iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl függetlenül szeretem az iPhone 3GS-t. Maradok ennél és nem cserélem le a 4-re.

http://gaborszantai.co.uk/

Hehe, valaki komolyan vette azt, hogy teszteljünk mindenféle készülékeket árnyékolás szempontjából (nem tudom milyen telefon) 😄

Tikal
Szerintem ez egy létezõ hiba lesz, mindegy hogy a 3Gs is dobja... sajna elbaszták... ami még jobban aggaszt az a törékeny kijelzõ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A sok fikázás után kipróbáltam a iPhone 3GS-nél mizu. Hát ez nem új, mert ha megfogom,(ugyanúgy mint a 4-nél) a 3GS- nél is elmegy a térerõ. Hoppácska!!!
pyrohun
mondjuk ez a videó több sebbõl vérzik. Pl az egyik telefonon megszakad a hívás, a másik meg úgy jelzi, hogy folytatódik? 😊 lol...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Yo dawg of the day 😊

Konkrétan dobja a vonalat:

Verseghy: ja hogy azért, mert engem palira vettek és nem javítják a 2 hetes selejtes macbook promat már automatikusan elveszi a jogomat arra, hogy kritizáljam õket? Én kérek elnézést, minden visszaszívva.
Lacee
egyébként ez a térerõ-eldobós jelenség mûködik a sima 3G-vel is, most próbáltam ki: ha telefonálás közben az ujjaimmal hozzáérek a fémkerethez, simán lemegy a kijelzõn 5-rõl 1-2 környékére. probléma mégsem volt ilyesmivel az elmúlt két évben, szóval attól még hogy létezõ dolog, nem biztos hogy akkora fail mint elsõre tûnik 😊
persze ha konkrétan bontja a vonalat a 4, az gáz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tikal
A 3G-t heti rendszerességgel leejtem, kisebb nagyobb magasságokból, van hogy csak a széken ülve csúszik ki a zsebembõl, de semmi baja, még egy karc sincs az üvegen, pedig esett már sokszor betonra is... na most ha ez a 4-es ilyen könnyen sérûl, és pár hét múlva is ilyen videokat kell nézegetnem, tuti nem veszek, akkor inkább várok az 5-re, hacsak nem kristályból lesz... meg ez a hívás megszakadás... nagyon várom már hogy megjelenjen egy két hazai teszt is, nem tudom elhinni hogy ennyire elbaszták, nagyon sokszor bal kézben tartom a telefont...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HD JOHNNIE
Ezen a hsz-en jót röhögtem 😄

According to my feng shui master, number 4 brings bad luck. Guess I'll wait for iPhone 5 after all these disasters.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Kicsit idegesítõ már, hogy ennyire a bukásukat akarod. Hidd el, más elektronikai cuccok forgalmazójánál is elõfordul, hogy leszarják az embert és nem segítenek (független árkategóriától). Teljesen megértem a felháborodásod, de szerintem túlzásba viszed. Én bírom az Apple cuccokat és ezek hallata után is bírni fogom. Nekem nem volt semmimmel se probléma egyszer se. Rossz hallani ezeket a dolgokat, meg a meghibásodásokat, de azért nem akarom, hogy az Apple megszívja. Õk is csak emberek. Azért, hogy drágán adják a termékeiket még nem kell elvárni, hogy teljesen tökéletes legyen minden egyes darab. Nagyon jó példám van, fél éve vettem egy felsõ kategóriás gitárt, félmillió forintért. Örökgarancia van rá, ilyet használ a Metallica, a NIN, Slash és még sorolhatnám. Kurva könnyen elhangolódik. Azt mondták a boltban, hogy a gyártó foglalkozik a garanciával, írjak nekik, de szerintük le fogják szarni. Mit tudok csinálni? Semmit, attól még ugyanolyan kurvajó hangja van és tudom használni, csak többször kell hangolnom. Megszívtam, de ez van. Ilyen a világ. Na mind1...
Az, hogy ronda, szubjektív. Nekem például ez az iphone jobban tetszik, mint az elõzõek.
Az viszont, hogy szar konstrukció, ha bal alul megfogod megszakad már objektív tény. Ha valaki szerint ez csak valami idiótaság, hogy legyen mibe kapaszkodni a hater-eknek, annak tényleg simán eladhatna az Apple egy vödör "twice as smelly" fekáliát is, tuti vevõ lenne rá (irónia volt, nem gondoltam komolyan).

pyrohun: én tudatosan használom a fanboy szót, az angolok ezt szlengesen a végtelenül lojális, fundamentalista, eltántoríthatatlan imádókra használja. Az, hogy valaki fan szerintem csak simán annyit jelent, hogy komálja az adott dolgot, foglalkozik vele, de reálisan gondolkodik róla.

