iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért sokkal több rejlik ebben mint ami a bemutatókon van! sztem...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Teljesen jó elõre meg tudod szabni, hogy mik mehessenek a háttérben, bár nem olyan csilli villi mint az apple féle megoldás de azért használható. Én pl egy kirikae nevû progit használok mellé ez gyakorlatilag a szgéprõl ismert alt+tab mûveletet hajtja végre annyi különbséggel, hogy ki is lehet lõni a háttérben futó alkalmazásokat.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ha 3G-ben engedélyezem a multitusk-ot akkor minden esetben ugy lép ki hogy a futtatott programot nem zárja be csak "lehozza tálcára"??? vagy van rá valami mód hogy rendesen bezárja?? :S
Üdv!
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
SoF II: C4z0rla
Ha van egy Iphone 3GS-en pl. 3.1.3 akkor hogyan lehet rá felrakni nem a legújabbat(mert az ügye itunes-al kell) hanem mondjuk egyel régebbit pl. 4.0.2?
Hol lehet szerezni univerzális sim kártyát vagy hogyan kell csinálni?
Mivel kell függetleníteni az újabb firmware-kat?
Várom a válaszokat,fontos lenne
Elõre is köszönöm
Üdv
Biztos nem szeret oda járni -.-
Ekõre is kösz
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
Hol lehet szerezni univerzális sim kártyát vagy hogyan kell csinálni?
Mivel kell függetleníteni az újabb firmware-kat?
Várom a válaszokat,fontos lenne
Elõre is köszönöm
Üdv
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Más:
Be lehet állítani úgy a mail-t (exchange), hogy a bejövõ levelek mappát ne szinkronizálja, csak egy bizonyos almappát? Elég sok "szemét" jön a levelezésembe és egy szabállyal átraknám a munkáimat egy mappába és csak annak kellene a szinkronizálás. Jelenleg minden egyéb levelet átrak egy levelek mappába de most, hogy kaptam egy sima levelet a telefon jelez az email miatt, viszont nem jelenik meg semmi értesítés mert abban a pillanatban át is rakja egy olyan könyvtárba ami számomra lényegtelen. Viszont idegesít, hogy pittyen...
Elõre is kösz...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
iTunes - sajat telo - Transfer Purchases!
van rá valami app sync nevû cydiás alkalmazás.
ha többet akarsz tudni róla akkor olvass vissza!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
de én eddig úgy tudtam, hogy a három szolgáltató közös tiltólistát használ... ami szerintem elég marhaság, és ezek szerint nem is igaz
Bazinga!
Mert ismerosom alitja, hogy o ilyet szivot be de Telenoron es Voda neki megy.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Róla mi a véleményetek?
Már komolyan az agyfasz kerülget. 4.0 egy akkora fos, hogy csak na.Multkor voltam havernál, felmentem wifi re, cydia-t elindítom, updatelt 20 percig, nagynehezen elértem a soucres fület, beírtam a 4.0 appsync linkjét, és durr, megfagyott a telefon. kikapcsolatam, bekapcsoltam, be se akart tölteni.7x indítottam újra mire valami történt.
Szóval, valaki tud mondani valami vélemény, infot a fent linkelt okosságról?Megbízható?
kösz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Valaki nem tud valami lehetõséget amivel gyorsítani lehet az iPhone 3G-n ?
JB-s 4.1-es firmware van rajta és néha egy kicsit így meg-meg akad, meg lassabban nyitja meg az alkalmazásokat is. Nincs bekapcsolva a multitasking meg ilyenek.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
csak mer az iPhone 2G -m kb. 2-3 hete játsza azt, hogy eldobja a wifit
érdekes, mert egy gyors wifi on/off után rögtön visszamászik a wifire, és akár órákon át megy
szal jellemzõen "kilockolás" után szaródik el... szal unlock, 2-3 sec, megjelenik felül az ikon, hogy van wifi, aztán kb 3-4 perc múlva törvényszerûen eldobja a wifi jelet
router tuti jó, próbáltam már restore -t is, ugyanezt csinálja
ha hw hiba azt nem értem, hogy egy sima wifi on/off -tól miért javul meg
Bazinga!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mondjuk az gyárilag tényleg gyorsabb, JB után viszont be tud lassulni. Kiváncsi vagyok a 4.2-re...
Próbáltam hólózati beállíátsok visszaállítását és az egész telefon restore-olását is, semmi eredmény. Van tippetek?
Az biztos, hogy én nem frissítek semmit, amíg nem lesz valami nagy áttörés a két verzió közt, mint annó a 3.0 volt...!