iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ez az, amire nekem nincs sajnos idõm. Egy ideig volt részletes jb + unlock leírás a FAQ-ban, de mivel ez egy olyan téma ami folyamatosan változik, nekem meg szabad idõm amiben a faqt heggeszteni tudom egyre kevesebb, mindig elavult és félrevezetõ volt az ott találhato info. Ezért is vettem le.

Ha valaki érzi magában az erõt, hogy ezt a részt mindig napra készre frissÍtse az szóljon, örömmel várom jelentkezését 😄

Egyébként meg aki nem képes ráguglizni a szifonon a custom ipsw-re, az inkáb bele se kezdjen a jb-be!

Ombika
CSak ott szinte nem lehet eligazodni, mert ninc srendes forum. Ezeket a linkeket is jolenne kitenni FAQ formajaban!

GregSB
Volt már errõl szó itt a topicban az elmúlt héten.

Ha nem zavar hogy nem tudod függetleníteni akkor nyomj egy updatet iTunesban 3.1.3-ra, aztán ereszd rá a Spiritet, ez a legegyszerûbb, leggyorsabb módszer.

Nem árt tudni, ha ezt teszed akkor felfrissül a baseband, és a jelenlegi állás szerint nem lehet kártyafüggetleníteni a telefont. Ez esetleg akkor jöhet rosszul, amikor el akarod majd adni a telót. Az a telefon ami függetleníthetõ mindig többet ér.

Ha azt akarod hogy függetleníthetõ maradjon, akkor egy custom firmwaret kell rárakni a telóra Shift + restore-al, ami nem frissíti fel a basebandet. Asszem szifon.com-on találsz ilyet.

LoDMaSt
3gs, sima t-s, szal nem fontos, hogy tudjam függetleníteni.
Még egy elméleti kérdés, hogy ha most jb-zem, pl spiryt-el, és attól nem lehet függetleníteni most, akkor már sohasem, vagy ha kijön egy másik jb, akkor azzal már lehet, hogy lehet újra?

@ Hellomarci

GregSB
Milyen telefonod van? (2G / 3G / 3GS)
Alapból kártyafüggõ vagy sem?
Ha kártyafüggõ volt megvételkor, akkor akarod használni a jövõben kártyafüggetlenül?

Ezekre a kérdésekre válaszolj plz, mert az ezekre kapott válaszoktól függõen más-más a módszer 😊

LoDMaSt
3.1.3 -ra való áttérést 3.1.2 -rõl hogy csináljak?
restore-update-jb-back up vagy simán
update-jb?

@ Hellomarci

wolfaud
Na errol a jatékrol is lemaradtam pedig jonak tunik! 😞

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

még egy kérdés... mi ez a hackulo? valahol hallottam, hogy kell a jailbreakhez, de egyszerûen nem találtam semmi konkrétat, hogy miért is kellene...

köszi a segítséget

Dzsega
egész jó!
erõteljes war craft beütéssel.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Azt semmilyen natív app nem tudja. A Cloud Browse csak azért kerülhetett be a storeba, mert streameli egy desktop géprõl a Firefoxot...

GregSB
Az Appsync a mobileinstallationcrack-el akad össze, és tényleg kinyírja a telefont (úgy hogy csak restoreolni lehet), szal óvatosan! 😊

sztoncsi
Viszont sajna nem játssza le a Flasht :C

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Nem tudni miért, de a hackulo-s Installous egyrészt régi inkompatibilis verzió, másrészt meg automatikusan rakná fel az Appsync-et, ami összeakad valamivel és azonnal kampecre teszi a rendszert. Xsellize repoban viszont az Updatr is a legújabb, legfrisebb. Mindezekkel én is pont a napokban szembesültem 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Ez jónak tûnik! <#eljen>

oneal1
nekem nem jön be az oldal

!Forza Ferrari!

Ability
Rise Of Lost Empires is #FREE for 2 hours http://j.mp/a7i7wf Follow @Gameloft to know when next free game is #iPhone #HappyHour
GregSB
Most próbáltam ki a Mercury browsert, k jó!
Vannak benne tabok, full-screenes, van saját letöltésvezérlõje, ugyanúgy lehet belõle emailezni linkeket, le tölteni képeket mint safariból, szóval szerintem sokkal jobb.

Van a storeban egy ingyenes, meg egy €1-s változata, nem tudom mi a különbség a kettõ közt...

oneal1
tényleg ilyen egyszerû!

a fileokat nemtudom mire lesznek jók de szedd le!

!Forza Ferrari!

oneal1
köszönöm a segítségeket, restoroltam akkor 10 perc és mindent visszaállítottam😊

!Forza Ferrari!

gagax
(off)Sztem ne fóliázzatok itt többet😛😄 jobban jár mindeki ^^ létezik és ennyi 😄 akinek kell az vegyen rá, és olyat amiet akar😄 majd tanul abból😄sztem mindeki tisztába van azzal hogy azért az ilyendolgoknál az ár/minõség arány eggyüt változik 😄 ami drágább az ilyenbõl ha nem is jobb de tartósabb 😄(on)

Tikal
Jaj, ne!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sztoncsi
Visszatérve a Fóliás beszélgetésre...