Sent from my PC, de csak mert a macbook prom szervizben csücsül... 😊
pyrohun
Az egyetlen cucc, amivel tényleg semmi gondom nem volt, az az iPad 3G. Komolyan, az pontosan úgy mûködik, ahogyan mûködnie kell. Iszonyat sokáig bírja szuflával, gyors, szép, esstébé. Minden mással volt problémám. Ami persze nem gond, de ilyen szintû tervezési hibákat elkövetni, mint MacBook Pro-k túlmelegedése, iMac kijelzõk elrepedése a túl nagy feszültség miatt, sárgás foltok a kijelzõn, iPhone 4 kézben tartása, stb.

Egy ennyi innovációt hozó cégtõl pont nem ezt várná az ember.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
De érted, ebben ez a legszörnyûbb: ÉN IS APPLE FAN VAGYOK. 😊 Ráadásul most készülünk egy Apple-höz kapcsolódó online szolgáltatással is... De baszki, ez gáz! Attól még, mert szeretem az Apple-t nem fogom Istenként tisztelni, pláne, ha valami SZAR.

Márpedig az elmúlt hónapokban:

- 27-es iMac kijelzõkkel 2-3 féle probléma is volt
- új MacBook Pro-k is túlmelegednek, stb.
- most meg itt az iPhone4, ami látszólag több sebbõl vérzik

Szerintem nem ellenhadjárat. Minden iPhone megjelenésekor kellett valami az antifanboyoknak, amibe kapaszkodhatnak. Most bármi lesz, akárhogy javítják ezt a bakit, a következõ két évben az összes, magát hatalmas koponyának és rettentõen liberális vásárlói öntudattal rendelkezõnek gondoló arc azt kérdi majd lefitymáló vigyorral, hogy "és lehet már vele telefonálniiiii? :-)))))".
Engem ez dühít a leginkább.
Inkább mondanák azt, hogy csúnya lett, merta design tényleg gáz 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

pyrohun
Na ez szerintem már a Gizmodo-s ellenhadjárat része. Ha megnézed amúgy a gizmodo-n, eddig szinte CSAK szart írtak a telefonról. Hmm, vajon miért? 😊 Van vagy 4-5 cikk, mind negatív hangvételû 😊

Igen, igazad van, pont az egyemet probaltgattam tartani mindenfele kicsavart marokhelyzetben, ezert csak az awkward maradt meg bennem...

Amint latod nem, van akinek a videok, kepek sem segitenek.
Egyszeruen szeruntuk ez egy tullihegett dolog.

Pedig csak siman szar konstukcio a telefon.
A sarga folt meg vicc. Allitolag 2 napon belul eltunik gyartas utan.
Termesztesen a kinai gyarbol New York-ba 1 nap alatt odaert a telefon - az Apple es a Foxconn megcsinalta a twice as amazing logisztikat is.

Amúgy pont úgy próbálta tartan az iphone-t "szerencsétlen", hogy árnyékoljon, el is ejtette. Nem kell a felesleges hisztigerjesztés még jobban.

Parádés! Komolyan mondom, ha ez a kabaré nem lesz elég ahhoz, hogy a fanboyok megtörjenek (értsd: elkezdjenek kritikusan gondolkodni), akkor semmi. 😄
En is igy fogom, nagy a kezem, rahajlik - remelem nagyon megszopatjak az Applet, vagy fogyasztovedelemmel vagy siman birosagon.

Sent from my iMac/MacBook Pro/iPhone 3G

Igen

Ezt a hisztit... Már nem azért, de ez már nevetséges szerintem.

pyrohun

Nem fake, ez tipikus Steve Jobs, arrogáns f*szfej (ami persze nem mond ellent annak, hogy egy zseni legyen). 😊
HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

precision
mondd hogy ez fake... 😄😄😄😄

Bazinga!

