iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
@ Hellomarci
Olvass szifont, pont a napokban volt róla szó.
[merlinw.org]
settings/general/network/cellular data/apn-t írd át vagy töröld ki
[merlinw.org]
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Akkor mit kell kikapcsolnom?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
.: mobilize.hu :.
A net beállításoknál törölj ki ezt azt és akkor nem lesz gubanc.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Kedves iPhone guruk!
A segítségeteket kérném. A minap vettem egy T-Mobile Domino díjcsomagos iPhone 3GS telefont. Hiába tiltottam le a WiFi-t a Settingsben, a Restrictions-ben pedig kikapcsoltam a Safarit, a Youtube-ot, az iTunest és a Locationst, azért egy-egy progi, pl. játékok ki-kiszökdösnek a netre (highscore-t feltölteni, meg ilyenek). A baj az, hogy Dominoval ugye ez nem valami jó, pár perc alatt leeszi az összes feltöltött pénzemet.
Meg lehet oldani, hogy az egész telefont, minden programjával együtt, le lehessen tiltani a WiFi hozzáférésrõl?
A telefon amúgy nincs jailbreakelve (egyelõre).
Elõre is köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A boot logo-ig jött be, meg a boot logoban félig becsúszva egy megfagyott töltésjelzõ, ami körbe-körbe szokott világítani, de most csak állt. Bármit nyomtam nem reagált, csak a home gomb+power gomb segített, de kikapcsolni sem lehetett, csak újraindítani. Gondolod, hogy ha a befagyott töltésjelzõ félig a boot logoban állapotban elindítom a blackrain-t, helyrehozta volna?
TV nézés, ennek mondjuk valós akadályát nem látom, igazából nincs is, sok külföldi tv nézhetõ már neten. Anno a TV2 is büszkén hirdette, hogy van netes adásuk. Ehhez képest a két magyar nagy keradó nemigazán nézhetõ még számítógépen sem, neten keresztül. Van pár minõségileg kifogásolható stream, de ez édeskevés. Talán félnek a mûsorlopástól? Az így is megoldható, tökmindegy. Bár a telefonok kijelzõje nem nagy, azért 3G netrõl táplálni egy live stream vevõt nehéz lenne. Csak wifi meg túl kötött lenne.
.: mobilize.hu :.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A telefon jailbreakelve volt már elõtte is, a blackrain-nel, volt rajta mobilinstallation crack stb. Aztán a mai nap folyamán találtam egy appsync nevû progit, amirõl azt olvastam - bár lehet rosszul értelmeztem - hogy szinkronizálás során, nem csak az iTunes-ból lévõ tört progikat teszi fel a telóra, hanem a tört progikat is átteszi telóról az iTunes-ba mint a "Transfer purchase" opciónál. De lehet csak én fordítottam félre, és az egész ugyanarra jó mint a mobilinstallation crack. Miután ezt feltettem a cydia-ból, újraindult a telefon, de bootnál tovább sosem jutott.
Aztán jött a kézi recovery mód..
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Ráadásul csak erre mondtam, hogy SZERINTEM fake!
Feltettem az AppSync nevû progit a telóra, aztán restartoltam, de azóta nem indul el a teló, csak az alma logó jön be, meg alatta egy "töltõ jel" 😞. Az iTunes sem érzékeli.
Gondolom csak a restore jöhet szóba, de azt hogyan csináljam ha az iTunes-ban sem látom?
Az API oldalt kiolvastam, az tuti nem kamu, ott a kód, annak mûködnie kell. A tervrajzokból sok nincs publikálva, de ami kint van az is alapos munka. Egyébként ma kezdõdik a CES Vegas-ban, ott lesz a bemutató, a hét végéig kiderül kamu-e vagy sem.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Akkor ha netezel, honnan tudja, hogy te mit akarsz megnézni??? Azt el kell küldenie.
Amire te gondolsz az, hogy nem tudja megosztani a jelet mint egy swich.
Az irányításnál meg azt írja, hogy van benne autómatikus stabilizáló. A moddel helikopterekben pedig nincs mivel ott az a lényeg, hogy te csinálj mindent itt pedig csak a móka minden komolyság nélkül.
a videoban is van egy olyan rész, hogy a srác elforgatja 90 fokkal az iphone -t a helikopter meg nem csinál semmit
a másik pedig a wifi... én nemtom, hogy az iphone wlan chipje transmitter volna, tehát hogy nem csak fogadni tud jelet hanem küldeni is... mert szerintem ez kell ahhoz hogy parancsokat küldjön a helikopternek
a harmadik pedig én kételkedem hogy ekkora hatótávja lenne a wifinek... pláne úgy, ha hozzávesszük, hogy az iphone nem is biztos hogy tud küldeni jelet, de ha tud is, nem hiszem hogy ilyen távolra, semmi antenna v. ilyesmi nincs rákötve ami ennyire felerõsítené a jelet
de az is lehet, hogy hülye vagyok 😄
Bazinga!
Kíváncsi leszek az árára ha nem túl drága akkor lehet benevezek 1re 😄
Nem lesz itt gond. Az android még gyerekcipõben jár majd 1-2 év múlva lesz értelme összehasonlítani õket.
Pl autók: a németek elég régóta gyártanak autókat és mára sok ázsiai autó megüti a szintet a japók meg már le is hagyták õket... A kia sem a ceed-el kezdte és most a piacon elég jól állnak vele....
szerintem eddig megfelelõ vas hiánya miatt nem fejlesztettek oda
Bazinga!
a nagy nevek sem hiányoznak, check: link
ha én szoftverfejlesztõ lennék, és látnám, hogy jönnek ki a jó kis androidos mobilok, amelyek versenyképesek az iphone -al szemben, én inkább androidra fejlesztenék... egyrészt opensource, másrészt nincs az a sok fasság amit az apple csinál az alkalmazások elfogadásánál... nem ritka az a programfejlesztõ team aki átrakta a cuccát a cydia store -ba, miután az apple visszadobta a programját vmi nevetséges indokkal (mittudomén, a progam menüjének az almenüjének az almenüjében vagy egy icipici ikon ami hasonlít az iphone egyik gyári ikonjára... gigaszánalom)
szerintem ezek a fejlesztõk is át fognak térni az android platformra
az appstore sem úgy indult, hogy egybõl ott voltak a nagy nevek és dugig volt programmal... 😊
amire szüksége lehet vkinek a mindennapjai során, az megvan a droidmarketen is... hát igen, fingós app az lehet, hogy nincs, pedig az milyen hasznos 😄
Bazinga!
Lehet hogy egy másik szoba másik asztalán, esetleg ugyanezen telefonok másik példányait tesztelve, teljesen más eredményeket kapunk...
Ilyen szinten van amikor nekem is be akad a scroll az iPhoneon!
De ha gyorsabbak is lennének, nálam egyenlõre iPhone rulez!