iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
3GS 4.1-re is jöhetne :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

oneal1
tud valaki 4.1 re mûködõ carrier logo-t Tmobilra?
ami a cydiában van az nem megy.
3GS- em van.

!Forza Ferrari!

Lord Nomak
Sziasztok, van egy olyan gondom, hogy vettem ismerõstõl egy használt 3G-t, rányomtam az adatok törlése funkcióra de miután láttam, hogy mennyi idõt vesz igénybe inkább rányomtam a fõgombra meg a tetején a altatás gombra vagy mire és a telefon újraindult, na azóta nem hajlandó bekapcsolni. Amikor be akarom kapcsolni folyamatosan csak az alma van középen és annál nem megy tovább.. kb másfél órát hagytam abban az állapotban de semmi változás, ha rádugom a gépre akkor nem is lát semmit a gép, egyszerûen se kép se hang, mit kellene csinálnom vele, vagy esetleg valami tanácsa van valakinek ? Köszönöm elõre is.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Ehhh jöhetne már 3G-re a 4.1 unlock... <#shakehead>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

chicco
Ja köszi.A végén az lett belöle.

Mármint mit? Cydiát, vagy a source-t? Ha a cydia nem indul akkor nem tudsz source-ot kiiktatni, ha csak nem tudod gépen keresztül meghackelni, de akkor már egyszerûbb restore-olni.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

chicco
Telepítettem 1 Sourcé-t Cydiából ,de most visszadob az asztalra mindig.Van vlmi 5 let hogyan szedhetném le.???

pyrohun
Szép álom :( Talán egyszer lesz ilyen is, bár az ilyen készüléket utálnák a szolgáltatók :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

wolfaud
Az lenne jó ha egyszerre tudná kezelni a két szimet! szoval hogy bármejiket hívják csörög ha telefonálni szeretnék akkor meg kiválaszthatom melyik számmal hivjak

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

sztoncsi
Váááá köszi! <#worship><#worship><#worship>

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
loool :)

Bercy
Lehet, hogy eredendõen benne van. De az is lehet, hogy egy nagy szart mûködik ez a gusztustalan elosztó.
passatgt
kis kínaiak megoldották az a lényeg:)

pyrohun
Láttam már (ha nem errõl, akkor másféle megoldásról), de akkor sem értem, hogy attól még, mert hardveresen megoldják, hogy 2 sim kártya is tud csatlakozni a telefonhoz, hogy a bánatba kerül bele az iOS-be a sim választó menüpont :)

passatgt
youtubeon keress rá, van róla tonna videó

pyrohun
Erre kíváncsi lennék, hogy szoftveres beavatkozás nélkül ez hogyan lehetséges?

passatgt
elvileg a beállítások menübe felkínálja a lehetõséget melyik menjen

pyrohun
Azt lehet tudni, hogy ez hogyan mûködik? Hogy lehet a 2 SIM között váltani pl?

passatgt
kínából lehet venni iphone-hoz dualsim adaptert:)

7.2$ postával, mondjuk ezt csak tokba lehet használni így, mert elég idiótán néz ki ha csak úgy ott figyeg 2 simkártya a levegõbe:D

Gondoltam erre is csak nem tudom, hogy ilyen készletek mellett mikor cserélnék ki. Ha meg heteket hónapokat kellene várni az kicsit gáz lenne.

\" örökké nem eshet.... \"

stockhouse
köszi a tippet.

PSN ID: jay-jupiter

Bercy
Ezáltal értelmet nyert egy eddig teljesen fölösleges program! Köszi :)
Ombika
Miota iPhone hasznalok azaz mind a 4 generacio ota, igy hasznaltam! :)

GregSB
Egy kis érdekesség: ti tudtáok,hogy az alap "Stocks" alkalmazást lehet használni árfolyamkövetésre? Lehet ez evidens, ezesetben elnézést mindenkitõl :D

Akinek új: jobb alsó sarokban klikk info gomb, és adjuk hozzá új "stockot"

Itt a "pénznempénznem=x" forumlát kell követni. Tehát ha pl a Dollár / Forint árfolyamra vagyunk kíváncsiak, akkor "usdhuf=x"