Azt nem értem, az Apple mi a f@szért nem adja ki a telefont olyan felülettel, min a Zagg féle minõségû fólia?
Nem hinném hogy sokkal nagyobb lenne a költségük, akkora mennyiségnél...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sziasztok,

lenne egy gyors kérdésem. gyárilag 3.1.3-al rendelkezõ iphone 3gs-t szeretnék jailbreakelni, és kicsit elakadtam. odáig jutottam, hogy a spirit nevû program a nekem megfelelõ. két kérdésem lenne:
-tényleg ilyen egyszerû, hogy csak kattintok, és feltöri, semmi custom fw, semmi bootloader, semmi file csere, hogy latszodjanak az appok?
-mi ez az ecid-shsh file, és miért van rá szükségem?

gagax
a tökéletesen mûködö installous arra is vonatkozik hogy amit a haculo sourcebol szedtem le az appscenes v mien linkekrõl semmit nem tölt? vagy most vmi rendszer hiba van?😮 am egész jó ez az új installous😄 legalábbis nekem új 😄

gagax
Nekem jelenleg az a problémám hogyha elindítom a cydiát akkor várnom kell pár percet amíg kidobja h refress error aztán h 3 létszükséges dolog kell neki(multkor ebbe buktam bele és mehetett a restore) aztán azt elutasítom és onnan tól kezdve múködik 😄 nekem az a 3 dolog csinálta azt a telóval h apple logoig jutott ott állt középütt töltõ karika és újbol indult:S aztán DFU modba tettem és úgy restoroztam =)

Restoreolnod kell. Sajnos a haculo repoban el van cseszve az Installous, bár elvileg csak akkor ha fenn van a mobileinstallation crack is, de sokaknak okozott ez már fejfájást. A végleges verziójú helyesen mûködõ installous itt található: http://apt.xsellize.com. Kitartást a rendszer visszaállítashoz 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

oneal1
feltelepítettem, újra indítom a telefont illetve indítanám, mert az apple logot-t látom
semmit nem csinál.
ilyenkor mi a teendõ?😄

!Forza Ferrari!

GregSB
Újabb szifon 4g pletyi:

The new device will adopt IPS (in-plane switching) panels with FFS (fringe-field switching) technology and a 960-x-640 resolution,” Kuo said, noting that LG DIsplay and Prime View International are the panel suppliers,” Digitimes tells us.

That report says it will be including FFS because it will “improve the handset's e-book reader features”. This suggests Apple will bring the iBookstore to the iPhone in June.

oneal1
ez megy😊

úgy értem, hogy a program mit tud?

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
ígye 😊

@ Hellomarci

oneal1
aha, de mi ez, vagy hogy mûködik?

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
nekem a hackulous repo-ban van pl.

@ Hellomarci

oneal1
nem találom cydiában ezt az installust :S

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
cydia, installous/apptrackr.org

@ Hellomarci

oneal1
köszi!!!

Programok honnan tudok letölteni ezen a két oldalon kívül?
idownloads.ru
ihacks.ru

köszönöm elõre is!

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
Wifi sync, egyenlõre csak mac-re, de ott mûködik!

http://hypephone.info/2010/05/15/wifi-syn-ingyen/

@ Hellomarci

Egy ingyenesre program letöltésére klikkelsz és az akkor feldobott bejelentkezési ablakon mész a regisztrációra, akkor a bankkártyánál kiválaszthatod a "none"-t.
REPS0L
köszi!

valaki esetleg #16021? Honnan tudnám megszerezni a DragonFire SDK-t ingyenesen? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Spirit-el, 3.1.3-al fullosan mûködik a legfrissebb iTunes 😉

oneal1
az lehetséges, hogy egy gépen feltettem progikat a telefonra,ezek megmaradjanak ha egy másik géprõl szeretnék egy újabb progit telepíteni?

!Forza Ferrari!

oneal1
hogy lehet kártya nélküli acc ot csinálni?

!Forza Ferrari!

REPS0L
itunes melyik verziója szedhetõ teljes biztonsággal JB szempontból?

gagax
Nekem iPhone 2G m van és nem gyári fülllesel használom... az a lényeg h ne legyen a jack csatlakozo végén olyan fém ütközö..ha meg gumi akk egy kicsit lefaragod és bele megy😄 én walkman fülessel használom és szint ugyan úgy szól😄

16062: Igen JB s... de amit meg én teszek be itunesba játékot azt meg felteszi😮

sztoncsi
Próbálkozz... egyszer csak belép!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

REPS0L
jailbreakelt?

Tikal
Ne vegyél.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sziasztok! bocsi, h nemolvasok vissza, de gyorsan kéne a válasz, szval ha segítenétek nekem😊 hnap adom el a kaiserem, és iphone 2g-t szerrtnék helyette(hülyeség lenne?). de elõtte van egy pár kérdésem: iphone 2g-n már lehet avi filmet lejátszani konvrtálás nélkül? wifi jól megy rajta?és télleg csak saját fülest tudok hozá használni? miben más mint 3g? azt tudom h ebbe nincs 3g, ez nemis kell h legyen wifin használnám, és tudom h ennek aluminium az alja. van még más különbség, ha 3g-n és 2g-n is ua. a szoftver? pl 3.1.2 amik felmennek 3g-re játék progik stb, az 2g-re is? köszönöm!
gagax
Megoldottam a dolgot =) mostmár tényleg csak 1 kérdés😄 leszedek vmit itunesból... aztán az applicationsnál kipipálom mit akarok h feltegyen... végig megy a syncelés és nem tesz fel semmit 😮

wolfaud
Na csinaltam egy kartya nelkuli us accountot letoltottem de nekem nem megy 😞
olyan hiba uzenetet kapom hogy az anonymous felhasznalok fullon vanak probaljam kesobb! Hogy lehet nem anonymous felhasznalonal lenni illetve meg van szabva hogy ezt a progit hanyanhasznalhatjak?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Fare City ingyenes
nem tudom volt-e mostanában belinkelve, addict játék ez is... és eddig fizetõs volt...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G