Tessék, Steve Jobs meg is oldotta a hibát. Aki ingyen Bumperre számított, csalódni fog:

WuFraZselic
hello

tapasztalt bárki olyan problémát, hogy iOS4 telepítése után a telón nincs 3G? csak a wifit találja, és nekem nagy szükségem lenne a 3G-re. ha valaki találkozott hasonlóval vagy van rá megoldása, írjon mihamarabb, köszönöm 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hali!
A szótárat hogy lehet szerkeszteni? Beraktam egy másik billkiosztást is, mert asszem kell hozzá, de nem találom

Köszi
5c0rp330n
ez valami hihetetlen, barmit csinaltam, nem jott "rendbe", egyszeruen nem lehet az apn-t atallitani. ssh-val a carrier.plist-ben a AllowEDGEEditing mar eleve true-en van, probaltam resetelni a network beallitasokat, probaltam profilt csinalni amihez beirtam az apn-t (invalid profile uzenetet kaptam), passz.

Sokkal nagyobb balfaszok lennének akkor, ha ezt az ordenáré hibát nem fedeznék fel a tesztelések során. Õszintén, ki az, akinek nem villant át az agyán abban a pillanatban ennek a hibának a lehetõsége, amikor megtudta, hogy az összes antenna egy külsõ fém kereten lesz és vékonyka csíkok fogják kiküszöbölni a rövidre zárást közöttük?
Ha tényleg nem tudtak róla, akkor nincs mentség, végtelenül buták (akkor viszont hogy tervezték volna meg a készüléket?), ha tudtak róla, de nem szóltak, legyártották ezzel a dizájnnal és még pénzért adják mellé az ezt a hibát kiküszöbölõ Bumpert letagadva azt, hogy pont ez a hiba miatt találták ki, akkor szimplán aljas dögök, ez pedig minden multiról elmondható, semmi meghökkentõ nem lenne benne.

Amúgy nem ez az elsõ és nem is az utolsó eset, hogy az Apple feláldozza a funkcionalitást a dizájn oltárán. Már azért is szabadkozott Steve a keynote-on, hogy ott van az a 3 egyáltalán nem odaillõ csík a kereten. Apropó megcsinálták az antennás keretet, rájöttek, hogy kell rá 3 csík, hogy megszakítsák a vezetõt, de arra nem gondoltak, hogy ezeket a csíkokat az ember át fogja hidalni, ha kézbe veszik a készüléket? De nem ragozom tovább, lehet, hogy én vagyok túl gyanakvó, de bennem fel se merült a legelsõ pillanattól kezdve, hogy az Apple ne tudott volna errõl a hibajelenségrõl.
passatgt
nem lett volna egyszerûbb dobni a formát és kitalálni valami mást?
nem olyan balfasz azért ive, hogy valami mást ne tudjon kitalálni

Valóban, ezentúl animált app-lényekkel lehet majd iphone intraneten üzengetni egymásnak, mint pl. 1 gonosz ír manó aki beüvölt h sört ne felejtsd a boltból, vagy eriggyé haza, mert lekésed a meccset 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
Feature* 😄

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Fact 3.
Az Apple az érintésre érzékeny képernyõ után feltalálta az érintésre érzékeny fémet. Valójában ez az egész csak egy újabb lehetõség a készülékünk vezérlésére. 😄

Komolyra fordítva persze, hogy a balkezesek oldalára került a kritikus illesztés. Totál egyértelmû, hogy az Apple tudta jól, hogy adott ez a baki és nem tudják kiküszöbölni, megpróbálták hát minimalizálni a károkat. Balkezesbõl kevesebb van, illetve mentõövként bedobták a Bumpert is, hogy a balkezesek se verhessék a nyálukat. Amúgy balkezes vagyok, panaszkodtam is a másik topikban, hogy a macbook pron minden csatlakozó a bal oldalon van és nem férek el normálisan kis helyen, ha rákötök egy egeret... 😊
Fact 1.

Steve Jobs tudta, hogy a jovoben nem akarunk telefonalni. Most valami mas lesz, ami ujra irja a kommunikacios tortenelmet. Amit ma lathattunk, az feature, nem hiba. A konkurencia torheti a fejet, hogyan tudjak mielobb lemasolni. Az Apple jelenleg is dolgozik azon, hogy milyen jovoben akarunk elni.