Ezt adjuk hozzá, és friss középértéket fog mutatni minden nap, + vissza lehet nézni hogy alakult az árfolyama az elmúlt 2 évben :)

pyrohun
Érdekes... Nekem még nem csinálta szerencsére, de szerintem amikor csinálja, egybõl be is vinném (ha tehetem) a T-Mobilehoz, hogy cserélhetik nyugodtan :)

Srácok volna egy kérdésem iPhone4 használókhoz. Minap csinált egy olyat a telefon, hogy hívtak és miután felvettem elkezdett (jobb szót nem tudok rá) "riasztani". Azaz olyan hangot adott ki mint mikor megszólal egy riasztó. Amolyan éles sípoló hangot. Ezt persze a hívott fél nem hallotta csak én. Mondjuk ettõl még hallottam az illetõt (persze jóval halkabban) de miután letette még akkor is folytatódott. Sõt! Kikapcsoltam a telefont és még utána is hallható pár másodpercig. Kicsit elcsodálkoztam, hogy ez mitõl lehetett, de azóta nem produkálta.
Viszont a minap a feleségem is szólt, hogy neki is ezt csinálja a telefon. Sõt! Miután jelentkezett ez a probléma azután nem hagyta abba. Ahányszor felhívtam mindig ezt csinálta. Csak akkor "javult" meg miután ki/be lett kapcsolva a telefon.

A kérdésem, hogy valaki tapasztalt e már hasonlót iPhone4-el kapcsolatosan?? És vajon ez hardware-es vagy software-es probléma lehet???

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Yoda001
tökéletes minden 3GS új bootromon

http://9gag.com/gag/5135249

TopGun
Szia! Neked is uj bootos 3G-s telod van? ha igen, es megcsinaltad a jailbreak-et rajta, ird le az eredmenyt ide, ok?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Lacee
az kéthetes iphone 4-emen (gyárilag 4.1 iOS) gond nélkül lefutott, szerintem nem kéne hogy gondot okozzon másnak sem :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem kell fosni jailbreaktõl. Baszódott már el nekem is hibás kompatibilitású Appsync miatt, de nincs olyan hogy ne lehessen gyárira restore-olni, 3GS meg legtöbbször stabilan állja a sarat :) ja és szerintem backup is mehet nyugodtan, nem ismerek olyat akinek ez okozott volna problémák, és személy szerint nem bírnám ha odaveszne bármi mentett adat telefonomról 1 jailbreak miatt

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Oké, köszi!
Yoda001
azóta frissítették, még a megjelenés napján többször, tehát megy új bootromon... és ha a link alapján csinálod biztosan nem lesz vele gond... de mindegy, asszem nekiállok én is, aztán lesz ami lesz

Pontosabban itt:
iphonehirek
konkrétan írják, hogy nem mûködik új bootromos készüléken.
Igazad van, egy "hogyan tegyem ezt?" mondatot még kiírhattam volna, csak épp siettem.:)
Utánanéztem ennek a limera1n-nak és pár helyen azt olvastam, hogy csak tapasztalt felhasználók használják, mert lehetnek benne hibák, lehet vele gond...stb.
Akkor ha ezen lépések alapján: http://iphonehirek.blogspot.com/2010/10/limera1n-lepesrol-lepesre-jailbreak-ios.html
megcsinálom a breaket, nem lesz tuti semmi gond?:)
Elõre is köszi!
Yoda001
biztosan megoldja a törést minden probléma nélkül, persze elõtte teljesen új szoftver? esetleg a greenpois0n? mindegyikkel volt valakinél gond...

Lacee
szia!

mi a kérdés? :)
ha az, hogy hogyan kell: töltsd le a limera1n programot, és kövesd az utasításait.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TopGun
Sziasztok! Az mitol lehet, hogy eltuntek a telombol (Cydiaban)a kimentett SHSH-k, amiket mar jo regen lementettem Cydiabol? 3Gs uj boot-os telom van es a heten vettem eszre a jelenseget es Umbrellaval sem tudom mar lementeni a 3.1.3-at:(
Masik kerdesem: Nem tudja valaki, hogy Switcheasy Rebel, Black Serpent kemeny hatlapot, hol tudnek venni Budapesten? 3Gs-hez kellene.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Help! Függetlenített Iphone 3gs-em van, teljesen új. Új bootroomos (2010. augusztusi). Jailbreakelni szeretném a készüléket, 4.1 verzió van rajta. Elõre is köszi a segítséget!

