásolható stream, de ez édeskevés. Talán félnek a mûsorlopástól? Az így is megoldható, tökmindegy. Bár a telefonok kijelzõje nem nagy, azért 3G netrõl táplálni egy live stream vevõt nehéz lenne. Csak wifi meg túl kötött lenne.

.: mobilize.hu :.

REPS0L
csak annyit kellett volna hogy amikor bejön a töltõnek a képe meg a földgömbé, akkor letöltöd a blackra1n -t és azt elindítod, annyi.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hát nem tudom mirõl beszélsz, de közben már megvolt a teljes restore, JB, újratelepítés, stb.
A telefon jailbreakelve volt már elõtte is, a blackrain-nel, volt rajta mobilinstallation crack stb. Aztán a mai nap folyamán találtam egy appsync nevû progit, amirõl azt olvastam - bár lehet rosszul értelmeztem - hogy szinkronizálás során, nem csak az iTunes-ból lévõ tört progikat teszi fel a telóra, hanem a tört progikat is átteszi telóról az iTunes-ba mint a "Transfer purchase" opciónál. De lehet csak én fordítottam félre, és az egész ugyanarra jó mint a mobilinstallation crack. Miután ezt feltettem a cydia-ból, újraindult a telefon, de bootnál tovább sosem jutott.
Aztán jött a kézi recovery mód..

wolfaud
Vissza terve meg a google telefonhoz nekem alapvetoen 2 hianyosag van az Iphonban ami meg jol jonne!! az eggyik az elso kamera video hivashoz! a Masik hogy tv-t lehessen rajta nezni ja meg mikor lesz mar Flash!?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Akkor a Make it rain-el csak el kell hogy induljon ha csak állóképes jelet mutat indításnál, nem?

Blackrain-nel csináltam a JB-t, de már elég régen. Egyébként T-Mobile 3G, 3.1.2 volt.

sztoncsi
<#ejnye1>Nem az én honlapom... <#vigyor1>
Ráadásul csak erre mondtam, hogy SZERINTEM fake!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Umm, appsync-hoz jailbreak kell. Azt mivel csináltad? Mert legnagyobb alap, hogy restart után JB-vel csak "Make it rain"-el indul...

Közben sikerült revoery módba tennem a home és a powergomb segítségével, de örülnék ha nem kellene most órákig telepítgetnem... Valakinek ötlete?

Sziasztok!
Feltettem az AppSync nevû progit a telóra, aztán restartoltam, de azóta nem indul el a teló, csak az alma logó jön be, meg alatta egy "töltõ jel" 😞. Az iTunes sem érzékeli.
Gondolom csak a restore jöhet szóba, de azt hogyan csináljam ha az iTunes-ban sem látom?

MerlinW
Pont a hét elején írtam róla a kis szemetes blogomba😊
Az API oldalt kiolvastam, az tuti nem kamu, ott a kód, annak mûködnie kell. A tervrajzokból sok nincs publikálva, de ami kint van az is alapos munka. Egyébként ma kezdõdik a CES Vegas-ban, ott lesz a bemutató, a hét végéig kiderül kamu-e vagy sem.

[merlinw.org]

passatgt
keresem azt a képet, amin az az ember hobbija, hogy mindenre azt mondja, hogy fake, de nem találom

MerlinW
sztoncsi
Meg nézegettem, és így is az a véleményem, hogy kamu... most sajna nem érek rá keresgélni azt a játékmodellt ami ott valóban repül... de este meg keresem!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Dzsega
miért ne tudna küldeni?
Akkor ha netezel, honnan tudja, hogy te mit akarsz megnézni??? Azt el kell küldenie.
Amire te gondolsz az, hogy nem tudja megosztani a jelet mint egy swich.

Az irányításnál meg azt írja, hogy van benne autómatikus stabilizáló. A moddel helikopterekben pedig nincs mivel ott az a lényeg, hogy te csinálj mindent itt pedig csak a móka minden komolyság nélkül.

GregSB
precision
én is ezt akartam írni, de féltem h kiröhögnek 😄

a videoban is van egy olyan rész, hogy a srác elforgatja 90 fokkal az iphone -t a helikopter meg nem csinál semmit
a másik pedig a wifi... én nemtom, hogy az iphone wlan chipje transmitter volna, tehát hogy nem csak fogadni tud jelet hanem küldeni is... mert szerintem ez kell ahhoz hogy parancsokat küldjön a helikopternek
a harmadik pedig én kételkedem hogy ekkora hatótávja lenne a wifinek... pláne úgy, ha hozzávesszük, hogy az iphone nem is biztos hogy tud küldeni jelet, de ha tud is, nem hiszem hogy ilyen távolra, semmi antenna v. ilyesmi nincs rákötve ami ennyire felerõsítené a jelet

de az is lehet, hogy hülye vagyok 😄

Bazinga!

sztoncsi
Ez egy hatalmas kamu! Nekem van egy távirányítós helkopáterem... távirányítóval sem olyan egyszerû az irányítás, nemhogy egy iPhoneal!

Dzsega
érdekes...
Kíváncsi leszek az árára ha nem túl drága akkor lehet benevezek 1re 😄

GregSB
iPhone-al távvezérelt helikopter 😊

Dzsega
indoláskor az appstore-ban sem voltak....
Nem lesz itt gond. Az android még gyerekcipõben jár majd 1-2 év múlva lesz értelme összehasonlítani õket.
Pl autók: a németek elég régóta gyártanak autókat és mára sok ázsiai autó megüti a szintet a japók meg már le is hagyták õket... A kia sem a ceed-el kezdte és most a piacon elég jól állnak vele....

precision
azok nincsenek az tény 😊
szerintem eddig megfelelõ vas hiánya miatt nem fejlesztettek oda

Bazinga!

GregSB
Én nem látok itt nagy nevet 😊

Hol vannak a Gameloft, EA stb játékai? 😊

precision
aggályaid alaptalanok 😊 vhol láttam egy grafikont, hogy indulásuk napján az android market -en közel ugyanannyi (egyes kategóriákban több) app volt mint appstore -on
a nagy nevek sem hiányoznak, check: link

ha én szoftverfejlesztõ lennék, és látnám, hogy jönnek ki a jó kis androidos mobilok, amelyek versenyképesek az iphone -al szemben, én inkább androidra fejlesztenék... egyrészt opensource, másrészt nincs az a sok fasság amit az apple csinál az alkalmazások elfogadásánál... nem ritka az a programfejlesztõ team aki átrakta a cuccát a cydia store -ba, miután az apple visszadobta a programját vmi nevetséges indokkal (mittudomén, a progam menüjének az almenüjének az almenüjében vagy egy icipici ikon ami hasonlít az iphone egyik gyári ikonjára... gigaszánalom)
szerintem ezek a fejlesztõk is át fognak térni az android platformra

az appstore sem úgy indult, hogy egybõl ott voltak a nagy nevek és dugig volt programmal... 😊

amire szüksége lehet vkinek a mindennapjai során, az megvan a droidmarketen is... hát igen, fingós app az lehet, hogy nincs, pedig az milyen hasznos 😄

Bazinga!

GregSB
Sima 3G-n még beakadt, 3GS-en már nagyon ritka...

sztoncsi
Szerintem nincsen ott baj se a scrollal, sem a betöltéssel!
Lehet hogy egy másik szoba másik asztalán, esetleg ugyanezen telefonok másik példányait tesztelve, teljesen más eredményeket kapunk...

Ilyen szinten van amikor nekem is be akad a scroll az iPhoneon!

De ha gyorsabbak is lennének, nálam egyenlõre iPhone rulez!