Fact 2.
Allitolag csak a balkezzel telefonaloknal okoz problemat, illetvel akik rahajtjak a tenyeruket a telefonra. LINK

Szerintem az emberke jol beszélt valamien szempontból, en is nagyon szeretnem az iphonomat mivel nagyon sok mindent tudok egyhelyen kezelni illetve ha kell netezni is könnyen tudom vele bárhol ugyanis a városokba meg eddig mindig talaltam könnyedén elérhetõ wifit, viszont az mar mas kerdes hogy Magyarországon igazabol hány olyan ember van aki megengedheti magának vagy szugsege van ra, es bár en nem vagyok ilyen szempontból mérvadó ugyanis en ingyen kaptam a telefont, azelõtt hülyének tartottam volna azt aki ennyi pénzét mobilt vesz viszont most hogy mar hasznalom igazabol meg tudom érteni azt is aki ezt kiperkalta viszont szerintem az iPad az mar divat dolog es semmi köze nincs a szugseghez mivel szállítani ugyanolyan szívás mint egy laptopot mivel hogy nagy es nem fér be a zsebbe onnantól kezdve mar mind1 hogy egy iPad táskát vagy egy laptop táskát visz az ember magával viszont az iPad akkor is csak egy nagy iPhone mig egy laptop mar teljesen mas kategória.

Google event? Mire gondolsz?
Ha a Froyo elõadásra gondolsz, akkor rá az elsõ pont igaz, "azok, akik ebbõl élnek meg". Steve is osztotta a múltkori keynote-on az AdSense-t például, õk ebbõl élnek meg, nekik el kell ezt nézni... 😊 Olyan ez, mint a politika, azok is egész nap osztják egymást, mert kell a show a népnek, aztán "IRL" pedig lehet, hogy a legnagyobb spanok. Egyszer még elég régen a rádióban hallottam valami interjút X politikussal, szidta a másik oldal Y politikusát, mint a bokrot, aztán mondta a riporter "errõl azért jó lenne meghallgatni Y-t is", erre közölte X, hogy "ha gondolja adhatom, itt ül mellettem.", adta és kiderült, hogy együtt mennek a hétvégén 2 napra horgászni. Eléggé kiakadt a WTF-méter... 😊

Én amúgy a lentebb linkelt iphone fejlesztõvel készített pc worldös ipad "teszt"rõl beszélek.
Most arrol a fickorol beszelsz, aki a Google eventet vezette?
Mert az folyamatosan fikazta az Apple-t...

5c0rp330n
ha az apn beallitasok eltuntek es igy nem tudok netezni, mit lehet kezdeni? :S

OFF
Az szerintem teljesen mindegy, hogy mire költi a pénzét, van, aki utazik, van, aki mindent félretesz a gyerekeinek, van, aki elissza.
Az viszont szinte az elsõ perctõl érzõdik, hogy ebben az emberben rendkívül erõs önigazolási kényszer tombol, a beszéde nagy része a konkurens termékek lejáratásáról és úgy általánosságban arról szól, hogy kényszeresen próbálja megmagyarázni, hogy mennyire nagyon, nagyon, nagyon (és még vagy 20 nagyon-t képzeljetek ide) jó vásárt csinált az Apple cuccaival.
Ilyet pedig háromféle ember tesz:
- azok, akik ebbõl élnek meg, szerintem nem sorolható ide az illetõ, neki szerintem olyan mindegy, hogy a rendkívül körülményes, nem túl felhasználóbarát xcode-ban írja az ipad játékokat vagy ha kijön a win mobile átállnak xna-ra
- olyanok, akik valójában meg se gyõzték magukat arról, hogy jól döntöttek és a hallgatóságnak sulykolt demagógiával valójában saját magukat akarják meggyõzni
- fanboyok

Az utóbbi kettõbõl az egyik tetszés szerint törlendõ, én az elsõt töröltem, de könnyen lehet, hogy tévedek.
somdav95
vannak ilyen emberek.. van aki utazásra költi minden pénzét, van aki valamit gyûjt, van aki ezekbe leli örömét 😊 nem kell fennakadni rajtuk 😊

Amugy sok mindenben igaza van csak mondjuk kiváncsi lennék hogy a családja mennyire örül annak hogy õ ipadra költi a pénzét mivel hogy õ annyira fontos ember hogy nem eleg neki a mac laptop mobil alkalmazás felylesztoi pénzbõl. Nem nagyon ismerjük közelrõl de nem hiszem hogy a felesége annyira örülne neki. 😊

Azt hitték, hogy egy fejlesztõ szájából hitelesebben fog hangozni a reklámbullshit. Ennél az embernél nagyobb fanboy talán csak Handras van Magyarországon... 😊
Yoda001
ami késik nem múlik, elvileg 😊
ígylegyen.

http://9gag.com/gag/5135249

Arcor

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Jó lenne 1 felújított Spirit, bár tudom nem ilyen egyszerû, de ez volt eddig a legjobb és legstabilabb megoldás. Bár már lefutott bennem az iOS4 láz, már nem izgat annyira, jobb lesz az tény, de nem sokkal

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD