iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki érzi magában az erõt, hogy ezt a részt mindig napra készre frissÍtse az szóljon, örömmel várom jelentkezését 😄
Egyébként meg aki nem képes ráguglizni a szifonon a custom ipsw-re, az inkáb bele se kezdjen a jb-be!
Ha nem zavar hogy nem tudod függetleníteni akkor nyomj egy updatet iTunesban 3.1.3-ra, aztán ereszd rá a Spiritet, ez a legegyszerûbb, leggyorsabb módszer.
Nem árt tudni, ha ezt teszed akkor felfrissül a baseband, és a jelenlegi állás szerint nem lehet kártyafüggetleníteni a telefont. Ez esetleg akkor jöhet rosszul, amikor el akarod majd adni a telót. Az a telefon ami függetleníthetõ mindig többet ér.
Ha azt akarod hogy függetleníthetõ maradjon, akkor egy custom firmwaret kell rárakni a telóra Shift + restore-al, ami nem frissíti fel a basebandet. Asszem szifon.com-on találsz ilyet.
Még egy elméleti kérdés, hogy ha most jb-zem, pl spiryt-el, és attól nem lehet függetleníteni most, akkor már sohasem, vagy ha kijön egy másik jb, akkor azzal már lehet, hogy lehet újra?
@ Hellomarci
Alapból kártyafüggõ vagy sem?
Ha kártyafüggõ volt megvételkor, akkor akarod használni a jövõben kártyafüggetlenül?
Ezekre a kérdésekre válaszolj plz, mert az ezekre kapott válaszoktól függõen más-más a módszer 😊
restore-update-jb-back up vagy simán
update-jb?
@ Hellomarci
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
köszi a segítséget
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Vannak benne tabok, full-screenes, van saját letöltésvezérlõje, ugyanúgy lehet belõle emailezni linkeket, le tölteni képeket mint safariból, szóval szerintem sokkal jobb.
Van a storeban egy ingyenes, meg egy €1-s változata, nem tudom mi a különbség a kettõ közt...
!Forza Ferrari!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt nem értem, az Apple mi a f@szért nem adja ki a telefont olyan felülettel, min a Zagg féle minõségû fólia?
Nem hinném hogy sokkal nagyobb lenne a költségük, akkora mennyiségnél...
lenne egy gyors kérdésem. gyárilag 3.1.3-al rendelkezõ iphone 3gs-t szeretnék jailbreakelni, és kicsit elakadtam. odáig jutottam, hogy a spirit nevû program a nekem megfelelõ. két kérdésem lenne:
-tényleg ilyen egyszerû, hogy csak kattintok, és feltöri, semmi custom fw, semmi bootloader, semmi file csere, hogy latszodjanak az appok?
-mi ez az ecid-shsh file, és miért van rá szükségem?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
semmit nem csinál.
ilyenkor mi a teendõ?😄
!Forza Ferrari!
The new device will adopt IPS (in-plane switching) panels with FFS (fringe-field switching) technology and a 960-x-640 resolution,” Kuo said, noting that LG DIsplay and Prime View International are the panel suppliers,” Digitimes tells us.
That report says it will be including FFS because it will “improve the handset's e-book reader features”. This suggests Apple will bring the iBookstore to the iPhone in June.
@ Hellomarci
Programok honnan tudok letölteni ezen a két oldalon kívül?
idownloads.ru
ihacks.ru
köszönöm elõre is!
!Forza Ferrari!
@ Hellomarci
valaki esetleg #16021? Honnan tudnám megszerezni a DragonFire SDK-t ingyenesen? 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
!Forza Ferrari!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
16062: Igen JB s... de amit meg én teszek be itunesba játékot azt meg felteszi😮
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
olyan hiba uzenetet kapom hogy az anonymous felhasznalok fullon vanak probaljam kesobb! Hogy lehet nem anonymous felhasznalonal lenni illetve meg van szabva hogy ezt a progit hanyanhasznalhatjak?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
nem tudom volt-e mostanában belinkelve, addict játék ez is... és eddig fizetõs volt...
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G