iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Eszméletlen! [#wow1
Azért sokkal több rejlik ebben mint ami a bemutatókon van! sztem...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

pyrohun
Nálam a 4.1 a current 😊 azt mondja.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB

Nahát, jön a 4.2? Ideje lenne már 😊

pyrohun
zseniális, komolyan 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Lacee
meg mondjuk az itunes-zal is be lehet tenni saját csengõhangokat, csak konvertálni kell elõször az mp3-at, google it 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

JaSoN HuNTeR
Köszi mindenki(Y)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Pl.: Iringer -el.

Lehet a zenéidet berakni csengõhand-nak csak le kell szedni(ha fel van törve az iphone) a cydiából a szifon.com source-ból az AnyRing-et.
precision
audiko.net

ja és a google, mint mindig

Bazinga!

GregSB
Kint a rage €0,79-ért az Appstoreban!

JaSoN HuNTeR
Iphonen lehet valahogy csengõhangot berakni. Egyedit.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mojito10
Nem úgy van hogy JB-es telefon nem mûködik? Vagy ez csak régebben volt, nem akarok hülyeséget mondani de mintha így emlékeznék. Amúgy emberek, ki mennyit várt a telójára? Mert én már 2 hete várom hogy megérkezzen...

Sephi
Most vettem eszre, hogy a JB-es I4-emen nem akar elindult a facetime 😞 Mit csinaltam rosszul? Nem tudom bekapcsolni mert aktivalasra var...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Rage mutant bash TV teaser video

Durván fog kinézni 😊

dzsegameló
Inkább a backgroundert használd 3G-n.
Teljesen jó elõre meg tudod szabni, hogy mik mehessenek a háttérben, bár nem olyan csilli villi mint az apple féle megoldás de azért használható. Én pl egy kirikae nevû progit használok mellé ez gyakorlatilag a szgéprõl ismert alt+tab mûveletet hajtja végre annyi különbséggel, hogy ki is lehet lõni a háttérben futó alkalmazásokat.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

TopGun
Le kell szedni egy programot hozza a Cydiabol es az bezar mindent egyszerre. Azt hiszem a RemoveBG a neve.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

harlond
Hello!
ha 3G-ben engedélyezem a multitusk-ot akkor minden esetben ugy lép ki hogy a futtatott programot nem zárja be csak "lehozza tálcára"??? vagy van rá valami mód hogy rendesen bezárja?? :S
Üdv!

a 3.1.3 as softvereel mukodott rendesen a net csak az ujjal nem

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

kispeki
Nálunk suliban például le van kódolva, hogy nehogy idegenek csatlakozzanak rá, vidd be a technikusotokhoz, és kérd tõle, hogy csinálja meg. 😊

SoF II: C4z0rla

Kérlek segítsetek:
Ha van egy Iphone 3GS-en pl. 3.1.3 akkor hogyan lehet rá felrakni nem a legújabbat(mert az ügye itunes-al kell) hanem mondjuk egyel régebbit pl. 4.0.2?
Hol lehet szerezni univerzális sim kártyát vagy hogyan kell csinálni?
Mivel kell függetleníteni az újabb firmware-kat?
Várom a válaszokat,fontos lenne
Elõre is köszönöm
Üdv
pyrohun
"suliba meg nem megy"

Biztos nem szeret oda járni -.-

GregSB
Talán rossz a suliban a wifi.Várnám a válaszokat,az én kérdésemre is mert fontos lenne
Ekõre is kösz
meg lenne ogy olyan kerdesem, hogy felraktam az uj 4.1 -es softvert a 3G-mre es otthon megy a wifi suliba meg nem megy

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

Ha van egy Iphone 3GS-en pl. 3.1.3 akkor hogyan lehet rá felrakni nem a legújabbat(mert az ügye itunes-al kell) hanem mondjuk egyel régebbit pl. 4.0.2?
Hol lehet szerezni univerzális sim kártyát vagy hogyan kell csinálni?
Mivel kell függetleníteni az újabb firmware-kat?
Várom a válaszokat,fontos lenne
Elõre is köszönöm
Üdv
Sephi
Ismetlem: Mielott Sync-elunk a iTunes al toljunk egy Transfer Pruchases-t.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

5c0rp330n
ezt en sem ertem amugy. anno volt fent nalam is appsync, es szinkronizalasnal neha felszinkronizalta oket rendesen, neha viszont amikor olyan kedveben volt, elkezdte egyenkent kitorolni az osszeset, amitol agyfaszt tudtam kapni. installous-ban azota ki van kapcsolva h szinkronizalja oket, igy viszont full reset utan tehetem fel egyenkent ujra az alkalmazasokat mar amennyiben megvannak meg. pedig valahogy fel lehet szinkronizalni oket neha, csak hogy mitol fugg hogy megy-e vagy hogy mas kedve van es inkabb mindent kitorol a gecibe, azt nemtom, nekem meg semmilyen logikat nem sikerult benne talalni.

dzsegameló
lehetséges... De nálam nincs...

Más:
Be lehet állítani úgy a mail-t (exchange), hogy a bejövõ levelek mappát ne szinkronizálja, csak egy bizonyos almappát? Elég sok "szemét" jön a levelezésembe és egy szabállyal átraknám a munkáimat egy mappába és csak annak kellene a szinkronizálás. Jelenleg minden egyéb levelet átrak egy levelek mappába de most, hogy kaptam egy sima levelet a telefon jelez az email miatt, viszont nem jelenik meg semmi értesítés mert abban a pillanatban át is rakja egy olyan könyvtárba ami számomra lényegtelen. Viszont idegesít, hogy pittyen...
Elõre is kösz...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Sephi
Mar elnezest de ha van installous akkor automatikusan van appsync is.

Sephi
TRANSFER PURCHASES!!

iTunes - sajat telo - Transfer Purchases!

Nah, letelt a beszéljukmac szupertitkos szuperbiztos forrásának a jóslata, hogy két hét a Vodás megjelenésig, izgatottan várom a holnapot, mert már a faszom kivan...😊
Dzsega
mert az installousal töltötted le és nem vetted meg...
van rá valami app sync nevû cydiás alkalmazás.
ha többet akarsz tudni róla akkor olvass vissza!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

hello nemtudjátok miert van az, hogy ha szinkronizalom a mobilt az itunessal akkor miert törli ki azokat az alkalmazásokat amiket installoussal toltottem le?

Sephi
Na most tudtam meg, hogy peldaul Romaniaban es Olaszorszagban NEM tiltjak le a telefont....

GregSB
Nem marhaság, ha letiltanak egy telefont az megy a nemzetközi tiltólistára. Az már más kérdés hogy melyik szolgáltató milyen gyakran "refresheli" ezeket a listákat, a Vodafone pl igen nagy késéssel szokta csak. Ezért elõfordulhat hogy a T-nél le van tiltva, nem megy olyan kártyával, Vodással viszont igen. Végül (1-2 héten hónapon belül) semmilyen SIM-el nem fog menni.

precision
hát, ha nem közös a blacklist akkor elképzelhetõ
de én eddig úgy tudtam, hogy a három szolgáltató közös tiltólistát használ... ami szerintem elég marhaság, és ezek szerint nem is igaz

Bazinga!

sztoncsi
Az lehet, de már 4-es iPhoneom van...

Sephi
Letezhet olyan, hogy ha a magyar Tmobile letiltja a telefonod akkor minden mas halozaton megy csak Tmobile halozaton nem?

Mert ismerosom alitja, hogy o ilyet szivot be de Telenoron es Voda neki megy.

Lacee
megoldódott, be kellett menni az ÜSZ-ra és a csaj egy kattintással aktiválta a hozzáférést...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

solo
Hali.
Róla mi a véleményetek?

Már komolyan az agyfasz kerülget. 4.0 egy akkora fos, hogy csak na.Multkor voltam havernál, felmentem wifi re, cydia-t elindítom, updatelt 20 percig, nagynehezen elértem a soucres fület, beírtam a 4.0 appsync linkjét, és durr, megfagyott a telefon. kikapcsolatam, bekapcsoltam, be se akart tölteni.7x indítottam újra mire valami történt.

Szóval, valaki tud mondani valami vélemény, infot a fent linkelt okosságról?Megbízható?

kösz.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

SD456
Sziasztok!

Valaki nem tud valami lehetõséget amivel gyorsítani lehet az iPhone 3G-n ?
JB-s 4.1-es firmware van rajta és néha egy kicsit így meg-meg akad, meg lassabban nyitja meg az alkalmazásokat is. Nincs bekapcsolva a multitasking meg ilyenek.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

precision
mi ez a wifi mizéria? 😊
csak mer az iPhone 2G -m kb. 2-3 hete játsza azt, hogy eldobja a wifit
érdekes, mert egy gyors wifi on/off után rögtön visszamászik a wifire, és akár órákon át megy
szal jellemzõen "kilockolás" után szaródik el... szal unlock, 2-3 sec, megjelenik felül az ikon, hogy van wifi, aztán kb 3-4 perc múlva törvényszerûen eldobja a wifi jelet

router tuti jó, próbáltam már restore -t is, ugyanezt csinálja

ha hw hiba azt nem értem, hogy egy sima wifi on/off -tól miért javul meg

Bazinga!

solo
Hát, faszentos, csak legyen unlock is...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Ezt mondták a 4.1 elõtt is 😄

Mondjuk az gyárilag tényleg gyorsabb, JB után viszont be tud lassulni. Kiváncsi vagyok a 4.2-re...

passatgt
4.2-vel gyorsabb lesz a 3g mint a 3.0-val volt

GregSB
Kinn a 10.1-es iTunes. Elvileg nyugodtan fel lehet tenni, nem tesz keresztbe jailbreakeknek...

Lacee
járt már valaki úgy, hogy egy t-mobilos díjcsomagváltás (netes felületen) után az iphone nem akar csatlakozni a mobilinternetre? van térerõ, van elõfizetés, nincs jailbreakelve a készülék, és mégis "could not activate cellular data network: you are not subscribed" üzenet fogad. 1430-as supportot nem tudjuk hívni, mert átmenetileg nem elérhetõ...
Próbáltam hólózati beállíátsok visszaállítását és az egész telefon restore-olását is, semmi eredmény. Van tippetek?

sztoncsi
Felõlem csúszhat egy évet is... a 3G is addig volt jó, amíg a 3.0-ra nem raktam fel az újabb szoftokat...!
Az biztos, hogy én nem frissítek semmit, amíg nem lesz valami nagy áttörés a két verzió közt, mint annó a 3.0 volt...!

Tikal
wifi bug?

arra gondolsz amelyik miatt nem megy a wifim már honapok ota? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''