SeanJohn
wolfaud
Szerintetek karácsony elõtt ki fog jönni a Fehér Iphone vagy csak karácsonyra?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Efreet
gratulálok az értelmes, fejlett, emberi módon történt kommunikációhoz. remélem mindenkinek sikerül túltenni magát rajta, és így alvás után már normálisan folytatni, nem óvódás színvonalon.

továbbá aki bármilyen módon visszautal a tegnapi vitára, "csak még" módon hozzászól a másikhoz a témában, személyeskedik, vagy bármi ilyesmi, az hozzászólásonként kap érte egy-egy büntetõpontot.
ha fájásotok van a másikkal kapcsolatban, azt privátban intézzétek.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

5c0rp330n
igen, a problema ott volt, hogy azt hogy felreertelmeztek, a vegletekig nem voltak kepesek elismerni (meg a legutobbi kommentjeben sem).
#19320: de neked meg a legkevesbe sem kene megszolalni aki miatt az egesz kirobbant es aki mindent megtett annak erdekeben hogy egy oldalon at huzodjon :)

Nem csak neki szólt. Tekintsük lezártnak a témát.

pyrohun
szerintem pont nem õt kéne leteremteni :)

Szerintem ebbõl most volt elég. Ha nem tudtok túllépni a témán(esetleg önkéntes ignore), akkor egy szavatok sem lehet 5c0rp330nra. Felnõtt emberek vitáznak oldalakon keresztül egy relációs jelen, egy szaros telefonos topikban.

solo
Nekem is 4.0 van, nekem eddig semmi ilyen nem volt.
Nekem olyanok vannak, ha erõsen megnyomom a teló hátulját akkor kikapcsol..De ez csak azóta van mióta valami zsicmajer nekilökött buszon leszállásnál a kapaszkodónak vétel másnapján.Elég nagyot reccsent: D

Nekem ami "jelentkezik" de az se vészes, hogy ipod ban 5 mp ig semmi...
Meg talán kicsit észrevehetõ, hogy a menõben mikor húzom erre-arra kicsit laggol.
nekem még így is nagoyn teccik ez a telefon, hgoy 4.0 van rajta:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Most már sikerült, mûködik minden.Amúgy igen, mostanában elég gyakran szabályosan lefagy, tegnap pl ipodba léptem be és percekig nem lehetett se zenét váltani se semmi, újra kellett indítani az egészet(ami szintén volt v 2-3p) hogy mûködjön.Nem tudom mibaja van, jöhetne már 4.1hez a rendes jb meg unlock mert ez a 4.0 szörnyû <#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ability
Nézd, nem írtál hülyeséget, de elrontottad a zárójeles részt. Õk ezt félreértelmezték, szóval leírták ellentétes véleményüket. Senki sem személyeskedett ezen pontig. Itt vége is a történetnek, nem kellett volna folytatni. Szerintem ez már régen nem az igazságtételrõl szól, ez már csak utólagos sárdobálás. Én pedig úgy érzem hogy kulturáltság szempontjából semmiképpen sem helyénvaló a viselkedésed.

Nem nagy ügy, lépjünk túl rajta.
solo
Hmm, nemtudom, engem mostanság nem foglalkoztat, jb megvan, de ezt még nem tettem fel, mert nincs wifi-m.
De majd rálesek, hgoy mi van.Am biztos, hogy megfagy a telefon?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

5c0rp330n
en hordok ossze ennyimindent? te elolvastad egyaltalan amirol szo volt, van barmi fogalmad arrol hogy mekkora baromsagokat hordott ossze az akit epp vedelmezel? nem ugy tunik.

GregSB
Nen tudom kitiltani, max újra be tudom lõni az ignore scriptet. De szerintem egyszerûbb ha senki nem reagál rá. Ha nincs kivel vitatkozni nem fog ennyi mindent összehordani alpári stílusban. De ezt már te is megfogalmaztad a #19292-ben :)